Ο Brian May των Queen φωτογραφίζει ένα εξωγήινο αγρογλυφικό (vid)

Κατηγορία NEWS, Σύγχρονα Μυστήρια

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο θρυλικός κιθαρίστας της ροκ, που έχει διδακτορικό στην αστροφυσική, εντόπισε πρόσφατα κάτι περίεργο στην εξοχή της Αγγλίας.

Ο πραγματικός τομέας ενασχόλησης του δημιουργού και κιθαρίστα των Queen, Μπράιαν Μέι, είναι η αστροφυσική. Εδώ στο Παρατηρητήριο Paranal της ESO. Image: CC BY 4.0 ESO/G. Huedepohl

v

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ κιθαρίστας της ροκ, Μπράιαν Μέι (Brian May), γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1949, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει διδακτορικό στην αστροφυσική, φωτογράφισε αυτές τις μέρες ένα αγρογλυφικό στην εξοχή της Αγγλίας, το οποίο είδε ένα πρωινό καθώς πετούσε προς τον χώρο όπου οι Queen πρόκειται να δώσουν μια συναυλία.

Τα αγρογλυφικά σε χωράφια με δημητριακά στην Αγγλία άρχισαν να εμφανίζονται κατά τον 17ο αιώνα και στη σημερινή εποχή από τα τέλη του 1960. Οι διάφορες θεωρίες θέλουν τα περίπλοκα αυτά μαθηματικά σύμβολα να είναι έργα αμετανόητων φαρσέρ, έργα εξωγήινων, έργα διαβολικών δυνάμεων, διαφημιστικά κόλπα, έργα μαγισσών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάλει το μυαλό του ανθρώπου.

Εφημερίδα του 1678 με τον… Διάβολο να σχεδιάζει ένα αγρογλυφικό σε χωράφι. Πηγή: Pinterest

Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει δοθεί μια πειστική απάντηση για τη φύση και τον σκοπό των παράξενων αυτών σχεδίων που είναι ορατά μόνο από ψηλά.

Κάθε χρόνο εξαφανίζονται με τον θερισμό των χωραφιών από τους αγρότες και κάθε χρόνο εμφανίζονται καινούρια –άλλα απλά και άλλα περίπλοκα– στο τέλος της Άνοιξης με αρχές Καλοκαιριού. Ποτέ δεν έχει εμφανιστεί το ίδιο σχέδιο αγρογλυφικού δύο φορές.

Το σχέδιο που εντόπισε ο Μπράιαν Μέι είναι αρκετά περίπλοκο, με ένα οκταγωνικό πλαίσιο εξωτερικά και ένα εσωτερικό σε σχήμα κυκλικής λεπίδας πριονιού.

Μπορείτε να δείτε την εικόνα που κατέγραψε ο Μπράιαν και μόνοι σας παρακάτω.
v

Η θρυλική μπάντα των Queen. Από αριστερά: Ρότζερ Τέιλορ (κιθάρα), Φρέντι Μέρκιουρι (φωνή, πιάνο), Μπράιαν Μέι (κιθάρα), Τζον Ντίκον (μπάσο). Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από τους Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ. Πηγή: Pinterest

v

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brian Harold May (@brianmayforreal)


v

Όπως γράφει ο Μπράιαν Μέι: «Παρατηρείτε κάτι ασυνήθιστο στην αγγλική ύπαιθρο; Ποτέ πριν δεν είχα εντοπίσει ένα αγρογλυφικό. Οπότε πιθανώς να είμαι λίγο δύσπιστος μαζί τους. Αλλά χθες, πετώντας πίσω από τον χώρο της πρόβας ‒όχι μακριά από το Μάρλμπορο‒ είδα αυτό. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΡΩΣΤΕ για να δείτε μερικές στερεοσκοπικές προβολές και ένα στοιχειώδες στερεοσκοπικό βίντεο. Και …. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. Ποιος φτιάχνει αυτά τα συναρπαστικά έργα μαθηματικής τέχνης; Είναι φάρσα; Είναι φτιαγμένα από εξωγήινα όντα; Και …. πώς; Και ποιος είναι ο σκοπός τους; Πέστε μου τις θεωρίες σας!!! Στην υγειά σας – BRI».
ν

 


Translate this post