Καλοκαίρι 2016: Ερωτικό Ωροσκόπιο

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι προοπτικές για ελεύθερους και δεσμευμένους
v

Μάθετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα στον αισθηματικό τομέα αυτό το καλοκαίρι. Φλερτ, νέες σχέσεις, χωρισμοί, παθιασμένοι έρωτες, γάμος – όλα είναι στο πρόγραμμα. Πόσο έτοιμοι είστε;

21343254G254KH456H56
v

 

011465454545477236ΚΡΙΟΣ (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Εάν έχετε καψουρευτεί κάποιο πρόσωπο, οι πιθανότητες το πάθος σας να μετατραπεί σε σχέση είναι υπέρ σας.

Ιούλιος: Ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι στην ατζέντα του πρώτου 15ήμερου για όσες μοναχικές καρδιές τον αναζητούν. Η περίοδος αυτή θα είναι επίσης καλή για τα περισσότερα ζευγάρια. Στη συνέχεια, ο Πλούτωνας και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνουν εμπόδια και σας ζητούν να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας για να έχετε μια σαφέστερη εικόνα για το είδος της σχέσης που θέλετε να ζήσετε. Προς το τέλος του μήνα, ο ευεργετικός Δίας ευνοεί όσους δεν είναι σε κάποια σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι και έχετε απογοητευθεί, σκεφτείτε προσεκτικά πριν πάρετε μια αμετάκλητη απόφαση.

Αύγουστος: Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις και στις συναντήσεις. Μείνετε σε εγρήγορση, δείχνοντας περισσότερη στοργή, ευελιξία και ζεστασιά απ’ ό,τι συνήθως.

Σεπτέμβριος: Η Αφροδίτη σε αρμονική θέση στο ζώδιό σας υπόσχεται ερωτική ευτυχία. Αισθησιακοί και παθιασμένοι, θα ξέρετε πώς να δημιουργήσετε μια όαση ευτυχίας έξω από την κοινή σας ζωή. Εάν είστε ζευγάρι, θα υπάρξει μια καλή περίοδος που θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα την κάνει περισσότερο αισθησιακή. Εάν είστε ελεύθεροι, η καρδιά σας θα χτυπήσει δυνατά πολλές φορές. Σε κάθε περίπτωση, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι δεν θα διστάσουν να συνάψουν ξεδιάντροπα πολλές σχέσεις ταυτόχρονα.

Το δεύτερο 15ήμερο, ο Ήλιος έρχεται να ενισχύσει την ερωτική σας ζωή. Στο πλευρό σας και ο Άρης, ο πλανήτης της επιθυμίας και του αισθησιασμού, ενισχύοντας την γοητεία σας, Μπορείτε να κατακτήσετε όσες περισσότερες καρδιές θέλετε, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Αντιλαμβάνεστε βέβαια πως κάτι τέτοιο, δηλαδή μια απιστία στην περίπτωση που έχετε ήδη μια σχέση, θα την έθετε σε κίνδυνο, οπότε πράξτε αναλόγως. Είναι ίσως πιο συνετό να διοχετεύσετε την πλεονάζουσα ενέργεια του Άρη στο να κάνετε αθλητισμό. Γραφτείτε, λοιπόν, σ’ ένα γυμναστήριο!

 

021465454545477236ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ακούστε και τη γνώμη του άλλου. Το να επιμένετε ότι έχετε πάντα δίκιο, μόνο διαμάχες μπορεί να φέρει.

Ιούλιος: Μάλλον μια ήρεμη περίοδος χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Και αυτό γιατί επειδή είστε από τη φύση σας προσεκτικοί, θέλετε να είστε 100 τοις εκατό βέβαιοι ότι τα αισθήματά σας έχουν ανταπόκριση. Ακόμη κι αν συναντήσετε κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο, δεν θα προχωρήσετε βιαστικά.

Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα ο Ερμής βάζει κάποια εμπόδια στην επικοινωνία. Τα ζευγάρια θα πρέπει να κάνουν προσπάθεια για να διατηρήσουν τον διάλογο. Αν είστε ελεύθεροι, θα πρέπει να προσέξετε και να μην παρασυρθείτε από το ξεμυάλισμα με ένα πρόσωπο που δεν είναι του επιπέδου σας. Προσοχή στις αυταπάτες!

Αύγουστος: Αυτός ο μήνας θα σας μείνει αξέχαστος – τουλάχιστον στους περισσότερους. Η Αφροδίτη, σε αρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, υπόσχεται ότι θα έχετε μια πολύ αρμονική ερωτική ζωή. Οι ελεύθεροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να δημιουργήσουν σχέση. Προς το τέλος του μήνα, τα ζευγάρια θα πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο τη μεταξύ τους σχέση, αποφεύγοντας τους καυγάδες και τις παρεξηγήσεις.

