Πέθανε για 27 λεπτά, αλλά δεν φοβήθηκε με όσα είδε (vid)

Κατηγορία Ψυχικές δυνάμεις

ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια γυναίκα που πέθανε για 27 λεπτά, μιλά για την επιθανάτια εμπειρία της, λέγοντας ότι δεν φοβήθηκε από αυτά που είδε.

Η Τίνα Χάινς (αριστερά) που πέθανε για 27 λεπτά και ο σύζυγός της Μπράιαν (δεξιά) που προσπάθησε να την επαναφέρει. Πηγή: Facebook / It’s Real-Heaven

v

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ που πέθανε για 27 λεπτά, μίλησε για την εμπειρία της και είπε ότι δεν φοβήθηκε από αυτό που είδε.

Η Τίνα Χάινς (Tina Hines) υπέστη καρδιακή ανακοπή τον Φεβρουάριο του 2018 και έπεσε αναίσθητη στο δρόμο, όπου βάδιζε μαζί με τον σύζυγό της. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, ο σύζυγός της προσπάθησε να την επαναφέρει, χωρίς επιτυχία. Άρχισε να της κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατάφερε να την επαναφέρει δύο φορές, αλλά η γυναίκα έχασε τελικά τις αισθήσεις της.

Το ίδιο προσπάθησαν και οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, χωρίς όμως επιτυχία. Στην έκτη προσπάθεια, χρησιμοποίησαν απινιδωτή και την επανέφεραν στη ζωή.

Είχε όμως μείνει νεκρή συνολικά για 27 λεπτά.

Στο διάστημα αυτό είδε κάποια πράγματα που δεν περίμενε αν τα δει.

«Βρέθηκα σε έναν αναπαυτικό χώρο, γεμάτον γαλήνη και ηρεμία. Και ακριβώς μπροστά μου στεκόταν ο Ιησούς με τα χέρια ανοιχτά».

«Και ακριβώς πίσω από τον Ιησού ξεχυνόταν αυτή η απίστευτη λάμψη», είπε πρόσφατα στο δίκτυο Christian Broadcasting.
ν

Το όραμα που είδε η Τίνα Χάινς στο διάστημα που ήταν νεκρή. Image: Supplied
ν

Μόλις ανέλαβε τον έλεγχο του σώματός της μετά την επιστροφή της στη ζωή, η Τίνα έγραψε σ’ ένα κομμάτι χαρτί “it’s real” (είναι αληθινό), για να μην ξεχάσει αυτό που είδε. Πηγή: madiejohnson / Instagram
ν

Μόλις η Τίνα, η οποία είναι κάτοικος Αριζόνας, συνήλθε, έγραψε σε ένα κομμάτι χαρτί τη φράση «είναι αληθινό» και έγνεψε καταφατικά προς τον ουρανό.

«Ήταν τόσο αληθινό, τα χρώματα ήταν τόσο ζωντανά», λέει.

Οι γιατροί είπαν στο σύζυγό της Μπράιαν ότι επειδή είχε μείνει πολλά λεπτά νεκρή, μπορεί να υπέφερε από εγκεφαλικές κακώσεις.

Ωστόσο, από την επόμενη κιόλας μέρα η Τίνα ήταν απολύτως υγιής και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Μια επιθανάτια εμπειρία (Near-Death Experience – NDE) είναι μια εμπειρία κοντά στον θάνατο, που αλλάζει τη ζωή εκείνου που τη βιώνει, και συμβαίνει σε ακραίες συνθήκες (ατύχημα, πνιγμό, εγχείριση κ.ά.) κατά τις οποίες τα αισθητήρια όργανα δεν λειτουργούν, σύμφωνα με τον ορισμό των γιατρών του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

Οι επιθανάτιες εμπειρίες συμβαίνουν σε βαρείς τραυματισμούς, διακοπή της εγκεφαλικής δραστηριότητας, γενικής αναισθησίας ή ανακοπής της καρδιάς, λένε οι γιατροί.

Αυτές οι εμπειρίες μπορεί να διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο, αλλά έχουν χαρακτηριστικό γνώρισμα την γαλήνη, ενώ τα άτομα δεν αισθάνονται πόνο.

Κάποιοι αισθάνονται να εγκαταλείπουν το σώμα τους και να αιωρούνται από πάνω του, με κάποιους να αναφέρουν ότι το βλέπουν και άλλους να επισκέπτονται ένα μέρος απαράμιλλης ομορφιάς.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας άλλης γυναίκας, η οποία ήταν κλινικά νεκρή για 15 λεπτά, αλλά στον ουρανό είχε την εντύπωση ότι έμεινε για πέντε χρόνια.

Το περιστατικό αυτό συνέβη στη δρα Lynda Cramer στις 6 Μαΐου 2001. Δείτε το σχετικό βίντεο.
ν

Βίντεο: Ήταν 15 λεπτά κλινικά νεκρή, αλλά πέρασε 5 χρόνια στον παράδεισο | NDE
ν

ν

 


Translate this post