Λευκή σκόνη από τον ουρανό έπεσε στις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ (vid)

Κατηγορία NEWS, Σύγχρονα Μυστήρια

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια μυστηριώδης λευκή σκόνη έπεσε σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα και η εξήγηση των αρχών δεν είναι πειστική.

Λευκή σκόνη έπεσε από τον ουρανό σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ. Image: Supplied

v

ΑΡΚΕΤΕΣ Μεσοατλαντικές πολιτείες των ΗΠΑ στην Ανατολική Ακτή ανέφεραν ότι σκεπάστηκαν από μια παχιά λευκή σκόνη την περασμένη εβδομάδα, που έπεσε από τον ουρανό, καλύπτοντας χωράφια, κτίρια, δρόμους και αυτοκίνητα.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, οι κάτοικοι του Μέριλαντ, της βόρειας Βιρτζίνια και της Δυτικής Βιρτζίνια ανέφεραν ότι μια περίεργη σκόνη είχε αρχίσει να επικάθεται πάνω στα σπίτια και στα οχήματά τους.

Οι αναφορές ήταν τόσες πολλές που το Τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας της Δυτικής Βιρτζίνια αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του έρευνα για το φαινόμενο.

Ένας από τους κύριους στόχους του ήταν να προσδιορίσει εάν η σκόνη θα μπορούσε να προέρχεται από καταιγίδες στο Τέξας και το Νέο Μεξικό και που αργότερα ταξίδεψε ανατολικά στο Οχάιο, το Μίσιγκαν και το Κεντάκι.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι αυτή η εξήγηση ισχύει. Κάποιοι θεωρούν υπαίτιο τον εκτροχιασμό του τρένου στο Ανατολικό Οχάιο και την απελευθέρωση τοξικών χημικών ουσιών, ενώ άλλοι να υποστηρίζουν ότι η σκόνη έπεσε από ένα αεροπλάνο που πετούσε πάνω από αυτές τις πολιτείες.
ν

Η μυστηριώδης λευκή σκόνη σκέπασε κτίρια, δρόμους και αυτοκίνητα σε Δυτική Βιρτζίνια και Μέριλαντ. Πηγή: Twitter
ν

Οι αρχές προσπάθησαν να αποδυναμώσουν τέτοιους ισχυρισμούς, πράγμα που οδήγησε σε μια σειρά από θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μια γενική ανάγκη για μια πιο οριστική και πιο πειστική εξήγηση.

Πάντως κυβερνητικοί αξιωματούχοι λένε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι η σκόνη είναι τοξική ή επικίνδυνη με οποιονδήποτε τρόπο.

Αλά ακόμη κι αν το δεχτεί κανείς αυτό, η λευκή σκόνη παραμένει ένα μυστήριο, με τις αρχές να προσπαθούν αν το επιλύσουν το συντομότερο δυνατό.

Καλού κακού οι τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες είπαν στους λατοίκους να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες και να παραμείνουν μέσα στο σπίτια τους μέχρι να διερευνηθεί το φαινόμενο.

Λευκή σκόνη από τον ουρανό (Watch on Twitter)
v


ν

 


Translate this post