Σεπτέμβριος: Περίοδος πλανητικών αντιφάσεων. Με σύμμαχο την Αφροδίτη, έχετε μπροστά σας μια προνομιακή περίοδο όσον αφορά τα ερωτικά. Αλλά οι άσχημες όψεις του Κρόνου δεν θα σας αφήσουν να απολαύσετε πλήρως τον έρωτα. Επιπλέον η ασύμφωνη όψη που κάνει ο Άρης με την Αφροδίτη δημιουργεί προβλήματα στα ζευγάρια. Παρ’ όλα αυτά, οι ελεύθεροι Ταύροι θα τα πάνε καλά, καθώς θα είναι σε μια κατακτητική διάθεση που θα τους επιτρέψει να έχουν επιτυχίες.

Προς το τέλος του μήνα, με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Σκορπιό, η αισθηματική σας ζωή θα συνεχίσει να σας χαροποιεί. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να αγωνιστείτε πολύ για να μην υποκύψετε στον πειρασμό της απιστίας. Οι ελεύθεροι Ταύροι, πέρα από τις εφήμερες ευκαιρίες, μπορούν να υπολογίζουν σε μια συνάντηση που θα τους μείνει αξέχαστη.

 

031465454545477236ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μιλήστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και όλα τα υπόλοιπα σύντομα θα ακολουθήσουν.

Ιούλιος: Η Αφροδίτη ασκεί κάποια επιρροή στις ερωτικές σχέσεις σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα βοηθήσει να κατακαθίσουν τα παλιά προβλήματα, οι μακροχρόνιες μνησικακίες, ή οι παρεξηγήσεις που έχουν δηλητηριάσει την ατμόσφαιρα. Όσο για τους ελεύθερους, μια συνάντηση είναι πιθανή. Προσοχή όμως: θα είναι μάλλον ένα ξέσπασμα χωρίς μέλλον. Κάποιοι Δίδυμοι θα συναντήσουν κάποιον ή κάποιαν που ξέρουν ήδη από το παρελθόν.

Το δεύτερο 15ήμερο, η αρνητική επίδραση του Κρόνου σας κάνει πιο ευαίσθητους στη μοναξιά. Εάν είστε μόνοι, θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με την κατάστασή σας. Μια συνάντηση είναι δυνατή. Μόνο προσέξτε: μην πιέσετε πολύ τα πράγματα για να δείτε αν το άλλο πρόσωπο σας αγαπά. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή δεν θα είναι μια περίοδος πάθους, αλλά λογικής.

Αύγουστος: Ο Κρόνος σας καθιστά απόμακρους. Δεν έχετε διάθεση να αισθανθείτε αγάπη για κανέναν. Για να σας γοητεύσει κάποιος θα πρέπει να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας, που δεν είναι και λίγες. Η Αφροδίτη έχει θετική επιρροή στα ζευγάρια που είναι ευτυχισμένα. Αντίθετα, εκείνοι που είναι δυσαρεστημένοι με τη σχέση τους, ίσως πάρουν την απόφαση να βάλουν ένα τέλος στον πόνο τους!

Από τις 15 Αυγούστου και μετά, τα άστρα ευνοούν όσους έχουν την επιθυμία να ξεκινήσουν σοβαρά μια αληθινή σχέση. Ο Κρόνος δεν ευνοεί τους ελεύθερους, όσοι όμως καταφέρουν να συνάψουν μια σχέση, να ξέρουν ότι αυτή θα οδηγήσει σε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Σεπτέμβριος: Σας απασχολούν άλλα πράγματα και τα ερωτικά σας αφήνουν αδιάφορους. Προσοχή όμως, γιατί η Αφροδίτη σας ετοιμάζει μια έκπληξη. Οι ελεύθεροι μπαίνετε σε μια όμορφη και αισθησιακή περίοδο που προετοιμάζει το έδαφος για πολλές-πολλές εξαιρετικές συναντήσεις!

Το καλοκαίρι τελειώνει με τον Κρόνο να σας φέρνει αντιμέτωπους με τις συνέπειες των κακών επιλογών σας κατά το παρελθόν, ενώ ο Ποσειδώνας δεν διευκολύνει την τρυφερότητα. Η παρουσία ορισμένων πλανητών στο ωροσκόπιό σας πιθανόν να σας κάνει ακόμη πιο εγωιστικούς.

