Ο Νοστράδαμος για το 2023: Κανιβαλισμός και «ουράνια φωτιά» στον Άρη (vid)

Κατηγορία Προβλέψεις

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Καταστροφή αποστολής στον Άρη, φαινόμενα κανιβαλισμού, νέος πάπας και έναρξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου προβλέπει ο Γάλλος προφήτης.

Μισέλ ντε Νοστρεντάμ 1503-1566. Πηγή: YouTube

v

Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ (Μισέλ ντε Νοστρεντάμ 1503-1566) θεωρείται ο μεγαλύτερος προφήτης των μεταγενέστερων χρόνων. Γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1503 στο Σεν Ρεμί της Προβηγκίας στη νότια Γαλλία και είχε τουλάχιστον άλλα 9 αδέρφια. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Αβινιόν φαρμακοποιός, αλλά αναγκάστηκε να διακόψει τις σπουδές του λόγω της εξάπλωσης της Μαύρης Πανώλης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ταξίδεψε στην ύπαιθρο από το 1521 και για οκτώ χρόνια, μελετώντας τη θεραπεία μέσω βοτάνων. Αργότερα σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ. Έγινε γνωστός για τη δημιουργία ενός «χαπιού από ρόδο» που φερόταν να προστατεύει από την πανώλη.

Παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά. Το 1534, η οικογένειά του πέθανε, πιθανότατα από τη βουβωνική πανώλη. Μετά από τα ταξίδια του στη Γαλλία και ίσως στην Ιταλία, συνέβαλε στην καταπολέμηση της πανδημίας. Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και απέκτησε τρεις γιους και τρεις κόρες.

Ακολουθώντας τη μόδα της εποχής, έγραψε ένα αλμανάκ για το 1550, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά το Νοστράδαμος, εκλατινισμένη μορφή του Νοστρεντάμ. Ενθαρρυμένος από την επιτυχία της έκδοσης αυτής, αποφάσισε να γράφει ετησίως ένα και περισσότερα αλμανάκ. Όλα μαζί, λέγεται ότι περιείχαν τουλάχιστον 6.338 προφητείες.

Κάποια στιγμή, ξεκίνησε να γράφει τους Αιώνες, ένα βιβλίο χιλίων περίπου γαλλικών τετράστιχων, χωρισμένων σε αιώνες, τα οποία αποτελούν το μεγαλύτερο τμήμα των αχρονολόγητων προφητειών για τις οποίες είναι διάσημος μέχρι σήμερα.

Είναι περίεργο, αλλά από τις μεταγενέστερες εκδόσεις του έργου του απουσιάζουν τα τελευταία 58 τετράστιχα του έβδομου «Αιώνα».

Από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Νοστράδαμου ήταν η Αικατερίνη των Μεδίκων, σύζυγος του Βασιλιά Ερρίκου Β΄ της Γαλλίας. Είχε διαβάσει τα αλμανάκ του, το 1555, στα οποία υπαινισσόταν ανώνυμες απειλές εναντίον της βασιλικής οικογένειας, Η Αικατερίνη τον κάλεσε στο Παρίσι να εξηγήσει τα τετράστιχα και να σχεδιάσει τα ωροσκόπια των παιδιών της. Ο Νοστράδαμος ήταν υπό το φόβο του αποκεφαλισμού, αλλά η Αικατερίνη τον έκανε Σύμβουλο και επίσημο βασιλικό Ιατρό.
ν

Ο Νοστράδαμος χρησιμοποιούσε έναν καθρέφτη μέσω του οποίου «έβλεπε» τι επρόκειτο να συμβεί. Image: Supplied
ν

Όπως υποστηρίζουν οι μελετητές του, περισσότερες από το 70 τοις εκατό των προφητειών του έχουν γίνει πραγματικότητα.

Ωστόσο, επειδή ένιωθε εκτεθειμένος απέναντι στο φανατικό θρησκευτικό κοινό, επινόησε μια μέθοδο για να αποκρύψει τη σημασία των στίχων του, έτσι που πολλά από τα τετράστιχά του είναι εξαιρετικά δυσνόητα.

Δείτε τι μπορεί να συμβεί το 2023 σύμφωνα με τον Γάλλο μάντη.

Μυστική καταστροφή αποστολής στον Άρη;

Επικεφαλής της διαστημικής κούρσας για τον Άρη είναι ο Έλον Μασκ, αλλά ο Νοστράδαμος προβλέπει ότι το πρόγραμμα αυτό θα ακυρωθεί ή θα καθυστερήσει το 2023.

Ο ιδρυτής του Space X έχει πει ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν ακόμη και να αποικήσουν τον Κόκκινο Πλανήτη μέχρι το έτος 2029.

