Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στον έρωτα

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το ερωτικό προφίλ των ζωδίων
v

Πώς ερωτεύεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει; Ποιες είναι οι προτιμήσεις του; Πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές καταστάσεις; Τα 12 ζώδια στον έρωτα, σύμφωνα με την αστρολογία.


v

Τι μπορείτε να περιμένετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, πώς να του φερθείτε και ποια ενδεχομένως θα είναι η κατάληξη μαζί του με οδηγό τα… άστρα!

 

Το ερωτικό προφίλ του Κριού

O Κριός στον έρωτα είναι σαν κινούμενος στόχος. Πάντα αναζητά, ψάχνει και συχνά βρίσκει. Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο μαγνητισμό και τη γοητεία του. H αύρα που περιβάλλει αυτούς που γεννήθηκαν κάτω από τον αστερισμό του Κριού εκπέμπει σήματα πρόκλησης και υπόσχεσης έντονων εμπειριών. Και αυτό ακριβώς είναι που θέλει ο Κριός: όσες περισσότερες ευκαιρίες γίνεται για να παίξει το παιχνίδι του έρωτα.
Μερικά από τα κόλπα του πιάνουν, μερικά όχι, του αρέσει όμως να παίζει για χάρη του παιχνιδιού. Το πιο ωραίο στην υπόθεση είναι πως όταν είναι ερωτευμένος, ο Κριός ανθίζει κυριολεκτικά και μεταμορφώνεται σε μια περισσότερο ευαίσθητη, γεμάτη κατανόηση και αγάπη ψυχή. Όσο θυμάται την αξία του να μοιράζεται πράγματα και συναισθήματα με τους άλλους, τα πράγματα στον έρωτα πηγαίνουν θαυμάσια.
Όσον αφορά το σεξ, ο Κριός μεταμορφώνεται σε Τίγρη στο κρεβάτι! Και όπως όλα τα άγρια ζώα, λατρεύει το κυνήγι ― την ακούραστη καταδίωξη του ερωτικού του αντικειμένου. Είναι ένας ακατάβλητος και τολμηρός εραστής που έχει και τη διάθεση και την αντοχή να προσφέρει τον έρωτά του όλο το βράδυ.
Δεν φοβάται να πειραματιστεί σεξουαλικά στην αναζήτηση της ευχαρίστησης και αυτό σημαίνει ότι του ταιριάζει ένας ερωτικός παρτενέρ με ανοιχτό μυαλό. Πρέπει όμως να μπορεί και να του προσφέρει σεξουαλική ικανοποίηση, αλλιώς ο Κριός θα φύγει. Κυρίαρχος στο ερωτικό παιχνίδι συνήθως ο Κριός και ενώ ο ερωτισμός παίζει μεγάλο ρόλο, η πνευματική και διανοητική επαφή είναι επίσης μεγάλης σημασίας. Σαν να μην ήτανε αρκετά παθιασμένος και απαιτητικός ερωτικά, ο Κριός θέλει να αισθάνεται και ασφαλής μέσα σε μια ερωτική σχέση, γι’ αυτό η ζήλια είναι συνηθισμένος του σύντροφος – είτε το δείχνει είτε όχι.

 

