Αλεπού με δυο πόδια «συνελήφθη» on camera σε κομητεία της Αγγλίας (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια αλεπού με δυο πόδια «συνελήφθη» on camera να ψάχνει για φαγητό στον κήπο ενός σπιτιού στο Ντέρμπισαϊρ της Αγγλίας.

Πηγή: Denali National Park & Preserve

v

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ περιεχόμενο του βίντεο, που γυρίστηκε πρόσφατα στο Ντέρμπισαϊρ της Αγγλίας είναι τόσο συναρπαστικό όσο και αποκαρδιωτικό.

Για τον Φιλ και την Τζέιν Κάρτερ, που ζουν στη μικρή πόλη Ilkeston, στο Borough of Erewash της κομητείας Ντέρμπισαϊρ, το να εντοπίσουν μια αλεπού που ψαχουλεύει για φαγητό στον κήπο τους δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο.

Ωστόσο, όταν κοίταξαν έξω από το παράθυρο μια κρύα μέρα του Δεκεμβρίου, υπήρχε κάτι πολύ διαφορετικό στην αλεπού που είχε αποφασίσει να τους επισκεφθεί: της έλειπαν τα δύο από τα τέσσερα πόδια.

Πάντως το δίποδο ζώο φαινόταν να είναι μια χαρά, καθώς έψαχνε στο γρασίδι μυρίζοντας το έδαφος ενώ ισορροπούσε στα δύο εναπομείναντα άκρα του.

«Η γυναίκα μου φώναξε: “γρήγορα, φέρε το τηλέφωνό σου, έχουμε μια αλεπού με δύο πόδια στην αυλή”», θυμάται ο Φιλ.
v

v

«Κάθισε περίπου πέντε λεπτά στην αυλή μας ψάχνοντας και μυρίζοντας το γρασίδι, ψάχνοντας για λίγο κρέας και μετά εξαφανίστηκε σαν πύραυλος».

Αν και το θέαμα ήταν ιδιαίτερα ασυνήθιστο, η αλεπού έδειχνε να είχε καταφέρει να προσαρμοστεί στο να ζει με δύο πόδια και φαινόταν εξίσου υγιής με οποιοδήποτε άλλο μέλος του είδους της.

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο, αλλά το ζώο φαινόταν να είναι σχετικά υγιές και έδειχνε να έχει προσαρμοστεί στη ζωή με δύο πόδια», είπε στο BBC εκπρόσωπος του Derbyshire Wildlife Trust .
ν

ν

 


Translate this post