Εκτινάχθηκαν οι πωλήσεις του “In the Air Tonight” (vid)

Κατηγορία NEWS, Music Corner

MUSIC CORNER

Youmagazine Newsroom

 

Το κλασικό κομμάτι του Φιλ Κόλινς “In the Air Tonight” γνώρισε νέα μεγάλη επιτυχία ύστερα από την προβολή του από τους Twins React.

Πηγή: YouTube

ν

ΤΗΝ προηγούμενη εβδομάδα, οι Twins React ‒οι 22χρονοι Τιμ και Φρεντ Ουίλιαμς‒ ανήρτησαν βίντεο με την αντίδρασή τους στο πρώτο άκουσμα του “In the Air Tonight” του Φιλ Κόλινς. Το βίντεο έγινε viral και την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο οι πωλήσεις της επιτυχίας του 1981 του Φιλ Κόλινς εκτινάχθηκαν κατά 1.100% σε σχέση με το προηγούμενο διήμερο.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον Τιμ και τον Φρεντ να συντονίζονται στο αργό ρυθμικό ξεκίνημα του τραγουδιού και να απογειώνονται με την εμβληματική είσοδο των ντραμς στο δεύτερο μέρος. Μέσα σε δύο ημέρες, οι ηλεκτρονικές πωλήσεις του τραγουδιού ανήλθαν σε 4.600, σε σύγκριση με λίγες εκατοντάδες μια εβδομάδα νωρίτερα.

Το σιγκλ (πολλαπλά πλατινένιο) από το πρώτο σόλο άλμπουμ του Κόλινς, το “Face Value”, έχει αποδειχθεί διαχρονικό. Το ακούσαμε στην τηλεοπτική σειρά του 1984, “Miami Vice”. Ξανά το 2008, στην ταινία του Τοντ Φίλιπς “The Hangover”. Το χρησιμοποίησαν σε βιντεοπαιχνίδι όπως το δημοφιλές “NBA 2K” το 2014 και το “Grand Theft Auto: Vice City Stories” το 2007. 

Η τωρινή επιτυχία οφείλεται στο γεγονός ότι οι νέοι σήμερα –σε μια εποχή όπου κυκλοφορούν σκουπίδια‒ αγνοούν τους παλαιότερους μουσικούς, οι οποίοι έχουν γράψει υπέροχή μουσική με διαχρονική αξία. Οι Twins React μαθαίνουν στις νέες γενιές αυτούς τους σπουδαίους μουσικούς από τους οποίους κάποιος έχει να διδαχτεί πολλά.
ν

FIRST TIME HEARING Phil Collins – In the Air Tonight REACTION | TwinsthenewTrend
v

ν

 


Translate this post