Μια γυναίκα που έζησε μια επιθανάτια εμπειρία, ανυπομονεί να γυρίσει πίσω

Κατηγορία Ψυχικές δυνάμεις

ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια γυναίκα που είχε μια μεταμορφωτική επιθανάτια εμπειρία (NDE), ανυπομονεί τώρα να επιστρέψει στον ουρανό.

Ορισμένες επιθανάτιες εμπειρίες έχουν καθοριστική επίδραση. Image: Supplied

v

ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο, έχουν αφηγηθεί παρόμοιες ιστορίες για στιγμές που η ζωή τους στη γη φάνηκε να τελειώνει. Το αμέσως επόμενο που αισθάνθηκαν ήταν ένα έντονο λευκό φως, μια αίσθηση γαλήνης και αδιαφορίας, καθώς και μια ωκεάνια αίσθηση ότι κατά κάποιον τρόπο επιπλέουν πάνω από το σώμα τους στο διάστημα.

Αυτού του είδους οι εμπειρίες ονομάζονται «επιθανάτιες» (Near-Death Experiences – NDE) και συμβαίνουν κατά τη διάρκεια κρίσιμων στιγμών, κατά τις οποίες η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο, όπως σε έναν τραυματισμό, μια εγχείριση, σε ένα ατύχημα ή ασθένεια.

Στη διάρκεια αυτών των καταστάσεων συνείδησης κάποιοι συναντούν οικεία ή συγγενικά πρόσωπα, ενώ άλλοι συναντούν ακόμη και θεϊκά όντα.

Όλοι όμως αναφέρουν ότι τους περιβάλλει ένα αίσθημα γαλήνης, σαν να έχουν αποσπαστεί από τις γήινες έγνοιες, που πλέον μοιάζουν ασήμαντες και μηδαμινές. Βιώνουν αισθήματα μακαριότητας, μακριά και πέρα από φροντίδες και στεναχώριες.

Όταν η 78χρονη Betty Eadie από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, «πέθανε» για ένα σύντομο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης υστερεκτομής, η δική της επιθανάτια εμπειρία ήταν τόσο βαθιά που τώρα ανυπομονεί να επιστρέψει για να την ξαναζήσει.

Η NDE ξεκίνησε, όπως συμβαίνει σε πολλές τέτοιες εμπειρίες, με την ίδια να αιωρείται στον αέρα, κοιτάζοντας κάτω το σώμα της. Τρεις «πραγματικά αρχαίοι άντρες» της είπαν ότι στην πραγματικότητα είχε «περάσει στην άλλη όχθη».
ν

Η Betty Eadie ανυπομονεί να επιστρέψει στον ουρανό. 9 Αυγούστου 2022. Πηγή: Tyla.com
v

Το επόμενο πράγμα που ένιωσε, ήταν ότι την περιέβαλλαν μέλη της οικογένειάς της.

«Ο άντρας μου καθόταν σε μια πολυθρόνα. Πήγα και στάθηκα δίπλα του. Ήμουν στεναχωρημένη, γιατί δεν ήξερε ότι είχα πεθάνει, ούτε τα παιδιά μου το γνώριζαν, και ανησυχούσα για το τι θα απογίνουν», είπε στο Inside Edition.

«Αυτό κράτησε ελάχιστα. Στη συνέχεια μου επέτρεψαν να ρίξω μια ματιά στο μέλλον τους και είδα ότι όλοι θα ζούσαν καλή ζωή».

Στη συνέχεια της εμπειρίας αυτής, συνάντησε ένα πρόσωπο που νόμισε ότι ήταν ο Ιησούς Χριστός. Βρισκόταν στο τέλος ενός τούνελ. Ο Ιησούς την αγκάλιασε και της είπε ότι δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα της.

Πριν το καταλάβει, είχε επανέλθει στο σώμα της, αναφέρει το τοπικό Tyla.com.

Η εμπειρία, ωστόσο, είχε μια βαθιά και μεταμορφωτική επίδραση στη ζωή της.

«Θέλω να επιστρέψω εκεί», λέει η Μπέτυ.
ν

 


Translate this post