Ένας ψυχρός δολοφόνος: Τι αναφέρει η δίωξη κατά του 32χρονου πιλότου

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

O 32χρονος πιλότος και δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν θεωρείται από τις αρχές ως «άνθρωπος χωρίς αναστολές».

Τι αναφέρεται στο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Το ζευγάρι με το κοριτσάκι τους, τη Λυδία, που τώρα κλείνει ένα έτος ζωής, σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές. Πηγή: Instagram

ν

ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και δύο πλημμελήματα βαραίνουν πλέον τον 32χρονο σύζυγο της Κάρολαϊν, ο οποίος αναμένεται σύντομα να βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (κακούργημα).

 Κακοποίηση ζώου (κακούργημα).

Ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους υπόπτους (πλημμέλημα).

Ψευδή κατάθεση κατ’εξακολούθηση στις αρχές (πλημμέλημα).

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος φέρεται να έχει πει: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Έπαθα σοκ όταν κατάλαβα τί συνέβη». Φέρεται να πρόσθεσε ότι η σκηνοθεσία έγινε «για το παιδί του».
ν

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ

Σύμφωνα με το ένταλμα, ο κατηγορούμενος δεν έχει αναστολές, πράγμα που καταδεικνύεται από το έγκλημα αυτό καθαυτό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ένταλμα επισημαίνεται ότι θεωρείται ύποπτος φυγής εξαιτίας της επαγγελματικής ιδιότητάς του και της οικονομικής του άνεσης.

Επίσης, θεωρήθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, καθώς ελήφθη υπόψη ο τρόπος θανάτου της Κάρολαϊν, η σκηνοθετημένη ληστεία και η προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών.
ν

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ

Μετανιωμένος και συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν δηλώνει μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Σπύρου, ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του για την πράξη της δολοφονίας.

Να σημειωθεί ότι επί ένα και πλέον μήνα ο πιλότος ελικοπτέρων έπαιζε ένα παρανοϊκό θέατρο μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, με σκοπό την παραπλάνηση των διωκτικών αρχών.
ν

ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ

Επί τουλάχιστον δύο ώρες μετά τον θάνατο της Καρολάιν, ο 33χρονος πιλότος σκηνοθετούσε τον χώρο. Στο υπόγειο παραβίασε το παράθυρο με τέτοιο τρόπο που να έμοιαζε αληθοφανής η εκδοχή της εισβολής ληστών, στο ισόγειο οι αστυνομικοί βρήκαν πρώτα πολλές ακαθαρσίες σκύλου και στην συνέχεια κρεμασμένο από το λουρί του τον σκύλο της οικογένειας, στην κουπαστή στης εσωτερικής σκάλας, ενδεικτικό της αγριότητας που επέδειξε στο σκυλάκι μέχρι να το στραγγαλίσει, ενώ εκείνο δεν γαύγισε γιατί πολύ απλά ήταν το αφεντικό του παρά μόνο έκλαψε… Αυτός ήταν και ο μοναδικός ήχος που άκουσε η γειτόνισσα.

Νωρίτερα είχε αφαιρέσει την κάρτα μνήμης από την κάμερα. Ο χρόνος όμως αφαίρεσης της κάρτας σε σχέση με τον χρόνο της φερόμενης εισβολής των ληστών δεν ταίριαζε. Προδόθηκε από εφαρμογή του κινητού του τηλεφώνου που έδειχνε ότι βρισκόταν σε συνεχή κίνηση στον χώρο, παρότι τις ώρες εκείνες είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς πως ήταν δεμένος, φιμωμένος και συνεχώς έχανε τις αισθήσεις του…

Προδόθηκε όμως και από την καταγραφή των βιομετρικών δεδομένων στο smart watch της αδικοχαμένης Καρολάιν όπου η παύση του σφυγμού της δεν ταίριαζε με τον χρόνο θανάτου που εκείνος είχε προσδιορίσει με την κατάθεσή του.
ν

ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ

Χθες στην Αλόννησο, στο μνημόσυνο της γυναίκας του και μητέρας του παιδιού του έπαιξε την τελευταία και πλέον αηδιαστική πράξη του θεατρινισμού του, αγκαλιάζοντας με θέρμη και στοργή την μητέρα της γυναίκας που πριν έναν μήνα έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. τον μετέφερε στην Ασφάλεια Αττικής. Οι αστυνομικοί του παρουσίασαν όλα τα νέα δεδομένα και μετά από πολύωρη ανάκριση, στο τέλος «έσπασε» και ομολόγησε.

Υπήρξε ανταλλαγή μηνυμάτων με έντονους χαρακτηρισμούς μεταξύ τους με την Καρολάιν να βρίσκεται στην σοφίτα και τον Μπάμπη σε άλλο χώρο του σπιτιού. Στοιχεία τα οποία επίσης ανακάλυψαν στο κινητό της Καρολάιν οι αστυνομικοί, ενώ η ίδια φέρεται να έψαχνε για κατάλυμα σε ξενοδοχείο με πρόθεση να φύγει από το σπίτι.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ανέβηκε στο δωμάτιο, τσακώθηκαν και όπως είπε, όταν άφησε απότομα το παιδί στην κούνια και έχοντας ήδη εκφράσει την πρόθεση να χωρίσουν οι δρόμοι τους, την έσπρωξε στο κρεβάτι και της πίεσε το κεφάλι πάνω στο μαξιλάρι, μέχρι που την έπνιξε. Ο ίδιος πάντα, ισχυρίστηκε ότι αναλογιζόμενος το παιδί τους που θα μεγάλωνε χωρίς γονείς, μηχανεύτηκε όλο αυτό το σχέδιο για το οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε ακόμη και το ίδιο του το μωρό τοποθετώντας το δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του.

Μετά την ομολογία του, το μόνο που ρώτησε ο δολοφόνος ήταν «πόσα χρόνια θα φάει»
ν

 


Translate this post