Το ερωτικό προφίλ του Ταύρου

Αληθινός και σταθερός, ο Ταύρος μπορεί εξωτερικά να δώσει την εντύπωση του ατόμου που προσκολλάται πολύ έντονα σε πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτή όμως είναι μόνο η μισή αλήθεια. Μέσα του κρύβεται ένας τρυφερός και ζεστός εραστής που περιμένει τη σωστή ατάκα για να τα δώσει όλα. O Ταύρος θέλει και έχει ανάγκη την  ασφάλεια και τα χάδια, αν όμως κεραυνοβοληθεί μπορεί να πάρει την απόφαση να ρισκάρει! Aν γίνει αυτό, προσοχή!
O Ταύρος μπορεί να εστιαστεί υπερβολικά στα ζητήματα της καρδιάς με κίνδυνο να γίνει έντονα φορτικός και κτητικός. Κατά συνέπεια, μια μονογαμική σχέση με έναν συγκεκριμένο βαθμό ελευθερίας είναι η καλύτερη και πιο ισορροπημένη λύση για έναν Ταύρο. Όσοι γεννιούνται σ’ αυτό το ζώδιο πιστεύουν πως ο έρωτας και το σεξ πηγαίνουν χέρι-χέρι και με τη συγκεκριμένη σειρά προτεραιότητας.
Στις περισσότερο ιδιωτικές στιγμές, ο Ταύρος είναι ένας εραστής που δεν περνά απαρατήρητος και που δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει τις αισθησιακές επαφές μέχρι το πρωί. Οι μέρες και νύχτες σεξουαλικού παιχνιδιού συνοδεύονται από διεγερτική συζήτηση, μοίρασμα των φαντασιώσεων του καθένα, απολαυστικές εξερευνήσεις στο χώρο των αισθήσεων.
Συχνά το μόνο που θέλει είναι να χρησιμοποιήσει το σεξ σαν μέσο απελευθέρωσης από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις. Αν μάλιστα οι αισθησιακές αυτές στιγμές μπορούν να γίνουν στο αγαπημένο σπίτι του Ταύρου, ακόμη καλύτερα, αφού πάντα αυτό θα είναι το αγαπημένο του σκηνικό.

Το ερωτικό προφίλ των Διδύμων

Το παιχνίδι του έρωτα  είναι πραγματική περιπέτεια για τους Διδύμους, αφού το κυνήγι είναι γι’ αυτούς πιο διασκεδαστικό από το αποτέλεσμα. Το πραγματικό ερώτημα όμως για τους Διδύμους είναι: «μπορούν να βρουν ένα μοναδικό άτομο που θα καταφέρει να τους κρατήσει ―ευτυχισμένους εννοείται― για πάντα κοντά του;» Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή αμφιβολία για το άτομο που είναι δίπλα τους ή που κυνηγούν εκείνη τη στιγμή, οι Δίδυμοι θα συνεχίσουν να ψάχνουν.
Όταν είναι ερωτευμένοι, οι Δίδυμοι μπορούν να είναι πολύ τρυφεροί και στοργικοί σύντροφοι που θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο ευτυχισμένο. Μερικές φορές όμως θυμίζουν ακυβέρνητο πλοίο στη θάλασσα του έρωτα ― νιώθουν τρομερά τρωτοί και χρειάζονται κάτι ή κάποιον για να γεμίσει το κενό που τους δημιουργεί η μοναξιά. Παρά την ανεπτυγμένη διανοητική τους ικανότητα και το επικοινωνιακό τους ταλέντο, οι Δίδυμοι είναι επιρρεπείς στη μελαγχολία. H τρυφερότητα και στοργή είναι τα καλύτερα αντίδοτα.
Στο σεξ οι Δίδυμοι δεν ζητούν πολλά, απλά κάποιον που θα διεγείρει το μυαλό τους για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν αρκεί βέβαια μόνο αυτό και ένας εραστής που ξέρει τι θα πει ποικιλία θα πάρει άριστα. Αφού το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό, πρέπει επίσης να πούμε ότι και ένα γρήγορο στο πίσω κάθισμα είναι αυτό που χρειάζεται κάποιες φορές! Πάρτε το απόφαση: αυτό το ζώδιο είναι πολύπλευρο και απρόβλεπτο.
Κυρίως όμως, πρέπει να θυμάστε ότι το σεξ είναι διανοητική άσκηση για τους Διδύμους. H πράξη ξεκινά μέσα στο μυαλό τους και συνεχίζει προς τα κάτω. Οι Δίδυμοι βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση του τέλειου εραστή και της τέλειας σεξουαλικής εμπειρίας. Με λίγα λόγια, θέλουν κάτι διαφορετικό και κάτι ολοκληρωμένο. E, δεν ζητούν και πολλά…

 

