Αυστραλία: Το μυστήριο του ακρωτηριασμού 20 αγελάδων (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα ζευγάρι κτηνοτρόφων στην Αυστραλία «δείχνει» τους εξωγήινους, αφού ακρωτηριάστηκαν πολλές αγελάδες του με… χειρουργική ακρίβεια.

«Δεν βρήκαμε ίχνος αίματος» λένε οι αγρότες: Πηγή: News Media

v

ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΓΡΟΤΩΝ στην Αυστραλία κατηγορεί τους εξωγήινους, αφού 20 αγελάδες ακρωτηριάστηκαν βάναυσα με το πιο παράξενο τρόπο. Η Judy και ο Mick Cook σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι ένα από τα βοοειδή τους είχε δεχθεί επίθεση το 2018. Εργάζονται σε ένα απομακρυσμένο κτήμα στο κεντρικό Κουίνσλαντ και διαπίστωσαν ότι στο ζώο είχαν αφαιρεθεί οι μαστοί, τα αυτιά και οι γλώσσες με απίστευτη ακρίβεια.

Δεν υπήρχε αίμα στο έδαφος και όμως αυτά τα μέρη του σώματος είχαν αφαιρεθεί χωρίς η Judy και ο Mick να το καταλάβουν ή να ακούσουν κάτι.

Ο Mick δήλωσε τότε στο ABC News: «Ήταν σαν να είχε αφαιρεθεί χειρουργικά, σίγουρα δεν θα μπορούσα να κάνω τόσο προσεγμένη δουλειά με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι και σίγουρα δεν ήταν ζώο. Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είχε δηλητηριαστεί, αλλά μετά πλησίασα… Είδα τα μέρη του σώματος να λείπουν, δεν υπήρχε αίμα, ακόμη και εκεί που είχαν αφαιρεθεί τα μέρη, κανένα σημάδι πάλης, απλά νεκρό. Δεν υπήρχε κανένας λόγος ή λογική για να γίνει με τον τρόπο που έγινε, οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν αυτά τα μέρη».

Από το 2018 μέχρι σήμερα (2023) οι δύο αγρότες λένε ότι περίπου 20 αγελάδες έχουν βρεθεί νεκρές με τον ίδιο τρόπο.

«Πώς συμβαίνει αυτό; Πρέπει να έχει κάτι που τη σηκώνει και την κατεβάζει και δεν αφήνει σημάδια. [Οι εξωγήινοι είναι] η μόνη εξήγηση που έχω» δήλωσε στο News Corp.

Ο Mick είπε στη συνέχεια ότι έχουν γίνει μάρτυρες παράξενων φώτων κατά διαστήματα στην ιδιοκτησία τους τη νύχτα.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι άλλες αγελάδες αποφεύγουν αυτές που έχουν ακρωτηριαστεί και κρατούν πολύ μεγάλες αποστάσεις.
ν

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το αίμα που αφαιρείται από τις αγελάδες χρησιμοποιείται από τους εξωγήινους για τη δημιουργία υβριδίων. Πηγή: YouTube

ν

Παρόμοια περιστατικά

Το περιστατικό της Αυστραλίας είναι παρόμοιο με το κύμα ακρωτηριασμών που άρχισε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1973. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων, περισσότερα από 10.000 περιστατικά ακρωτηριασμών βοοειδών σημειώθηκαν σε διάφορες πολιτείες μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Την εποχή εκείνη οι ερευνητές των UFO κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ακρωτηριασμοί ήταν μέρος ενός μυστικού κυβερνητικού προγράμματος που δοκίμαζε βιολογικά όπλα πάνω σε αθώα ζώα.
ν

Το εξαφανισμένο Τσουπακάμπρα (chupacabra) είναι ο άλλος ύποπτος για τους ακρωτηριασμούς ζώων σε αγροκτήματα. Εδώ φωτογραφία του υποθετικού αυτού ζώου στην κομητεία Τάρραντ του Τέξας. Image: Supplied
ν

Αμερικανοί αγρότες ανέφεραν την παρουσία ελικοπτέρων κοντά στους τόπους του εγκλήματος, με αποτέλεσμα πολλοί κτηνοτρόφοι να πάρουν τα όπλα τους και να αρχίσουν να πυροβολούν οτιδήποτε πετούσε στην περιοχή τους, ακόμη και αεροπλάνα!

Η απειλή ήταν τόσο σοβαρή που τουλάχιστον στη Νεμπράσκα, η Εθνοφρουρά άρχισε να πετά στα 2.000 πόδια αντί στα 1.000 πόδια κατά τη διάρκεια των ασκήσεών της.

Παρ’ όλα αυτά, οι ακρωτηριασμοί σε διάφορα αγροκτήματα της Νεμπράσκα συνεχίστηκαν μέχρι το 2004.

Κάποια στιγμή το φαινόμενο πήρε παγκόσμιες διαστάσεις, με τους κτηνοτρόφους να βρίσκουν ακρωτηριασμένα πολλά είδη ζώων, όπως πρόβατα, άλογα, κατσίκες, χοίρους, κουνέλια, γάτες, σκύλους, βίσωνες, ελάφια και άλκες. Σε όλες τις περιπτώσεις οι τομές ήταν αναίμακτες.

Συχνά από το ζώο έλειπαν ένα άκρο, ένα αυτί, ο βολβός του ματιού, η σάρκα της γνάθου, η γλώσσα, οι λεμφαδένες, τα γεννητικά όργανα και το ορθό, το τμήμα του πεπτικού σωλήνα μετά το σιγμοειδές κόλον και πριν τον πρωκτό.

Μέχρι τώρα οι ακρωτηριασμοί αποδίδονται είτε στους εξωγήινους είτε σε ζώα της κρυπτοζωολογίας, όπως το Τσουπακάμπρα (chupacabra). Στις ΗΠΑ οι ακρωτηριασμοί αποτέλεσαν αντικείμενο έρευνας δύο ανεξάρτητων ομοσπονδιακών επιτροπών.
v

“Cow Blood Is Being Used For Alien Hybrid Fertilisation” | The Unexplained Files
ν

ν

 


Translate this post