Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική ζωή σας

Κατηγορία NEWS, Ψυχολογία

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ  | Ενημ. 5/7/2023, 03:01

Posted by Youmagazine Staff

 

Αυτό που βλέπετε πρώτο σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική σας ζωή, τις σχέσεις και για το αν είστε ειλικρινείς ή όχι.

Ποιο πρόσωπο είδατε πρώτο σε αυτή την εικόνα, του άνδρα ή της γυναίκας; Image: Sonia Lewitska

v

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, το Le Baiser, ένα έργο τέχνης σχεδόν ενός αιώνα της Ρωσοπολωνικής καταγωγής καλλιτέχνιδας Sonia Lewitska που ανάγεται στις αρχές του 20ου αιώνα, δείχνει έναν άντρα και μια γυναίκα σε έναν στοργικό εναγκαλισμό.

Αλλά τι είδατε πρώτο; Το πρόσωπο ενός άνδρα ή το πρόσωπο μιας γυναίκας;
ν

Το Le Baiser (το φιλί) είναι ένα έργο τέχνης της Ρωσοπολωνέζας καλλιτέχνιδας Sonia Lewitska.
ν

Καλλιτέχνες, σύμβουλοι σχέσεων και ψυχολόγοι έχουν μελετήσει για δεκαετίες αυτόν τον πίνακα, αναζητώντας το νόημα αυτής της οπτικής ψευδαίσθησης.

Και κατέληξαν στα παρακάτω συμπεράσματα.
ν

Αν δεις πρώτα τον άνδρα
ν

Ο άνδρας στο έργο τέχνης της Ρωσοπολωνέζας καλλιτέχνιδας Sonia Lewitska.
ν

Αν είστε άνδρας και το πρώτο πράγμα που είδατε στον πίνακα είναι ο άνδρας, υποδηλώνει ότι έχετε έναν άνδρα ή άνδρες στο μυαλό σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε επαγγελματικούς, κοινωνικούς ή αθλητικούς ανταγωνισμούς ή αντιζηλίες που κυριαρχούν στις σκέψεις σας.

Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι νιώθετε απογοήτευση ή δυσαρέσκεια με κάποιον άλλον, συμπεριλαμβανομένων φίλων, αθλητών, διασημοτήτων ή πολιτικών προσώπων που σας στενοχωρούν ή σας προκαλούν ανησυχία.

Εάν είστε γυναίκα και είδατε έναν άντρα, σημαίνει ότι ίσως αναζητάτε μια σχέση. Η παρουσία του άντρα στην αντίληψή σας υποδηλώνει ότι έχετε το αντίθετο φύλο στο μυαλό σας. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανόν να σας ανησυχεί το μέλλον του συντρόφου σας και κατ’ επέκταση του δεσμού σας.
ν

Αν δεις πρώτα τη γυναίκα
ν

Η γυναίκα στο έργο τέχνης της Ρωσοπολωνέζας καλλιτέχνιδας Sonia Lewitska.
ν

Εάν είστε γυναίκα και το πρώτο πράγμα που παρατηρήσατε στον πίνακα είναι η γυναίκα, σημαίνει ότι διακατέχεστε από μια θετική άποψη για τη ζωή. Το χαμογελαστό πρόσωπο της γυναίκας απηχεί το πώς νιώθετε, αντανακλώντας την αισιοδοξία σας. 

Αν, απ’ την άλλη μεριά, είστε άνδρας και είδατε τη γυναίκα, πιθανότατα μια γυναίκα στριφογυρίζει στο μυαλό σου. Ανάλογα με τις περιστάσεις, αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι κάποια που θαυμάζετε ή κάποια που σας προκαλεί άγχος. Εάν είστε ελεύθεροι, η γυναίκα αντιπροσωπεύει ένα πρόσωπο που θαυμάζετε. Εάν είστε σε σχέση, ο σύντροφός σας είναι πιθανό να απασχολεί τις σκέψεις σας.

Και κάτι σημαντικό. Εάν είστε ζευγάρι, και ο σύντροφός σας είδε πρώτα μια γυναίκα, σημαίνει ότι μάλλον είναι ανοιχτός, ειλικρινής και διαφανής μαζί σας, σύμφωνα με τους ειδικούς των σχέσεων.

Από την άλλη μεριά, αν ο σύντροφός σας είδε πρώτα έναν άνδρα, πιθανόν να είναι κάποιος που δυσκολεύει την επικοινωνία, να είναι εσωστρεφής και συγκρατημένος.

Τέτοιοι άνδρες δυσκολεύονται να είναι ειλικρινείς ή να εκφράσουν τα συναισθήματά τους ανοιχτά.

Εάν η γυναίκα δεν είναι ανοιχτή και στοργική, αυτή η μυστικοπάθεια θα μπορούσε να οδηγήσει σε μοναξιά και απομόνωση στη σχέση.
ν

 


Translate this post