Το ερωτικό προφίλ του Καρκίνου

Στον Καρκίνο αρέσει το αργό φλερτ. Προς τι η βιασύνη άλλωστε; Είναι αποφασισμένος να νικήσει, έτσι το φλερτ μπορεί να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Μόλις ερωτευτούν οι Καρκίνοι είναι αφοσιωμένοι εραστές και σύντροφοι, προστατευτικοί απέναντι στο αντικείμενο του έρωτά τους, γεμάτοι συμπάθεια, κατανόηση και συμπαράσταση… Σαν υδάτινο ζώδιο είναι πολύ συναισθηματικό και νιώθει τα πάντα πολύ έντονα∙ γι’ αυτό μην τους εξαπατήσετε!
Κατά τα άλλα, ο Καρκίνος είναι ο ιδανικός εραστής που είναι διατεθειμένος να μάθει ένα δυο πράγματα ακόμη στο πλαίσιο του παιχνιδιού του έρωτα. Αν είστε ειλικρινείς μαζί τους και τους δώσετε πραγματική αγάπη θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Μόνο έτσι καταφέρνουν να λειτουργήσουν πραγματικά και να δημιουργήσουν ένα ζεστό και σίγουρο περιβάλλον για τους αγαπημένους τους.
Όπως και όλα τα σχετικά με τους Καρκίνους, μια σεξουαλική συνάντηση μαζί τους είναι σαν ένας αργός χορός και αν ξέρετε τα σωστά βήματα μπορείτε να τον κάνετε να χορέψει ταγκό όπως κανένας άλλος.
Τα συναισθηματικά πυροτεχνήματα του Καρκίνου εκδηλώνονται σαν μια σειρά από θαυμάσιες φαντασιώσεις και λιγότερο σαν σεξουαλικά ακροβατικά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η απόλαυση είναι εξασφαλισμένη και για τους δύο παρτενέρ. Είναι επίσης διαισθητικό ζώδιο και νιώθει τι θέλει ο ερωτικός του σύντροφος και αυτό κάνει τη συνάντηση στο κρεβάτι μια απόλυτα συντονισμένη ένωση. H θηλυκή πλευρά του είναι πάντα διαθέσιμη και αυτό σημαίνει ότι του αρέσει να του κάνουν έρωτα. Είναι όμως και πολύ δεκτικός μαθητής.
Με τον Καρκίνο, τις περισσότερες φορές το σεξ σημαίνει έρωτα, έτσι όποιος καταφέρει να του δημιουργήσει μια αίσθηση ασφάλειας και στοργής να ξέρει ότι τον περιμένουν άφθονες αισθησιακές απολαύσεις. Σαν ζώδιο του νερού, του αρέσει πολύ το σεξ στην παραλία.

 

Το ερωτικό προφίλ του Λέοντα

H δύναμη και το σεξ απήλ του Λέοντα τον κάνουν αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο της κρεβατοκάμαρας. Θέλει πάντα να κυριαρχεί, αλλά θέλει επίσης και να τον θαυμάζουν, πράγμα το οποίο αναπόφευκτα δημιουργεί σεξουαλική ένταση. Ακόμη κι έτσι, η γενναιόδωρη φύση του Λέοντα κάνει τον εκάστοτε ερωτικό του σύντροφο να αισθάνεται ότι είναι κάτι το εξαιρετικό. Συνήθως περνά από δοκιμασίες τους συντρόφους του αλλά αυτό γίνεται στο πλαίσιο της αναζήτησής του για τον τέλειο έρωτα.
Τι είναι άραγε ο έρωτας; Πώς μπορώ να τον γευτώ στο μάξιμουμ; Αυτός που θα έχει τις καλύτερες απαντήσεις πάνω σ’ αυτό το θέμα θα τον κάνει να του δώσει τουλάχιστον σημασία. O έρωτας είναι μια κατάσταση που αρέσει πολύ στους Λέοντες, αφού η ευχαρίστηση, η έλξη και η χαρά που επιφυλάσσει αυτό το παιχνίδι είναι χαρακτηριστικά που τον κάνουν να λάμπει.
Το πρώτο πράγμα που επιδιώκει είναι η δράση και κυριολεκτικά τρελαίνεται όταν οι κινήσεις γίνονται από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο! Οι Λέοντες λατρεύουν έναν σύντροφο που θα τους κάνει έρωτα αργά, αισθησιακά ― έτσι μπορούν πραγματικά να φτάσουν στην έκσταση. Αυτό θα βγάλει στην επιφάνεια έναν εραστή γεμάτο αυτοπεποίθηση.
O Λέων διεγείρεται εξαιρετικά όταν ο ερωτικός του σύντροφος δείξει μεθυσμένος και ολοκληρωτικά συνεπαρμένος από την ομορφιά και την αύρα του λιονταριού και του το πει… O Λέων θα δείξει με τον πιο θαυμάσιο τρόπο στον ερωτικό του παρτενέρ πόσα σήμαινε γι’ αυτόν αυτό το κομπλιμέντο! Του αρέσει να σαγηνεύει και λατρεύει το φλερτ και τα προκαταρκτικά. Όταν φτάσει στο κυρίως πιάτο, θα εκτιμούσε πολύ έναν καθρέπτη σε μια στρατηγική θέση στην κρεβατοκάμαρα…