Ωστόσο, ο Νοστράδαμος προβλέπει τη ματαίωση των ταξιδιών εξαιτίας μιας μεγάλης καταστροφής. «Μια ουράνια φωτιά θα σβήσει τα φώτα του Άρη», αναφέρει ένα τετράστιχο.
ν

Μπορεί να υπάρξει οπισθοδρόμηση των διαστημικών ταξιδιών στον Άρη εξαιτίας μιας μεγάλης καταστροφής. Image: Supplied

ν

Κανίβαλοι περπατούν στη Γη

Ο Νοστράδαμος έχει κάνει μια ζοφερή πρόβλεψη για τον κόσμο, προβλέποντας μια παγκόσμια οικονομική κρίση το 2023 και μια περίοδο μεγάλης ανόδου των τιμών των τροφίμων.

Σύμφωνα με τον Γάλλο μάντη, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να λαμβάνουν απεγνωσμένα μέτρα για να επιβιώσουν, συμπεριλαμβανομένης της προσφυγής στον κανιβαλισμό.

«Δεν υπάρχουν ηγούμενοι, μοναχοί, δόκιμοι για να μάθουν. Το μέλι θα κοστίζει πολύ περισσότερο από το κερί», γράφει.

«Τόσο ψηλά θα ανέβει το σιτάρι, που ο άνθρωπος απελπισμένος θα τρώει τον συνάνθρωπό του».

Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος

Υπάρχει μια ανησυχητική πρόβλεψη για παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος θα μπορούσε να προέλθει είτε από τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας, είτε από τη σύγκρουση μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ με αφορμή την Ταϊβάν.

«Επτά μήνες ο Μεγάλος Πόλεμος, άνθρωποι νεκροί από κακία», γράφει κάπου ο Γάλλος μάντης.

Παραδόξως η γαλλική πόλη Ρουέν φαίνεται να ξεφεύγει από τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα με την τρομακτική πρόβλεψη.

«Ρουέν, το Εβρέ δεν θα πέσει πάνω στον βασιλιά», αναφέρει ο Νοστράδαμος.

Να σημειωθεί ότι η βιομηχανική πόλη Εβρέ (Evreux) στη βορειοδυτική Γαλλία υπέστη μεγάλες καταστροφές κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Νέος Πάπας

Ένας νέος Πάπας που θα διαδεχθεί τον Φραγκίσκο είναι μεταξύ των προβλέψεων που έκανε ο Νοστράδαμος για το νέο έτος.

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα είναι ο τελευταίος αληθινός Πάπας και ο ποντίφικας που θα πάρει τη θέση του θα δημιουργήσει σκάνδαλο, αναφέρει ο Γάλλος μυστικιστής.

«Στον τελευταίο διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας, θα υπάρχει ο Πέτρος ο Ρωμαίος, ο οποίος θα θρέψει το ποίμνιό του μέσα σε πολλές θλίψεις, μετά τις οποίες η επτά πόλη με τους επτά λόφους θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους. Το τέλος».

Ουράνια φωτιά

Ο Νοστράδαμος έχει προβλέψει ότι θα πέσει μια «Ουράνια φωτιά στο Βασιλικό οικοδόμημα».

Αυτό έχει ερμηνευτεί ότι υποδηλώνει ανατροπέςκαι ότι από τις στάχτες του παρόντος πολιτισμού θα αναδυθεί μια νέα πραγματικότητα.

Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι το τετράστιχο αυτό αναφέρεται στο «Τέλος των Ημερών» και στην αρχή μιας νέας παγκόσμιας τάξης.

Παγκόσμια υπερθέρμανση

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε επίσης ότι οι θερμοκρασίες θα αυξηθούν περαιτέρω και ότι η στάθμη της θάλασσας θα ανέλθει σε απροσδόκητα επίπεδα.

Έγραψε: «Όπως ο ήλιος, το κεφάλι θα σιγοβράζει στη θάλασσα που λάμπει: Τα ζωντανά ψάρια της Μαύρης Θάλασσας θα γίνουν βραστά

«Όταν η Ρόδος και η Γένοβα λιμοκτονήσουν, ο ντόπιος λαός για να τα κόψει θα κοπιάσει».

Συμμαχία δύο μεγάλων δυνάμεων

Σε άλλο τετράστιχο, ο Νοστράδαμος μιλάει για τη συμμαχία δύο μεγάλων δυνάμεων που ενώνονται για να αποκτήσουν μεγαλύτερη ισχύ.

Παραδόξως λέει ότι αυτή η νέα ευθυγράμμιση θα είναι μεταξύ ενός ισχυρού άνδρα και ενός αδύναμου, ή μεταξύ δύο ηγετών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Η συμμαχία φαίνεται να λειτουργεί, αλλά δυστυχώς, τα καλά της αποτελέσματα δεν θα είναι μακροχρόνια.
ν

ν

 


Translate this post