 

041465454545477236ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο για να ανοιχτείτε στους άλλους ανθρώπους, όμως αυτή είναι η πιο ευνοϊκή περίοδος για την ερωτική σας ζωή απ’ όλη τη χρονιά.

Ιούλιος: Μερικοί μόνο Καρκίνοι θα υποστούν τις μάλλον δυσάρεστες συνέπειες των κακών επιλογών που έκαναν στο παρελθόν. Οι περισσότεροι θα ζήσουν σε ένα γαλήνιο και γεμάτο κοινωνικές εκδηλώσεις περιβάλλον. Με σύμμαχο την Αφροδίτη, οι ελεύθεροι θα συναντήσουν κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα νιώσουν έντονα την επιθυμία να μοιραστούν μαζί του τη ζωή τους.

Γενικά, ο Ιούλιος είναι από τους πιο τυχερούς μήνες. Τα ζευγάρια θα ζήσουν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος, ενώ όσοι είναι μόνοι θα κάνουν μια σχέση που θα σφραγίσει το μέλλον τους. Γι’ αυτό να είστε τολμηροί. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε πώς ακριβώς αισθάνεστε!

Αύγουστος: Ο μεγάλος έρωτας βρίσκεται εδώ και σας περιμένει σε περίπτωση που είστε ακόμα μόνοι. Περάσατε μια περίοδο αμφιβολίας και μοναξιάς, όμως αυτή τη φορά η ευτυχία είναι δικαίωμά σας. Μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας καταβάλει. Αυξήστε τις πιθανότητες βγαίνοντας έξω ή πηγαίνοντας διακοπές. Η σχέση που θα κάνετε τώρα μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε γάμο.

Οι δεσμευμένοι, εάν έχουν την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσουν εκ νέου το πόσο χαρούμενοι είναι πραγματικά με τη σχέση που έχουν.

Σεπτέμβριος: Εάν ξεφεύγετε ακόμη από τα βέλη του έρωτα, αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς ο Δίας και η Αφροδίτη συνωμοτούν για να σας κάνουν να ερωτευτείτε. Άλλωστε έχετε κάθε δικαίωμα στη χαρά της ζωής. Στα ζευγάρια θα βασιλεύσει η ευτυχία, ενώ οι άγαμοι θα έχουν μια αξέχαστη ερωτική συνάντηση.

Στο δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου, ο φλογερός Άρης υπόσχεται έντονη ερωτική ζωή. Από την πλευρά της, η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα, σε καλή όψη με τον Πλούτωνα, ένα άστρο που σχετίζεται με το πάθος και τη σεξουαλικότητα, καθώς επίσης και με τον Ουρανό, τον πλανήτη του έρωτα με την πρώτη ματιά, σε αρκετούς Καρκίνους θα προσφέρει την ευκαιρία μιας πολύ σημαντικής ερωτικής συνάντησης.

 

051465454545477236ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αν έχετε κάποιο φλερτ, είστε βέβαιοι ότι γνωρίζει την ύπαρξή σας; Μήπως πρέπει να κάνετε κάτι για να τη μάθει;

Ιούλιος: Με οδηγό την εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας, αυτό το καλοκαίρι θα κάψετε καρδιές. Μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να μπλεχτείτε σε άσκοπες περιπέτειες, αναζητώντας κάτι σοβαρό, όμως τα άστρα στην αρχή του καλοκαιριού ευνοούν περισσότερο το παιχνίδι και όχι τον αληθινό έρωτα και τις σοβαρές δεσμεύσεις. Όσο όμως προχωρά το καλοκαίρι, όσοι είναι μόνοι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να συναντήσουν την αληθινή αγάπη, ενώ όσοι είναι ερωτευμένοι θα μπορέσουν να κατακτήσουν το πρόσωπο που τους κάνει να ονειρεύονται. Σε πολλές περιπτώσεις, η ευεργετική επίδραση του Δία θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στο γάμο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ο Δίας σας υπόσχεται μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο.

Αύγουστος: Ο μήνας αυτός δεν είναι τόσο καλός για τα αισθηματικά σας. Τα ζευγάρια θα περάσουν μια περίοδο μελαγχολίας, ενώ σ’ εκείνα που βιώνουν μια βαθιά κρίση, η μόνη λύση θα είναι ο χωρισμός. Άλλα ζευγάρια θα τσακώνονται συχνά, εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων που θα έχει ο ένας από τον άλλον ή εξαιτίας προβλημάτων από το παρελθόν. Οι ελεύθεροι θα τοποθετήσουν τον πήχη των απαιτήσεων τόσο ψηλά που λίγοι θα μπορούν να τον περάσουν. Προσέξτε τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και σύντομα θα απογοητευθείτε.