 

Το ερωτικό προφίλ της Παρθένου

H φυσική συμπεριφορά για έναν ερωτευμένο Παρθένο είναι να αναλύει την κατάσταση, ενώ την εξερευνά σε βάθος. Αυτό βέβαια βγάζει προς τα έξω μια εικόνα κάπως ψυχρή και υπολογιστική για τον Παρθένο, ο οποίος είναι περισσότερο ρομαντικός απ’ όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. Του αρέσει να δίνει όσο και να παίρνει. Επιπλέον, ξέρει πώς να κάνει τον ερωτικό του σύντροφο να νιώθει εξαιρετικός. Έτσι, δεν αποκλείεται το αντικείμενο του πόθου του να περάσει μερικές καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του.
Όταν ερωτευτεί, ο Παρθένος είναι άκρως μονογαμικός τύπος και γι’ αυτόν μια πραγματική σχέση περιλαμβάνει απαραίτητα ειλικρίνεια και τιμιότητα. O έρωτας τον συνεπαίρνει αργά, προσεκτικά και γλυκά και η επιθυμία του να μάθει τα πάντα για τον ερωτικό του σύντροφο τον καθιστά τον ιδανικό εραστή. Ένας ερωτευμένος Παρθένος είναι ένα χάρμα οφθαλμών, μια ήρεμη και γεμάτη σιγουριά ψυχή.
Όσον αφορά το σεξ, πολλές φορές η αξία βρίσκεται στη λεπτομέρεια, και αυτός είναι ο τομέας στον οποίο ειδικεύεται. «Τελειομανής εραστής», αυτός είναι ο σωστός χαρακτηρισμός για έναν Παρθένο. Είναι αυτός που θα φροντίσει ώστε κάποιες λεπτομέρειες να μην παραβλεφθούν.
Τελειώνει ό,τι αρχίζει στην κρεβατοκάμαρα και μετατρέπει το συγκεκριμένο δωμάτιο σε μια ζεστή και φιλόξενη φωλίτσα διακοσμημένη με λεπτό γούστο. H επιθυμία του να υπηρετεί τους άλλους τον κάνουν να μετατραπεί στο πρόσωπο που ο ερωτικός τους σύντροφος επιθυμεί ―τουλάχιστον στο κρεβάτι. Αν μάλιστα ο συγκεκριμένος ερωτικός σύντροφος καταφέρει να βγάλει στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του Παρθένου, η ανταμοιβή του θα είναι ένας πραγματικά απελευθερωμένος εραστής.
H ψυχρή εξωτερική εμφάνιση κρύβει καλά την ατίθαση πλευρά του Παρθένου, η οποία υποκινείται από έναν πλούσιο και παθιασμένο φανταστικό κόσμο. Αν ο ενδιαφερόμενος καταφέρει να αγγίξει αυτά τα θαυμάσια στην εκδήλωσή τους στοιχεία του Παρθένου, είναι πραγματικά ένας τυχερός άνθρωπος!

