Ένας ακόμη μυστηριώδης μονόλιθος εμφανίστηκε στο Σαν Φρανσίσκο (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η μανία των μονόλιθων συνεχίζεται, με έναν ακόμη μυστηριώδη οβελίσκο να εμφανίζεται σε λόφο έξω από το Σαν Φρανσίσκο.

Πηγή: Twitter / RaemondBW

v

Ο ΠΕΜΠΤΟΣ κατά σειρά μονόλιθος εμφανίστηκε στη Γη, μετά από αυτούς της Γιούτα, της Καλιφόρνιας (Σαν Λούις Ομπίσπο), της Ρουμανίας και της Νήσου Γουάιτ στη νότια Αγγλία, αυτή τη φορά σε λόφο του Σαν Φρανσίσκο.

Αυτή τη φορά όμως έχουμε μια ολική μεταστροφή και ολόκληρη η κατασκευή έγινε από… μελόψωμα!

Η νέα κατασκευή βρίσκεται σε λόφο πάνω από την πόλη και εντοπίστηκε την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 από περαστικούς στο Corona Heights Park.

Σε αντίθεση με τα μεταλλικά ξαδέλφια του, αυτός ο τελευταίος μονόλιθος φαίνεται να είναι κατασκευασμένος από μεγάλα λαχταριστά μελόψωμα!
ν

ν

Ο όρος μελόψωμο αναφέρεται σε μια ευρεία κατηγορία ψημένων προϊόντων από αλεύρι, συνήθως αρωματισμένο με τζίντζερ, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο και κανέλα και γλυκαμένο με μέλι, ζάχαρη ή μελάσα.

Τα κομμάτια του μελόψωμου ήταν μεγάλα και ήταν ενωμένα μεταξύ τους σαν να είχαν ψυχθεί. Το σύνολο, όχι μόνο ήταν ψηλό και επιβλητικό, αλλά και σκορπούσε τριγύρω μια γλυκιά μυρωδιά, ανέφεραν όσοι πήγαν κοντά για να το παρατηρήσουν.
ν

ν

Πιθανόν οι εξωγήινοι να προτίμησαν αυτό το υλικό μιας και ήταν Χριστούγεννα, που παραδοσιακά εορτάζονται με μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες και άλλα μαγικά γιορτινά εδέσματα.

Κάποιος δεν περιορίστηκε να τραβήξει φωτογραφίες. Ήταν αρκετά γενναίος για να πλησιάσει και να… δαγκώσει τον γιορτινό μονόλιθο, κόβοντας μια μεγάλη μπουκιά από το μελόψωμο.
ν

ν

Μάλλον ήθελε να δει τι γεύση έχουν τα εξωγήινα γλυκά!

Πάντως την πατρότητα των μονόλιθων –γλυκών ή μεταλλικών– διεκδικούν αφενός οι Ρώσοι που ισχυρίζονται ότι κάνουν πειράματα κβαντικού άλματος, αφετέρου ομάδα καλλιτεχνών, που λένε ότι το κάνουν για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού στα γλυπτά τους, έκαστο των οποίων διατίθεται προς 45.000 δολάρια!

Πιθανώς παρουσίασαν την κατασκευή από μελόψωμα για να ρίξουν την τιμή. Ποιος ξέρει…

Πάντως οι δημοτικές αρχές δεν σκοπεύουν να πειράξουν το… γλύκισμα. «Θα το αφήσουμε μέχρι να καταρρεύσει», δήλωσε ο προϊστάμενος του τμήματος SF Recreation and Park, Phil Ginsburg.
ν

New Gingerbread monolith appears in San Francisco on Christmas 2020 | JOKER NEWS
ν

ν

 


Translate this post