Αντώνης Μιτζέλος – “Εγώ είμαι εδώ και μη σε νοιάζει” από την Alpha Records (vid)

Κατηγορία Music Corner

MUSIC CORNER

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Αντώνης Μιτζέλος, συνθέτης αγαπητός στο ευρύ κοινό και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή, τραγουδά “Εγώ είμαι εδώ και μη σε νοιάζει”.

Image: Supplied

v

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ, συνθέτης αγαπητός στο ευρύ κοινό και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή, τραγουδά με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, τα τελευταία χρόνια τα τραγούδια του. Επιστρέφει στην δισκογραφία με μια νέα ακουστική μπαλάντα που φωτίζει από το πρώτο άκουσμα την ψυχή του ακροατή.

Μια μπαλάντα με τρυφερή μουσική και λόγο διαχρονικό, κοινωνικά σκληρό αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητο και γεμάτο αγάπη, που ολοκληρώνεται από την «φορτισμένη» ερμηνεία του ίδιου του συνθέτη.

Οι στίχοι είναι της Κύπριας ποιήτριας Μαρίνας Αρμεύτη, η οποία σημειώνει: «Το τραγούδι γράφτηκε το 1999. Ήμουν 25 χρονών και ήταν μια εποχή μεγάλων ανακατατάξεων στη ζωή μου. Η απουσία του πατέρα μου μεγάλωνε όσο μεγάλωνα. Τον έχασα το 1974. ‘Ήμουν 5 μηνών όταν τον σκότωσαν οι φασίστες της ΕΟΚΑ Β΄. Το τραγούδι ήταν το νανούρισμα που ήθελα να μου τραγουδούσε. Το ρεφραίν είναι αυτό που εγώ ήθελα να μου έλεγε: “Εγώ είμαι εδώ και μη σε νοιάζει”. Ύστερα το πήρε ο Αντώνης και το έκανε νανούρισμα για τον δικό του άγγελο….».

Τώρα, το τραγούδι θα ανήκει σε όλους όσοι το αγαπήσουν.

Δείτε το βίντεο κλιπ:
ν

ν

Μουσική & Ερμηνεία: Αντώνης Μιτζέλος
Στίχοι: Μαρίνα Αρμεύτη
Φωνητικά: Κατερίνα Ντίνου
Ηχοληψία, Μίξη, Mastering& Πλήκτρα, Μπάσο, Κρουστά: Γιώργος Αβραμίδης
Παραγωγή & Ενορχήστρωση, Κιθάρες, Μαντολίνο: Αντώνης Μιτζέλος
Η ηχογράφηση έγινε στο 101 SoundStudios – Αθήνα
Σκηνοθεσία / Story Line: Γιούλη Ηλιοπούλου
v

 


Translate this post