 

Το ερωτικό προφίλ του Ζυγού

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ζυγός απολαμβάνει όσο κανένας να είναι ερωτευμένος και να κολυμπά γεμάτος ευδαιμονία μέσα στη λαμπερή θάλασσα του έρωτα. O έρωτας είναι κάτι το θαυμάσιο για τον Ζυγό – μια φυσική κατάσταση ύπαρξης. O Ζυγός τρέφει επίσης απόλυτο θαυμασμό για την ομορφιά, τόσο αυτή που έχει μέσα του όσο και αυτή που βλέπει μέσα στους άλλους και αναζητά πάντα την ευδαιμονία.
Για τον Ζυγό ο μαγικός κόσμος του έρωτα είναι το καλύτερο μέρος όπου μπορεί να βρεθεί κάποιος. O ίδιος αποτελεί μια ιδιαίτερα επιθυμητή κατάκτηση για όλα τα γούστα και μπορεί να κάνει την τέχνη του έρωτα μια άκρως αισθησιακή εμπειρία και για τους δύο παρτενέρ. Οι Ζυγοί έχουν την τάση να προτιμούν ερωτικούς συντρόφους που είναι πιο δυνατοί από αυτούς, άτομα που να μπορούν να τους μάθουν πώς να γίνουν καλύτεροι εραστές. Αυτό πηγάζει από την ειλικρινή και βαθιά τους επιθυμία να είναι δίκαιοι και να κάνουν αυτό που είναι καλύτερο για όλους.
O Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, άρα έχει μεγάλες επικοινωνιακές ικανότητες και ένα δυνατό μυαλό, που συνήθως εκδηλώνεται μέσα από τη λεπτομερή «εξερεύνηση» ενός εραστή. Καθώς πάνω απ’ όλα θέλει να βρίσκεται σε ισορροπία και αρμονία, σκέφτεται πάντα τι μπορεί να θέλει ο ερωτικός του σύντροφος. H χαρακτηριστική απέχθειά του για κάθε είδους αντιπαράθεση μπορεί συχνά να εκληφθεί σαν αδυναμία από την πλευρά του, είναι όμως στην πραγματικότητα μια βαθιά επιθυμία να προσφέρει ευχαρίστηση στον άλλο.
Λατρεύει το φλερτ και όλα όσα προηγούνται της ερωτικής πράξης και του αρέσει να ανταλλάσσει καυτά ερωτικά λόγια και φιλιά πριν καταλήξει στην αγκαλιά του ερωτικού του αντικειμένου. Και όλα αυτά μέσα στο πιο πολυτελές σκηνικό, καθώς ο Ζυγός λατρεύει τη χλιδή… Αυτό που επιθυμεί είναι ένας χαρισματικός και ελκυστικός ερωτικός σύντροφος, καθώς πιστεύει ότι και ο άλλος αυτό ακριβώς απολαμβάνει στο πρόσωπό του!

Το ερωτικό προφίλ του Σκορπιού

O Σκορπιός είναι στον έρωτα το ίδιο έξυπνος όπως και στη ζωή. Τα περισσότερα από όσα συμβαίνουν μέσα σε μια ερωτική σχέση με έναν Σκορπιό είναι μέρη ενός παιχνιδιού τακτικής, στο οποίο αυτός θα είναι πιθανότατα  ο νικητής. Ένας Σκορπιός μπορεί να είναι πολύ σέξι όταν είναι ερωτευμένος. Είναι συνήθως εξαιρετικά παθιασμένος, αλλά η τακτική του στον έρωτα έχει συχνά έντονες εναλλαγές και αυτό οφείλεται στα διαφορετικά και αντιφατικά πολλές φορές κίνητρά του.
Ένας ερωτικός σύντροφος που είναι διατεθειμένος να ανακαλύψει τι κρύβεται πραγματικά κάτω από την επιφάνεια, θα κάνει καλό τόσο στον εαυτό του όσο και στον αγαπημένο του Σκορπιό.
O Σκορπιός θεωρείται ο θεός του σεξ του ζωδιακού και νιώθει την υποχρέωση να αποδειχτεί άξιος του ονόματός του. Και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει. Οι σεξουαλικές ικανότητες όσων γεννιούνται κάτω από τον αστερισμό του Σκορπιού είναι συχνά θρυλικές. Τρελαίνονται όταν το αντικείμενο του πόθου τους τούς κοιτά αινιγματικά, με μυστηριώδες βλέμμα.
O εραστής Σκορπιός έχει μια σχεδόν υπερφυσική λίμπιντο και του αρέσει να προσφέρει αισθησιακή απόλαυση αλλά και να λαμβάνει. H ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η λέξη κλειδί, καθώς ο Σκορπιός αρέσκεται στο να χορογραφεί την ερωτική πράξη με σκοπό τη μέγιστη –αμοιβαία– ικανοποίηση.
Κάθε νέο πρόσωπο που μπαίνει στο άντρο του καλά θα κάνει να είναι έτοιμο για όλα, αφού θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στους Σκορπιούς αρέσει ένας ερωτικός σύντροφος που μπορεί να συνεχίζει ασταμάτητα και αυτή του η ικανότητα θα είναι το τέλειο δώρο για τον αχόρταγο Σκορπιό. Αν μάλιστα το εν λόγω πρόσωπο φέρει μαζί του και μερικά ερωτικά αξεσουάρ, ακόμα καλύτερα!

