Το Πεντάγωνο έλαβε 500+ αναφορές για UFO τα τελευταία χρόνια (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ  | Ενημ. 15/1/2023 12:53, 10:52

Posted by Youmagazine Staff

 

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει δεχτεί πάνω από 500 αναφορές θεάσεων UFO τα τελευταία χρόνια, με εκατοντάδες από αυτές να παραμένουν ανεξήγητες.

Η παρέμβαση του Γιούρι Γκέλερ.

Σε έκθεσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, το Πεντάγωνο ανέφερε ότι έχουν διερευνηθεί 366 επιπλέον θεάσεις UFO από την τελευταία έκθεσή του το 2021. Πηγή: News Media

v

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ έχει λάβει περισσότερες από 500 αναφορές στρατιωτικών για θεάσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων (UFO) από το 2021, με τουλάχιστον 350 από αυτές να παραμένουν ανεξήγητες.

Σύμφωνα με έκθεση του 2021 του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DNI), έχουν υποβληθεί 247 αναφορές «μη αναγνωρίσιμων εναέριων φαινομένων» (UAPs) από τον Ιούνιο του 2021.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν αναφερθεί 144 θεάσεις.

Επιπλέον, αποκαλύφθηκαν άλλες 119 αναφορές θεάσεων που είχνα «θαφτεί» σε αρχεία τα τελευταία 17 χρόνια.

Έτσι από το 2006 μέχρι σήμερα, ο αριθμός των αναφορών που έλαβε το Πεντάγωνο των ΗΠΑ ανέρχεται στις 510 συνολικά, από τις οποίες οι 366 την τελευταία διετία. Από αυτές τις 366 νέες αναφορές:

Οι 26 αναγνωρίστηκαν ως κινεζικά drones

Οι 163 ως μετεωρολογικά μπαλόνια

Άλλες 6 ως αεριωθούμενα

Όμως 171 θεάσεις παραμένουν ανεξήγητες.

Με άλλα λόγια, δεν ανήκουν σε ουράνια σώματα, δορυφόρους, πουλιά, καιρικές συνθήκες, μετέωρα ή διαστημικά συντρίμμια.
ν

Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα έκθεση το 2021 με επιπλέον 366 περιστατικά θεάσεων UFO, από τα οποία τα 171 παραμένουν μέχρι σήμερα ανεξήγητα. Πηγή: CBS News
v

Όπως αναφέρει η έκθεση του 2021: «Μερικά από αυτά τα μη αναγνωρισμένα UFO έχουν επιδείξει ασυνήθιστα χαρακτηριστικά πτήσης και ελιγμών που δεν είναι εφικτοί και γι’ αυτό απαιτείται περαιτέρω έρευνα».

Οι περισσότερες από αυτές τις νέες αναφορές προέρχονται από πιλότους του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, με πολλά UFO να πετούν σε απαγορευμένο στρατιωτικό εναέριο χώρο.

Η έκθεση αναφέρει ότι τα UFO (UAP) συνεχίζουν να αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των πτήσεων και είναι πιθανό να συλλέγουν πληροφορίες για τις δυνάμεις κάποιου αντιπάλου!

Η έκθεση δόθηκε στη δημοσιότητα ύστερα από πολλές πιέσεις που άσκησε το Κογκρέσο στον αμερικανικό στρατό και στις υπηρεσίες πληροφοριών να λάβουν σοβαρά υπόψη τα φαινόμενα που παλαιότερα ονομάζονταν UFO ή άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ).

Ο στρατός των ΗΠΑ ανησυχεί μήπως πρόκειται για προχωρημένη τεχνολογία κάποιας αντίπαλης στρατιωτικής δύναμης, τεχνολογία η οποία είναι άγνωστη στους Αμερικανούς επιστήμονες.

Πάντως έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που UFO πετούν πάνω από στρατιωτικές βάσεις με πυραύλους που φέρουν πυρηνικές κεφαλές, τους οποίους αφοπλίζουν ώστε να αποφευχθεί μια πυρηνική σύγκρουση. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που οι θεάσεις UFO έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς η ανθρωπότητα ακροβατεί πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί.
ν

ν

Επιδρομή UFO

Χαρακτηριστική είναι μια από τις θεάσεις, κατά την οποία σμήνος UFO περικύκλωσε μια μοίρα πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στα ανοικτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο τον Ιούλιο του 2019. Ένα από αυτά τα πλοία, το USS Omaha, συνάντησε έως και 14 UFO την ίδια στιγμή. Για πολλές ώρες τη νύχτα της 15ης Ιουλίου 2019, το πλήρωμα του Omaha εντόπισε άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που περιέβαλλαν το πλοίο.

Ένα από αυτά τα αντικείμενα, μια αυτοφωτιζόμενη σφαίρα με διάμετρο τουλάχιστον δύο μέτρα, πέταξε δίπλα στο Omaha για μεγάλη χρονική περίοδο και καταγράφηκε μέσω ενός θερμικού αισθητήρα στο Κέντρο Πληροφοριών Μάχης του πλοίου (CIC).

Ο κινηματογραφιστής Jeremy Corbell δημοσίευσε αυτό το βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού, λέγοντας ότι παρόμοια γεγονότα αναφέρθηκαν από τα 8 άλλα πλοία της μοίρας που δρούσε στην ίδια περιοχή σε διάστημα τριών ημερών.
v

v

Η παρέμβαση του Γιούρι Γκέλερ

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιούρι Γκέλερ αναφέρεται στο γεγονός της παρουσίας UFO κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις. Τα UFO παρακολουθούν τις στρατιωτικές δραστηριότητες των γήινων, κάτι που «ξεκίνησε τη δεκαετία του 1940, κοντά σε χώρους ανάπτυξης βομβών Α. Πιο πρόσφατα, “κάτι” παρακολουθεί τα βομβαρδιστικά που μεταφέρουν πυρηνικά όπλα. Το Πεντάγωνο ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τι είναι αυτά τα UFO».
ν

ν

 


Translate this post