Υπάρχουν εξωγήινα κτίσματα στη Σελήνη; (Βίντεο)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας UFOλόγος ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε ένα τεχνητό πέρασμα στη Σελήνη που μπορεί να καλύπτει εξωγήινες δραστηριότητες.

Οι σχηματισμοί αυτοί με τις σκιές που προβάλλουν στην επιφάνεια της Σελήνης, θα μπορούσε να είναι τεχνητές κατασκευές που να καλύπτουν κάποιο πέρασμα, ισχυρίζεται ο UFOλόγος Tyler Glockner. Πηγή: Secure 10 / Youtube
v
ΕΝΑΣ έμπειρος ερευνητής εξωγήινων φαινομένων, ο Tyler Glockner από το Κλήβελαντ του Οχάιο, μελετώντας φωτογραφίες της διαστημικής αποστολής “Απόλλων 15” ισχυρίζεται ότι βρήκε ενδείξεις τεχνητών κατασκευών στην επιφάνεια της Σελήνης.
Πρόκειται για ορθογώνιες κατασκευές που κατά τον Glockner κρύβουν την είσοδο μιας σήραγγας, η οποία χρησιμεύει σε εξωγήινες ή άλλου τύπου δραστηριότητες.
Οι σχηματισμοί αυτοί είναι αρκετά μεγάλοι, που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να είναι έργο της «φύσης», και επιπλέον έχουν ένα σχήμα που δεν υπάρχει στις εδαφικές παραμορφώσεις που εμφανίζονται στην επιφάνεια πλανητικών σωμάτων που έχουν υποστεί «βομβαρδισμούς» από αστεροειδείς ή μετεωρίτες.
ν
Μεγέθυνση της περίεργης δομής στην επιφάνεια της Σελήνης που ανακάλυψε ο Tyler Glockner, ο οποίος διαχειρίζεται στο YouTube το κανάλι SecureTeam 10. Πηγή: Secure 10 / Youtube
v
Η συγκεκριμένη φωτογραφία προέρχεται από τη διαστημική αποστολή “Απόλλων 15” (26 Ιουλίου – 7 Αυγούστου 1971), με τους αστροναύτες David Scott, Alfred Worden και James Irwin. Η αποστολή ήταν η πρώτη από τις σεληνιακές αποστολές μεγάλης διάρκειας και η πρώτη κατά την οποία χρησιμοποιήθηκε το σεληνιακό ρόβερ.
«Οι συγκεκριμένες δομές μοιάζουν με κτίρια, μοιάζουν με εγκαταστάσεις που χτίστηκαν για συγκεκριμένο σκοπό στο φεγγάρι», λέει ο Glockner.
Είναι πιθανό να κρύβουν την είσοδο κάποιου περάσματος ή μιας σήραγγας που θα μπορούσε να επικοινωνεί με κάποιο τρόπο με τη Γη», προσθέτει ο ερευνητής. «Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύει και ως σταθμός μεταφοράς από τη Γη σε άλλους πλανήτες».
ν
Η αρχική φωτογραφία της αποστολής που μεγέθυνε ο Glockner. Photo: NASA / JSC / Arizona State University. Πηγή: Supplied
ν
Νωρίτερα τη χρονιά αυτή, ο Glockner και η ομάδα του ανακάλυψαν έναν άλλον παράξενο σχηματισμό σε μια από τις δορυφορικές φωτογραφίες του Νότιου Πόλου που έδωσε στη δημοσιότητα ο οργανισμός Google Earth.
Σύμφωνα με την ομάδα SecureTeam 10, αποτελεί την «τελική απόδειξη για την ύπαρξη μυστικής τεχνολογίας» στην Ανταρκτική.
Η φωτογραφία δείχνει μια σπηλιά στο Νότιο Πόλο, μέσα στην οποία βρίσκεται κρυμμένος ένας ιπτάμενος δίσκος.
ν
Το στρογγυλό αντικείμενο που εξέχει κάτω από τους βράχους δεν έχει τίποτε κοινό με την ανώμαλη μορφολογία του εδάφους της Ανταρκτικής. Photo: Google Earth. Πηγή: Supplied
ν
Παραμένει αδιευκρίνιστο αν η «βάση» αυτή στην Ανταρκτική είναι ανθρώπινο έργο ή ένδειξη εξωγήινης δραστηριότητας στον πλανήτη μας. Η Ανταρκτική κρύβει πολλά ακόμη μυστήρια…
ν

Apollo 17 Astronauts Spot Light Flashes on the Moon | Science Channel
ν


ν

 


Translate this post