«Ο πρίγκιπας Άσγκαρ και τα κρυμμένα θηρία» από την Ελένη Μαρούδη

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Book Corner

BOOK CORNER  | Ενημ. 26/7/2023, 07:18

Posted by Youmagazine Staff

 

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διάνοια το μυθιστόρημα της Ελένης Μαρούδη «Ο πρίγκιπας Άσγκαρ και τα κρυμμένα θηρία».

Πηγή: News Media

v

ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ περιμένουνε έναν ήρωα. Όλοι έχουμε έναν ήρωα μέσα μας. Αλλά συνήθως κανείς δεν τον ξέρει και όταν τον βρει τον φοβάται. Ίσως να φοβάται και ο ίδιος λίγο μέχρι να ανακαλύψει τις δυνάμεις του.

Έτσι λοιπόν εκείνη την ημέρα σε εκείνο το ερειπωμένο σπίτι, και τη νύχτα του Φέοχ ο πρίγκιπας Άσγκαρ ανακάλυψε για πρώτη φορά τη δύναμη του. Το κορμί του έκαιγε, ένιωθε να παίρνει φωτιά από τα σημάδια που χαραζόντουσαν όταν ήθελαν να τον προειδοποιήσουν ή να δει το επόμενο βήμα. Τα όνειρά του τον εξαντλούσαν… Έμοιαζαν τόσο αληθινά! «Γιατί σε μένα; Είμαι ο μοναδικός ή όχι;»

Όλοι κρύβουμε ένα τέρας μέσα μας, ή καλύτερα μια ζωή. Αλλά ποιο ζώο είναι έτοιμο να μοιραστεί τη δική του μορφή και την ανθρώπινη, έτοιμο να πολεμήσει για το καλό του βασιλείου του, για το καλό του λαού του;
ν


ν

Ελένη Μαρούδη
Ο πρίγκιπας Άσγκαρ και τα κρυμμένα θηρία
ISBN: 978-618-5722-00-5
Σελίδες: 422
Τιμή: 13,50 ευρώ
Εκδόσεις Διάνοια
ν

Βιογραφικό

Η Ελένη Μαρούδη μεγάλωσε και ζει στη Λίμνη Ευβοίας. Σπούδασε γεωπόνος κι έχει έναν αξιολάτρευτο γιο. «Ο πρίγκιπας Άσγκαρ και τα κρυμμένα θηρία» είναι το πρώτο της βιβλίο, ενώ βρίσκονται υπό έκδοση άλλα δύο: το δεύτερο μέρος του «Πρίγκιπα Άσγκαρ» και «Ο πόλεμος στον ουρανό».

Εκδόσεις Διάνοια, Πατησίων 337, 11143 Αθήνα, 210-2014089.
ν

 


Translate this post