Μεξικό: UFO εντοπίστηκε μετά από καταιγίδα πριν εξαφανιστεί στο διάστημα

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι φωτογραφίες που δείχνουν έναν ασημί ιπτάμενο δίσκο έχουν προκαλέσει σάλο στο Μεξικό μετά την εμφάνιση τους στα δελτία ειδήσεων.

Ο Χουάν Μανουέλ Σάντσεθ που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες του ιπτάμενου δίσκου λέει ότι οι εικόνες είναι αυθεντικές. Image: Juan Manuel Sanchez / Facebook

v

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΘΑΡΗ σειρά φωτογραφιών που έγιναν viral δείχνουν ένα UFO σε σχήμα δίσκου με διάμετρο περίπου 50 πόδια (15 μέτρα) να εμφανίζεται πάνω από ένα σπίτι μετά από μια καταιγίδα, πριν εξαφανιστεί στο διάστημα.

Η σειρά εικόνων που δείχνουν ένα ασημένιο στρογγυλό αντικείμενο να αιωρείται στον ουρανό έχουν προκαλέσει σάλο αφού εμφανίστηκαν στα δελτία ειδήσεων της εθνικής τηλεόρασης του Μεξικού.

Η λήψη των φωτογραφιών έγινε από τον μηχανικό αυτοκινήτων Χουάν Μανουέλ Σάντσεθ, ο οποίος τις κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Σάντσεθ ισχυρίζεται ότι εντόπισε το αντικείμενο, ενώ προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο μιας καταιγίδας που πλησίαζε.

Όπως είναι φυσικό, πολλοί αναρωτιούνται εάν είναι μια περίτεχνη φάρσα ή μια γνήσια θέαση ενός μυστηριώδους αντικειμένου.
ν

Ο Χουάν Μανουέλ Σάντσεθ τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες του ιπτάμενου δίσκου την ώρα που πετούσε πάνω από το σπίτι του. Image: Juan Manuel Sanchez / Facebook
ν

Όπως δήλωσε ο Σάντσεθ στον μεξικανικό τηλεοπτικό σταθμό RDTV η λήψη έγινε έξω από το σπίτι του στο Valle Hermoso της επαρχίας Tamaulipas στις 17 Αυγούστου.

Η σύζυγός του και ένας από τους συναδέλφους του ισχυρίζονται επίσης ότι είδαν το μυστηριώδες αντικείμενο πριν εξαφανιστεί στον ουρανό.

Ο μηχανικός εκτιμά ότι το αντικείμενο είχε πλάτος περίπου 50 πόδια (15 μέτρα) και πιστεύει ότι ήταν περίπου μισό μίλι από το σπίτι του.
ν

Δύο ακόμη φωτογραφίες του μεταλλικού ιπτάμενου δίσκου που εμφανίστηκε μέσα από τα σύννεφα. Image: Juan Manuel Sanchez / Facebook
ν

Ο μηχανικός αυτοκινήτων Χουάν Μανουέλ Σάντσεθ. Image: RDTV
ν

Ο Σάντσεθ είπε ότι «ένιωσε δέος» όταν εντόπισε για πρώτη φορά το αντικείμενο, εξηγώντας ότι δεν ήταν «φόβος, αλλά κάτι σαν έκπληξη».

Ο μηχανικός είπε ότι είναι απογοητευμένος που δεν τράβηξε βίντεο, αλλά καθώς η κάμερά του ήταν σε λειτουργία φωτογραφίας, τράβηξε απλώς τις φωτογραφίες που μπορούσε πριν εξαφανιστεί το αντικείμενο.

Επίσης ισχυρίστηκε ότι αργότερα εκείνο το βράδυ είδε φώτα στον ουρανό, και είπε ότι και άλλοι του είπαν ότι είχαν παρόμοιες θεάσεις στην περιοχή.

Τέλος, είπε ότι ανησυχούσε μήπως γελοιοποιηθεί όταν θα δημοσίευε τις φωτογραφίες του, καθώς φοβόταν το στίγμα που σχετίζεται με τα UFO.
ν


ν

 


Translate this post