 

Το ερωτικό προφίλ του Τοξότη

Αν ο έρωτας είναι κάτι το θαυμάσιο για τους περισσότερους, για τον Τοξότη αποτελεί ένα αίνιγμα. Τι είναι στο κάτω-κάτω ο έρωτας; Για τον Τοξότη ταυτίζεται συχνά με το σεξ. Όμως ο σύντροφος που ονειρεύεται πρέπει να τον ικανοποιεί τόσο πνευματικά όσο και σωματικά και να συμφωνεί με την άποψη που εκείνος έχει για τις ερωτικές σχέσεις. Αυτό συνήθως σημαίνει αμοιβαία ανεξαρτησία, αλλά και διασφάλιση να κάνουν και οι δύο αυτό ακριβώς που θέλουν.
Πολλές φορές ο έρωτας είναι σκληρός για τον Τοξότη αφού φέρνει μαζί του το φόβο της εκμηδένισης της απόστασης που πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους – και αυτό βέβαια απορρέει από το φόβο του μήπως χάσει την πολύτιμη ανεξαρτησία του. Γι’ αυτό το λόγο μια σχέση που ξεκινά ως φιλική έχει περισσότερες πιθανότητες να εξελιχθεί σε ερωτική από μια άλλη που εστιάζεται εξαρχής στο ερωτικό στοιχείο. Αν μια τέτοια σχέση προχωρήσει και ευδοκιμήσει, ο σύντροφος του Τοξότη έχει κάθε λόγο να περιμένει το καλύτερο.
H αρχική αντίδραση του Τοξότη σε ό,τι αφορά το σεξ είναι καθαρά σωματική και όχι συναισθηματική ούτε ακόμη πρακτική. O Τοξότης κάθε άλλο παρά ντροπαλός είναι  και μπορεί κάλλιστα να τον περιγράψει κανείς ως άκρως σεξουαλικό πλάσμα.
Με λίγα λόγια, ένας Τοξότης είναι πάντα έτοιμος να αντεπεξέλθει και στην πιο τολμηρή σεξουαλική πρόκληση! H αξιοθαύμαστη λίμπιντό τους αποδίδει καλύτερα όταν εκδηλώνεται απέναντι σε ένα άτομο με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και χάρη – αρετές τις οποίες θαυμάζει πάνω απ’ όλα.
Πάντα προσπαθεί να δοκιμάζει νέες εμπειρίες και όταν ο ερωτικός τους σύντροφος θα προτείνει “sex on the beach” καλά θα κάνει να μην εννοεί το γνωστό κοκτέιλ! H δίψα του για γνώση μερικές φορές τον κάνει να πιάνει κουβέντα στο κρεβάτι, συνδυάζοντας έτσι δυο από τις αγαπημένες του συνήθειες. O Τοξότης μπορεί να λατρέψει έναν ερωτικό σύντροφο που πιστεύει ότι είναι αξιοθαύμαστος σαν προσωπικότητα!

