Η μαγική φράση που σώζει από το θάνατο: «Φιλέτο κοτόπουλο»!

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δύο μαγικές λέξεις που είπε ο αδελφός του, έκαναν έναν έφηβο που βρισκόταν σε κώμα 62 ημέρες, να γίνει ως εκ θαύματος καλά!

Πηγή: News Media

ν

ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ενός 18χρονου που ήταν σε κώμα για πάνω από δύο μήνες, άρχισαν να χάνουν την ελπίδα τους, όταν ο έφηβος συνήλθε σαν από θαύμα, μόλις ο αδερφός του ανέφερε το αγαπημένο του φαγητό: φιλέτο κοτόπουλο!

Ο έφηβος από τη βορειοδυτική Ταϊβάν έπεσε στο κώμα ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με το σκούτερ του. Υπέστη μια σειρά εγκεφαλικών τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένης εσωτερικής αιμορραγίας και κακώσεων των ενδοθωρακικών οργάνων.

Μετά το φρικτό ατύχημα, οι γιατροί μπόρεσαν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και να σώσουν τη ζωή του, αλλά έπεσε σε κώμα, αναφέρει η Taiwan News.

Μια νοσοκόμα είπε ότι ο έφηβος, που στις ειδήσεις αναφέρεται ως Chiu, βρισκόταν πολλές μέρες σε «σύγκρουση με τον θεό του θανάτου» κατά τη διάρκεια της μακράς δοκιμασίας του.

Η οικογένειά του ήταν συνεχώς στο πλευρό του και προσευχόταν για τη σωτηρία του. Και αυτή ήρθε την 62η ημέρα, όταν ο μεγαλύτερος αδερφός του αστειεύτηκε ότι σκόπευε να του δώσει το αγαπημένο του φαγητό: φιλέτο κοτόπουλο.

Στο άκουσμα των δύο αυτών λέξεων, ο έφηβος ξαφνικά συνήλθε από το κώμα! Η υγεία του αποκαταστάθηκε. Ξαναβρήκε τις αισθήσεις του, οι ζωτικές λειτουργίες επανήλθαν στο σύνολό τους και βγήκε από την φυτική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Σύμπτωση; Ή μήπως η φράση «φιλέτο κοτόπουλο» ήταν μαγική;

Όπως και να ’χει, η ολική επαναφορά της συνείδησης και η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του έχουν κάτι το ανεξήγητο, ομολογούν οι γιατροί. Ο Chiu ανέρρωσε πλήρως και σύντομα βγήκε από το νοσοκομείο. Επέστρεψε μόνο με ένα μεγάλο κέικ για να ευχαριστήσει το προσωπικό για τη φροντίδα του.
ν

Ο Chiu με το προσωπικό του νοσοκομείου. Image: Ton Yen General Hospital
v

 


Translate this post