Ένα φάντασμα στο πίσω μέρος αυτοκινήτου (vid)

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ανατριχιαστικό βίντεο με την σκιώδη φιγούρα ενός κοριτσιού να κάθεται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που τρέχει.

221hj3j32hj5h5j667

Το «κορίτσι φάντασμα» που κάθεται με άνεση πάνω στο πορτ μπαγκάζ (δεξιά) γύρισε το κεφάλι μόνο όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιος την βιντεοσκοπούσε (αριστερά). Πηγή: Youtube
v

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ αυτό περιστατικό στα μέσα του Νοεμβρίου, καταγράφηκε από τον φωτορεπόρτερ Powarit Katkul στην περιοχή Huai Khwang της Μπανγκόκ. Το βίντεο δείχνει ένα κόκκινο αυτοκίνητο που τρέχει σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο τη νύχτα, ενώ πάνω στο εξωτερικό μέρος του πορτ μπαγκάζ κάθεται μια νεαρή κοπέλα, με μακριά μαύρα μαλλιά και τα γυμνά πόδια της να κρέμονται κάτω.
Ο φωτορεπόρτερ την ώρα που κατέγραφε, ήταν τρομοκρατημένος από το θέαμα. Σημείωσε τον αριθμό του κόκκινου αυτοκινήτου, αλλά όταν επικοινώνησε με την Τροχαία του είπαν ότι οι πινακίδες είχαν ακυρωθεί από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και ότι προηγουμένως ο αριθμός αυτός ανήκε σε ένα καφέ ταξί Opel.
Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να βρει τον οδηγό του κόκκινου αυτοκινήτου για να μάθει ποια ήταν η κοπέλα, ενώ το βίντεο έχει πάνω από 2,7 εκατομμύρια θεάσεις.
Να σημειωθεί ότι τα φαντάσματα είναι σεβαστά στην κουλτούρα της Ταϊλάνδης και αντιμετωπίζονται με δέος.
Η ανατριχιαστική φιγούρα κάθεται ήρεμα πάνω στο καπό, και γυρίζει το κεφάλι της μόνο όταν αντιλαμβάνεται ότι κάποιος την βιντεοσκοπεί.
Το περιστατικό συνέβη στο δρόμο Rama IX, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 18:30 και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο φωτορεπόρτερ «δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του».
Στο αυτοκίνητο ο φωτορεπόρτερ ήταν μαζί με φίλους του και στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Βλέπετε ό,τι βλέπω:»
v

 


Translate this post