Σεπτέμβριος: Θα έχετε πολλά επαγγελματικά θέματα να λύσετε, πράγμα που δεν θα σας αφήσει χρόνο να σκεφτείτε τον έρωτα. Αν όμως θεωρήσετε ότι δεν αντέχετε άλλο τη μοναξιά και θελήσετε να αλλάξετε την κατάστασή σας, η Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σας, τονίζοντας την ιδιαίτερη γοητεία που έχετε.

 

061465454545477236ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αν και είστε επιλεκτικοί, ξοδεύετε μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σας ασχολούμενοι με τους άλλους. Θυμηθείτε αυτό το καλοκαίρι να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας.

Ιούλιος: Ο Δίας, συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιό σας, φέρνει καλά νέα τόσο στους ελεύθερους όσο και στους δεσμευμένους Παρθένους. Ο Πλούτωνας όμως, στον τομέα των ερωτικών ζητημάτων, περιπλέκει τα πράγματα προκαλώντας δυσανεξία στην αγάπη και δημιουργώντας προβλήματα στη ζωή των ζευγαριών που μπορεί να λειτουργήσουν ως έναυσμα για χωρισμό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν είναι προς θάνατο. Εξετάστε την κατάσταση ήρεμα και δημιουργήστε στον εαυτό σας τη διάθεση για μια νέα αγάπη. Αυτή τη φορά η τύχη θα φέρει στο δρόμο σας τον πραγματικό σύντροφο της ψυχής σας.

Αύγουστος: Αυτή την περίοδο η προσοχή σας θα πρέπει να είναι οξυμένη. Αν είστε ελεύθεροι, μην περιμένετε να έχετε την συνάντηση του αιώνα. Θα έρθει πολύ σύντομα, αλλά έως τότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ουρανός σχηματίζει αυτή την περίοδο μια σειρά αρνητικών όψεων με τους άλλους πλανήτες.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αγάπης με την πρώτη ματιά και των ερωτικών εξάρσεων, και συχνά προσφέρει στις σχέσεις ένα λαμπρό μέλλον. Αλλά αυτή τη φορά είναι κατάφωρα αρνητικός, γι’ αυτό και πρέπει να προσέξετε. Αν κάποιος κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, μη βιαστείτε να ανταποκριθείτε. Κερδίστε χρόνο για να γνωρίσετε το αντικείμενο του πόθου σας καλύτερα. Μπορεί κάτι ύποπτο να συμβαίνει!

Σεπτέμβριος: Αν είστε ζευγάρι, οργανώστε μια απόδραση ή ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο για να διώξετε την κούραση και την ρουτίνα. Τίποτε δεν θα μπορούσε να ζωντανέψει την ερωτική φλόγα περισσότερο από μια σύντομη διαμονή σε ένα δωμάτιο στην εξοχή.

Το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου τα πάντα βρίσκονται σε αναβρασμό. Αυτά είναι καλά νέα, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη σας επιφυλάσσουν πολλές καλές εκπλήξεις. Αυτό το πλανητικό κοκτέιλ θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και θα τοποθετήσει τον έρωτα στο επίκεντρο της προσοχής σας. Ετοιμαστείτε για μια συνάντηση αποφασιστικής σημασίας. Στα ζευγάρια ο έρωτας θα ανθίσει.

 

071465454545477235ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αν δεν έχετε επί του παρόντος ένα φλερτ, να είστε σίγουροι ότι θα εμφανιστεί εκεί όπου δεν το περιμένετε.

Ιούλιος: Η Μαύρη Σελήνη θα κάνει την ερωτική σας ζωή πιο έντονη. Παρ’ όλα αυτά, η επιρροή της Μαύρης Σελήνης, ακόμα κι αν είναι θετική, συνεπάγεται πάντα ένα αίσθημα δυστυχίας. Ως εκ τούτου, προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις καλές πλευρές της με το να είστε αυστηροί και έντιμοι με τα αισθήματά σας, αλλά και να αποφύγετε τις εξάρσεις. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο, η οποία παρ’ όλα αυτά θα αποδειχθεί πολύ επωφελής για τα ερωτικά σας σχέδια.