 

Το ερωτικό προφίλ του Αιγόκερω

O έρωτας είναι συχνά δύσκολος για τον Αιγόκερω, καθώς ο πιο μεγαλύτερος φόβος του είναι μήπως χάσει τον εαυτό του και την ακεραιότητά του αν μπλέξει με τα ζητήματα της καρδιάς. Τα καλά νέα είναι ότι με το σωστό πρόσωπο ο Αιγόκερως βουτά στα βαθιά νερά του έρωτα και βγαίνει αναγεννημένος∙ και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι ένας πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος. Όταν αποφασίσουν να δώσουν κάτι από τον εαυτό τους, η αγάπη τους είναι ολοκληρωτική.
Ο έρωτας γίνεται έτσι άκρως απολαυστικός και για τα δύο μέρη, καθώς οι Αιγόκεροι μπορούν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα έκστασης, καθώς η ικανοποίηση του ερωτικού τους συντρόφου είναι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους. Και θα φροντίσει να υπάρχει πάντα ένα ερωτικό σκηνικό. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται στη δημιουργία ενός όμορφου σπιτικού (αν και δεν είναι απίθανο να πληρώσει γι’ αυτό ο ερωτικός τους σύντροφος) ή στο να είναι οι ιδανικοί συνοδοί σε ένα πάρτι. O έρωτας είναι μια μαγική κατάσταση ύπαρξης και θα παλέψει σκληρά για να τη διατηρήσει.
Πίσω από το ψυχρό και συγκρατημένο παρουσιαστικό του κρύβεται ένα ερωτικό ηφαίστειο που περιμένει τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο για να αποκαλυφθεί. Το καλό είναι ότι είναι πάντα σε ετοιμότητα, χωρίς να χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερα φανταχτερό για να διεγερθεί. H διέγερσή του πηγάζει  από το πόσο ερωτευμένος είναι, γιατί ο έρωτας και το σεξ για τον Αιγόκερω πάνε μαζί.
Είναι εραστής επίμονος, παθιασμένος και πιστός∙ έτσι όποιος γεύεται τον έρωτά του έχει εξασφαλίσει ευτυχισμένες στιγμές έκστασης και ζεστασιάς. Αν και οι Αιγόκεροι απεχθάνονται την ιδέα ότι μπορεί να εξαρτώνται συναισθηματικά από τον ερωτικό τους σύντροφο, τους αρέσει να τους νταντεύουν και να τους φέρονται με ζεστασιά και τρυφερότητα. Ένας σύντροφος δυνατός, και αφοσιωμένος, γεμάτος κατανόηση μπορεί να τους κάνει να τα δώσουν όλα.

