Υπάρχουν άνθρωποι στον Άρη; Τι κρύβει η NASA; (vid)

Κατηγορία Διάστημα, Εξωγήινη Έρευνα

ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Youmagazine Newsroom

 

Φωτογραφία της NASA δείχνει τη σκιά ενός ανθρώπου που φαίνεται να επιδιορθώνει το ρόβερ Curiosity στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη!

Η φωτογραφία που έστειλε το Curiosity στη Γη. Η “σκιά” που διακρίνεται να επιδιορθώνει την κάμερα δεν προέρχεται από κάποιο εξάρτημα του διαστημικού οχήματος. Photo: NASA. Πηγή: News media
ν

ΦΑΙΝΕΤΑΙ απίστευτο κι όμως είναι αληθινό! Ο λόγος για τη φωτογραφία που έδωσε η ΝΑSΑ στη δημοσιότητα, στην οποία φαίνεται η σκιά ενός ανθρώπου, την ώρα που επιδιορθώνει τη χαλασμένη κάμερα του ρομποτικού οχήματος Curiosity. Και όλα αυτά στην επιφάνεια του Άρη!
Οι επιστήμονες λένε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδισμα φωτός που δίνει τροφή στη φαντασία.
Θα έπρεπε κάποιος να τους υπενθυμίζει ότι τα ανεξήγητα φαινόμενα που έχουν καταγραφεί στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη είναι πάρα πολλά για να είναι όλα δημιουργήματα της φαντασίας.
Το ερώτημα είναι: τι είδους όντα κατοικούν στον Άρη που εμείς δεν μπορούμε να τα δούμε; Μήπως στον πλανήτη αυτόν υπάρχει κάποιος πολιτισμός που ξέρει πώς να κρύβεται, ή πώς να γίνεται αόρατος μπροστά στα ανθρώπινα μάτια;
Μήπως πρόκειται για κάποια αποικία ανθρώπων που στάλθηκε στον κόκκινο πλανήτη μυστικά πριν από πολλά χρόνια;
Η συγκεκριμένη πάντως φωτογραφία δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά. Η σκιά ενός ανθρώπινου όντος έχει σκύψει πάνω από το όχημα και φαίνεται να το επισκευάζει.
Η εικόνα δείχνει τη σκιά ενός άνδρα που φοράει ένα είδος στολής χωρίς όμως κράνος, καθώς τα μαλλιά του είναι ευδιάκριτα.
Επίσης στην πλάτη του φαίνεται να μεταφέρει ένα κυλινδρικό δοχείο με αέριο, ενώ το πάχος του σώματος φανερώνει την ύπαρξη διαστημικής στολής.
v

Στην πιο πάνω φωτογραφία έχει ενταθεί το κοντράστ. Photo: NASA. Πηγή: News media
v

Το ρομποτικό όχημα Curiosity (Περιέργεια) δεν έχει κάποιο υπερυψωμένο εξάρτημα, πλην της φωτογραφικής μηχανής, που μπορεί να ρίξει στο έδαφος σκιά παρόμοια με αυτή του ανθρώπου. Photo: NASA. Πηγή: News media
v

Το Curiosity προσγειώθηκε στον Άρη στις 6 Αυγούστου 2012. Σχεδόν αμέσως (22 Αυγούστου) το ρομποτικό όχημα άρχισε να παρουσιάζει βλάβες στους αισθητήρες. Ύστερα από οκτώ μήνες (Μάρτιος 2013) παρουσιάστηκαν αλλεπάλληλες “βλάβες” στους υπολογιστές που διαθέτει, πράγμα που το εμπόδιζε να στείλει πίσω στη Γη τα δεδομένα που είχε συλλέξει από την εξερεύνηση στον κόκκινο πλανήτη. Ύστερα από κάποιες μέρες οι βλάβες αποκαθίσταντο από τους μηχανικούς της Γης.
Συγκρίνετε τώρα την “ικανότητα” των μηχανικών της NASA, με το γεγονός ότι το βρετανικό διαστημικό σκάφος Beagle 2 βρέθηκε τελικά “νεκρό” στην επιφάνεια του Άρη τον Ιανουάριο του 2015, ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια κατά οποία η Γη είχε χάσει τα ίχνη του…
ν

NASA Releases A Picture Of The Curiosity Rover With A Mysterious Shadow | NASA’s Unexplained Files | Quest TV
ν


ν

 


Translate this post