Το δεύτερο 15ήμερο, ο Κρόνος μπορεί να φέρει μοναξιά, έλλειψη επικοινωνίας, σκυθρώπιασμα, χωρισμό. Από την άλλη πλευρά, ο Ουρανός υπόσχεται αρμονία και ανανέωση. Έτσι, τα πιθανά σενάρια είναι πολλά. Οι δεσμευμένοι μπορεί να οδηγηθούν σε χωρισμό, εξαιτίας ενός νέου έρωτα, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να θελήσουν να κάνουν μια νέα αρχή, θέτοντας τη σχέση τους πάνω σε νέες βάσεις. Οι αδέσμευτοι θα απολαύσουν μια σημαντική συνάντηση.

Αύγουστος: Αυτό το καλοκαίρι ο Ποσειδώνας ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Αν η σχέση σας είναι επισφαλής, θα εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψετε. Αν είστε δεσμευμένοι και σχετικά ευτυχισμένοι, αυτός ο πλανήτης θα φέρει κάποιες στιγμές έντασης και διαφωνιών χωρίς όμως σοβαρές συνέπειες. Αν είστε μόνοι, προσοχή: η Μαύρη Σελήνη μπορεί να σας κάνει πολύ απαιτητικούς. Θα ονειρεύεστε τον τέλειο πρίγκιπα ή την τέλεια πριγκίπισσα, και οι πιθανότητες φυσικά να συναντήσετε ένα τέτοιο άτομο στην πραγματική ζωή είναι πολύ λίγες. Αντί να κολυμπάτε στην ουτοπία, επιλέξτε όνειρα που είναι πιο προσιτά.

Το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου, η Μαύρη Σελήνη αποχωρεί από το ζώδιό σας και η αισθηματική σας ζωή γίνεται λιγότερο αυστηρή και επίσης λιγότερο αποσταθεροποιητική. Όμως ο Ουρανός στον Κριό και στον τομέα των σχέσεων μπορεί να οδηγήσει τα ζευγάρια σε ρήξη, εφόσον υπάρχουν προβλήματα που δεν έχουν λυθεί. Από την άλλη πλευρά, ο Πλούτωνας υπόσχεται στις ελεύθερες καρδιές μια σημαντική συνάντηση, από την οποία ολόκληρη η ζωή σας θα μεταμορφωθεί!

Σεπτέμβριος: Μια πολύ ελπιδοφόρα περίοδος, με τον καλότυχο Δία στο πλευρό σας να σας υποστηρίζει σε όλα τα ζητήματα. Για τους ελεύθερους, η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για έναν αμοιβαίο έρωτα με την πρώτη ματιά. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα αλλάζουν, με την Αφροδίτη σε δυσαρμονική θέση στο ζώδιό σας. Εάν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε κάποια σχέση, η κατάσταση θα σας φανεί πιο αφόρητη από ποτέ. Υπομονή, καθώς δεν είναι αυτή η περίοδος που μπορείτε να βρείτε το ταίρι σας!

 

081465454545477236ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αν έχετε καεί από μια προηγούμενη σχέση και το φυσάτε και δεν κρυώνει, αυτό το καλοκαίρι μπορεί να κάνετε ένα δεσμό που δεν θα έχει παρενέργειες.

Ιούλιος: Ο χωρισμός καραδοκεί αν είστε ζευγάρι, καθώς οι δυσαρμονικές όψεις του Κρόνου επιδρούν πάνω σας αποσταθεροποιητικά. Αν είστε μόνοι, ή μόλις έχετε βιώσει έναν χωρισμό, θα θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, για να δείξετε πόσο σκληροί είστε, αλλά η μοναξιά είναι αβάσταχτη. Επιπλέον, θα χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε ένα πρόσωπο που ταιριάζει στις προσδοκίες σας, και που δεν θα μείνει αδιάφορο στη γοητείας σας.

Αύγουστος: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη έχουν ευεργετική επίδραση στην ερωτική σας ζωή, καθώς βρίσκονται σε αρμονία με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ευχάριστων εκπλήξεων. Αυτό το πλανητικό κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τους ελεύθερους Σκορπιούς που θα έχουν περισσότερες πιθανότητες για μια συναρπαστική γνωριμία. Για τους δεσμευμένους, το κέρδος από αυτό το ευεργετικό διάστημα θα είναι ότι θα έρθουν πιο κοντά στον/ην σύζυγο ή στον/ην σύντροφό τους, αφυπνίζοντας τον αισθησιασμό του/της.

Μετά τις 15 του μήνα στο παιχνίδι της αγάπης μπαίνει και ο Πλούτωνας, που σας σπρώχνει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στη συναισθηματική σας ζωή και να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να γίνει ικανοποιητική.