Το ερωτικό προφίλ του Υδροχόου

O Υδροχόος, με τον αναλυτικό και προοδευτικό νου του, προσεγγίζει το παιχνίδι του έρωτα σιγά και μεθοδικά, με σχέδιο και προγραμματισμό. Γι’ αυτόν το παν σ’ αυτό το παιχνίδι είναι να περνά καλά, γι’ αυτό δεν βιάζει τα πράγματα και τις καταστάσεις. Το απολαμβάνει. Όταν ερωτευτεί, μπορεί να παίξει άπειρους ρόλους για χάρη του αγαπημένου του προσώπου χάρη στη μοναδική του διάνοια και στην ειλικρινή πρόθεσή του να προσφέρει χαρά και ικανοποίηση.
Ένας ερωτικός σύντροφος που δεν έχει τη διάθεση για παιχνίδι και ποικιλία, θα συναντήσει στο πρόσωπο του Υδροχόου έναν αμετακίνητο άνθρωπο. Η μεγαλύτερη πρόκληση στον έρωτα είναι για τον Υδροχόο η στενή επαφή, εκεί όπου οι άνθρωποι είναι τόσο κοντά που τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί – ούτε συναισθήματα ούτε αδυναμίες. Χωρίς αυτό το στοιχείο η αγάπη είναι ανεπαρκής.
Γι’ αυτό όσοι γεννιούνται κάτω από τον αστερισμό του Υδροχόου πρέπει να ψάξουν μέσα τους για να βρουν αυτό το χώρο στον οποίο θα αισθάνονται ασφαλείς, και από όπου ορμώμενοι θα μπορούν να ανοιχτούν στους άλλους και να τους αφήσουν να δουν τον εσωτερικό τους πλούτο. Όταν αυτό γίνει, ο έρωτας με έναν Υδροχόο μπορεί να σας μεταφέρει στη στρατόσφαιρα!
Σαν κλασικό ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος προσεγγίζει το σεξ εγκεφαλικά. Αν μπορεί να μοιραστεί και να συζητήσει τις σκέψεις του με τον ερωτικό του παρτενέρ, η κατάσταση στο κρεβάτι δέχεται αυτομάτως σημαντική ενίσχυση και αναβάθμιση. Η φυσική του περιέργεια τον οδηγεί επίσης σε έντονο πειραματισμό στο σεξ. Γι’ αυτό να είστε έτοιμοι! O Υδροχόος συνεχώς αναζητά μια περισσότερο ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία.
Πίσω από το αποστασιοποιημένο και φιλικό παρουσιαστικό του κρύβεται ένα πανέμορφο μυστικό και ο ερωτικός σύντροφος που θα καταφέρει να το ανακαλύψει θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. O Υδροχόος θέλει πάντα να πιστεύει ότι ο νους του επιβάλλεται στη σεξουαλικότητά του, γι’ αυτό όποιος τον ερωτευτεί θα πρέπει να τον μάθει να δέχεται την απόλαυση χωρίς τύψεις, αν θέλει να απελευθερώσει το ερωτικό ον μέσα του.

 

Το ερωτικό προφίλ των Ιχθύων

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή ενός Ψαριού, αν ο έρωτας μπορούσε να είναι μια φανταστική κατάσταση ύπαρξης, ένας ονειρικός κόσμος φαντασιώσεων και ψευδαισθήσεων, όλα θα ήταν τέλεια. Σ’ αυτά τα πλάσματα της ονειροπόλησης και της φαντασίας αρέσει να συνδυάζουν το πραγματικό με το φανταστικό και αν είναι δυνατό να προσαρμόζουν το πρώτο στο δεύτερο. Οι συντηρητικές ψυχές δεν έχουν θέση κοντά στο παθιασμένο αυτό ζώδιο.
Οι Ιχθύες διαθέτουν έναν ερωτικό ηλεκτρισμό που δημιουργεί γύρω τους ένα μαγνητικό ερωτικό πεδίο που λίγους αφήνει αδιάφορους, χωρίς όμως κανείς να είναι σε θέση να πει με σιγουριά σε τι συνίσταται αυτή η γοητεία. Αυτή η μυστηριώδης ιδιότητα των Ιχθύων λειτουργεί ως αφροδισιακό στο παιχνίδι του έρωτα.
O Ιχθύς θέλει να υπηρετεί πρώτα απ’ όλα τον ερωτικό του σύντροφο.  Όταν αγαπά, τότε αγαπά ολοκληρωτικά και γι’ αυτό τον φοβίζει κάπως ο έρωτας, γιατί συχνά τον αφήνει εντελώς διαλυμένο, ιδιαίτερα όταν μια σχέση χαλάει.
Το σεξ είναι μια καθαρά συναισθηματική υπόθεση με τους Ιχθύς. Το Ψάρι είναι ένας αισθησιακός και δημιουργικός εραστής που λατρεύει τα παιχνίδια στο κρεβάτι και αν αισθανθεί άνετα θα σας καταπλήξει με τον πλούτο των ερωτικών του φαντασιώσεων.
Ελπίζουμε να μην είστε ντροπαλοί! Έχει μεγάλη όρεξη για σεξ και του αρέσει να διατηρεί τις καταστάσεις ρευστές και ευμετάβλητες. Για τους Ιχθύς ο έρωτας και το σεξ αποτελούν μια αδιάσπαστη ενότητα.
v

© 2016 Youmagazine.gr

 


Translate this post