Σεπτέμβριος: Η Αφροδίτη σε αρμονική θέση στο ζώδιό σας θα αφυπνίσει τα συναισθήματα και τη λίμπιντό σας. Τα ζευγάρια θα έρθουν πιο κοντά, ενώ οι ελεύθεροι πρέπει να είναι έτοιμοι για μια συνάντηση που είναι πιθανό να αλλάξει τη ζωή τους δραματικά. Σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον, η μόνη παραφωνία θα είναι ο Άρης που ενδέχεται να οδηγήσει σε ορισμένες ήπιας μορφής παρεξηγήσεις.

Στο δεύτερο 15ήμερο, η παρουσία του Ουρανού και του Ποσειδώνα στον τομέα του έρωτα θα προσθέσει επιπλέον χρώμα και γεύση στην αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, αυτή η διπλή επίδραση προσφέρεται περισσότερο για μια σύντομη περιπέτεια παρά για μια μακροχρόνια δέσμευση. Αυτό δεν είναι κακό, δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας συχνά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, εξωραΐζοντας πρόσωπα και καταστάσεις και μετά οδηγεί σε απογοητεύσεις. Όσοι δεσμευμένοι επιδιώξετε ανεξαρτησία, μην το παρακάνετε, γιατί ο χωρισμός δεν είναι πολύ μακριά.

 

091465454545477236ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Το γεγονός ότι λέτε πάντα αυτό που σκέπτεστε, δημιουργεί κάποιες αμήχανες στιγμές, από την άλλη πλευρά όμως δείχνει την ειλικρίνειά σας και θα συμβάλλει στο να δημιουργήσετε μια σχέση μέχρι το τέλος του 2016!

Ιούλιος: Μια εξαιρετική περίοδος όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Οι ελεύθεροι θα ξανανιώσουν την δημιουργική πνοή του έρωτα στη ζωή τους, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχουν την εύνοια της Αφροδίτης που εγγυάται την αισθηματική ευτυχία. Την ίδια στιγμή ο Δίας, ο πλανήτης της ευημερίας και της χαράς της ζωής, φέρνει σταθερότητα στις σχέσεις, επιτρέποντας στα ζευγάρια να μοιραστούν στιγμές τρυφερότητας, συνενοχής και απολαύσεων.

Αύγουστος: Κάποιες όψεις του Δία πιθανά να ενσταλάξουν μέσα σας τη διάθεση για… απιστία! Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει στην όχι και τόσο ευχάριστη θέση να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, ή ακόμα χειρότερα, στο να μετανιώσετε στο τέλος για την επιλογή σας, ανεξάρτητα ποια θα είναι.

Το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου θα είναι αρκετά ελπιδοφόρο για την ερωτική σας ζωή, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Αν είστε μόνοι, διαζευγμένοι ή χήροι, θα σας προσφερθούν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες να συναντήσετε το πρόσωπο που σας ταιριάζει. Προσέξτε την εμφάνισή σας, βγείτε έξω, αποδεχτείτε προσκλήσεις, ταξιδέψτε. Με λίγα λόγια, μην μείνετε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι σας. Η αγάπη βρίσκεται κάπου εκεί έξω… Πηγαίνετε να τη βρείτε. Όσο για τους δεσμευμένους, πολλά ζευγάρια θα δοκιμαστούν, καθώς ο κεραυνοβόλος έρωτας για κάποιο άλλο πρόσωπο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση.

Σεπτέμβριος: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας δείχνει ότι η ερωτική σας ζωή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σας, ενώ πιθανόν νέα ξεκινήματα να δώσουν μια πνοή χαράς και ευτυχίας στην αισθηματική ζωή των ζευγαριών. Ο έρωτας συνήθως προκύπτει τυχαία όμως η σχέση είναι θέμα επιλογής. Για αυτό μην περιμένετε να διορθωθούν πράγματα που δεν πάνε καλά από την τύχη, αλλά από τις επιλογές σας.

Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα ίσως γίνει αφορμή για να έρθει κάποια πρώην σχέση στο μυαλό σας, ή με βάση τα όσα συμβαίνουν σε φίλους και γνωστούς να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναξιολόγησης όσον αφορά τον τομέα «σχέση» στη ζωή σας. Έτσι, όταν θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο, θα ξέρετε τι να πείτε και τι να κάνετε, αλλά και να αξιολογήσετε αν η σχέση που θα κάνετε θα είναι ανθεκτική.

 

104465454545477236ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ενώ κάποιοι αποφεύγουν να εξομολογηθούν τον έρωτά τους, εσείς είστε αρκετά άφοβοι για να μην το κάνετε.

Ιούλιος: Ο Δίας και η Μαύρη Σελήνη θα επηρεάσουν την αισθηματική σας ζωή. Το περίεργο αυτό μείγμα θα καταστήσει κάποιους από εσάς πολύ απαιτητικούς, έτσι που σχεδόν κανείς δεν θα μπορεί να σας ικανοποιήσει. Από την άλλη μεριά, αρκετοί από εσάς θα καταληφθείτε από ένα άγριο πάθος. Αυτό το εκπληκτικό αστρικό κλίμα δεν θα τελειώσει σύντομα.

Η επίδραση του Δία στην ερωτική σας ζωή θα είναι καταλυτική. Τα ζευγάρια θα έχουν κατανόηση και θα μοιραστούν πολλές όμορφες δραστηριότητες, αλλά και μικρές απολαύσεις, όπως ένα καλό γεύμα σε ένα ακριβό εστιατόριο. Όσοι είναι μόνοι θα συναντήσουν κάποιον που θα τους πείσει να αφήσουν την προστατευμένη ζωή και να ριχτούν στην περιπέτεια.

Αύγουστος: Αν μόλις έχετε συναντήσει την αδελφή ψυχή και είστε ακόμα στα πρώτα στάδια του έρωτά σας, τα πάντα θα είναι συναρπαστικά και η περίοδος αυτή θα χαραχτεί στη μνήμη σας για τις απολαύσεις που θα σας προσφέρει. Διαφορετικά… Δεδομένου ότι οι πλανήτες δεν θα ασχοληθούν πρώτιστα με την ερωτική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό αυτή να βρεθεί σε δεύτερη μοίρα. Για τα ζευγάρια, η κοινή ζωή θα είναι ρουτίνα, ενώ οι ελεύθεροι θα είναι απασχολημένοι με χίλια δύο προβλήματα, έτσι που δεν θα έχουν χρόνο να ρίξουν μια ματιά στους εκπροσώπους του άλλου φύλου!

Σεπτέμβριος: Ο Κρόνος, στον οίκο των περιορισμών, δεν εκθειάζει τις ερωτικές σχέσεις. Το πολύ-πολύ να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σοβαρή δέσμευση. Αυτός ο πλανήτης μάλλον τείνει να ψυχραίνει τα συναισθήματα. Αν λοιπόν ψάχνετε τον ή την σύντροφο της ζωής σας, μην υπολογίζετε στη βοήθειά του. Αν όμως είστε σε μια σχέση και θέλετε αυτή να αποκτήσει μέλλον, τότε ο Κρόνος θα σας βοηθήσει πιο αποτελεσματικά.

Προς το τέλος του μήνα, ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη ενισχύουν την γοητεία σας και σας κάνουν ακαταμάχητους. Ακόμη κι αν έχετε κατά νου την περιπέτεια και την απόλαυση της στιγμής, δεν θα σας προστατεύσουν από τον κεραυνοβόλο έρωτα που μπορεί να σας οδηγήσει σε μέρη μακρινά. Ο Δίας στον τομέα του γάμου και των σοβαρών σχέσεων ενισχύει την πιθανότητα μιας σοβαρής δέσμευσης. Τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις συγκρούσεις.

 

114465454545477236ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Όταν βρίσκεστε μαζί με το φλερτ σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κρατάτε το στόμα σας κλειστό, εάν δεν έχετε βρει τον καλύτερο τρόπο για να εκφραστείτε. Όχι όμως αυτό το καλοκαίρι.

Ιούλιος: Οι πλανητικές επιρροές σας σπρώχνουν να απορρίψετε όλα αυτά που έχετε ζήσει μέχρι τώρα και ν’ αλλάξετε δραστικά τον τρόπο με τον οποίο βιώνατε τις ερωτικές σχέσεις. Για κάποιους από εσάς, αυτή η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε χωρισμό. Άλλοι, αντίθετα, θα πετύχουν το ξεκίνημα ενός νέου είδους συντροφικής σχέσης. Οι αδέσμευτοι θα ξεκινήσουν μια ιστορία αγάπης μόνο εάν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα αυτού που θέλουν να ζήσουν από τώρα και στο εξής.

Γενικά, πάντως, αυτή θα είναι μια περίοδος μεγάλης σταθερότητας, χωρίς καμία αξιοσημείωτη μεταβολή. Ακόμη και εκείνοι που θα ξεκινήσουν μια νέα σχέση, θα το πράξουν χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό, πιο πολύ από ανάγκη παρά επειδή είναι ερωτευμένοι!

Αύγουστος: Ο Δίας ευνοεί τις ερωτικές υποθέσεις τόσο των ελεύθερων όσο και των δεσμευμένων. Προσοχή όμως, καθώς η μεγάλη ελευθεριότητα που επιτρέπει ο Δίας μπορεί να οδηγήσει σε υπερβάσεις ορίων και παρεκτροπές. Μια τέτοια συμπεριφορά, φυσικά, θα αποδειχθεί πολύ πιο επικίνδυνη αν είστε παντρεμένοι και αποφασίσετε ξαφνικά να επιδοθείτε σε περιπέτειες χωρίς να λάβετε υπόψη όλες τις πιθανές συνέπειες.

Το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου, πολλοί Υδροχόοι θα εστιάσουν την προσοχή τους στις υποθέσεις της καρδιάς. Η ερωτική ζωή των ζευγαριών θα δεχτεί νέα ώθηση, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνουν μια σημαντική γνωριμία που αν μετατραπεί σε σχέση, θα οδηγήσει σε μια μακρά, σταθερή και ευτυχισμένη ζωή.

Σεπτέμβριος: Ο Δίας και ο Ποσειδώνας, σε καλές θέσεις στον χάρτη σας, υπόσχονται πραγματική ευτυχία είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Στις αισθηματικές υποθέσεις σας θα ανακατευτεί και ο Κρόνος, ο οποίος είναι αλήθεια ότι δεν έχει καλή φήμη, καθώς ευνοεί την απομόνωση και τη μοναξιά. Αυτή τη φορά όμως ο Κρόνος θα έχει θετική επίδραση στις υποθέσεις σας, καθώς είναι η καλύτερη εγγύηση της πιστότητας και της μακροχρόνιας δέσμευσης. Ως εκ τούτου, όσοι από εσάς θέλουν μια σταθερή και αυθεντική σχέση, θα μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι.

 

124465454545477236ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου)

Συνήθως είστε ντροπαλοί. Αυτοί τη φορά όμως θα βρείτε το θάρρος να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει το πώς αισθάνεστε για εκείνον ή εκείνη.

Ιούλιος: Έχετε την υποστήριξη του Δία, του πλανήτη της ευημερίας και της χαράς της ζωής. Επομένως, μόνο όμορφα πράγματα μπορούν να σας συμβούν. Στους ελεύθερους, ο Δίας θα προσφέρει μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε γάμο. Στους δεσμευμένους, κατανόηση, καθώς και την επιθυμία να κάνουν πράγματα μαζί ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, θα είστε μαζί μια καρδιά!

Τα πράγματα θα εξελιχθούν ήρεμα, χωρίς μεγάλες αλλαγές. Αυτό δεν θα δυσαρεστήσει όσους επιθυμούν σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Από την άλλη μεριά, όσοι ελεύθεροι δεν κάνουν τη σχέση που επιθυμούν, θα πρέπει να περιμένουν. Αυτή η ήπια τιμωρία δεν θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Αύγουστος: Η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των αισθηματικών σας υπόσχεται στιγμές περιπέτειας, εκλεπτυσμένο αισθησιασμό, μια αξέχαστη εκδρομή και για τους ελεύθερους μια μυστηριώδη συνάντηση σε μια ασυνήθιστη τοποθεσία. Με λίγα λόγια, θα ζήσετε μια πολύ όμορφη ρομαντική περίοδο.

Σεπτέμβριος: Η άφιξη της Αφροδίτης στον τομέα των ερωτικών σας θα δημιουργήσει μια προστατευτική ασπίδα γύρω σας, ενώ όλες οι πιθανότητες θα είναι στο πλευρό σας. Ο πλανήτης της αγάπης υπόσχεται αρμονική ζωή στα ζευγάρια, εκείνοι όμως που θα ωφεληθούν περισσότερο είναι οι ελεύθεροι. Η Αφροδίτη, ακόμη, θα μπορούσε να σας κανονίσει μια συναρπαστική συνάντηση που, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σημαντική ιστορία αγάπης.

Ο μήνας κλείνει με τον τομέα των ερωτικών σας να φιλοξενεί πολλούς πλανήτες και αρκετά κινητική ερωτική ζωή. Όσοι έχετε απογοητευθεί, πιστεύοντας ότι δεν θα βρείτε ταίρι, θα αλλάξετε γνώμη, καθώς θα είναι δύσκολο να ξεφύγετε από τα βέλη του θεού Έρωτα. Τώρα έχετε όλες τις πιθανότητες να βρείτε τον μεγάλο έρωτα. Τα ζευγάρια που θα σχηματιστούν αυτή την περίοδο θα ζήσουν στη συνέχεια μια πολύ αισθησιακή περίοδο.

 


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Translate this post