Σε λίγο θα θεωρείται έγκλημα και ο αέρας που αναπνέουμε (βίντεο)

Κατηγορία Περιβάλλον

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

Για «εγκλήματα κατά του κλίματος» θα συλλαμβάνονται όσοι αρνούνται να πληρώσουν το ειδικό τέλος επειδή αναπνέουν οξυγόνο!

Αίθουσα για την ανάκριση υπόπτων για «εγκλήματα κατά του κλίματος». Image: Supplied

v

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ βρίσκουν πάντα τρόπους να βγάζουν από τη μύγα ξίδι. Έτσι εκτός από τους φόρους που ήδη πληρώνουμε για τη γη, το νερό και την φωτιά (ενέργεια), σε λίγο θα πληρώνουμε ειδικό φόρο κατανάλωσης και για τον αέρα που αναπνέουμε, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής!

Παρ’ όλο που ο αέρας που αναπνέουμε είναι δηλητηριασμένος!

Μην φανταστείτε όμως ότι θα ξεμπερδέψετε πληρώνοντας το τέλος που θα επιβάλλουν οι κυβερνήσεις. Οι παγκοσμιοποιητές της Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset) έχουν και άλλα φοβερά σχέδια στο μυαλό τους.

Σε δύο χώρες σήμερα, τη Γαλλία και τον Καναδά, χώρες που κάποτε ήταν υπέρμαχες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συγκροτούνται ειδικές υπηρεσίες για «εγκλήματα κατά του κλίματος»! Και φυσικά οι υπηρεσίες αυτές δεν αφορούν τους μεγαλοβιομήχανους και τις ρυπογόνες βιομηχανίες τους ή τα κάθε είδους περιβαλλοντικά εγκλήματα που διαπράττονται από τις κυβερνήσεις και τους ευνοούμενούς τους (π.χ. εφοπλιστικό κεφάλαιο), αλλά τους απλούς πολίτες μόνο και μόνο επειδή εισπνέουν οξυγόνο και αποβάλλουν διοξείδιο του άνθρακα.

Ήδη η  Γαλλία εκπαιδεύει και εξοπλίζει 3.000 νέους «πράσινους αστυνομικούς» για να καταδιώκουν και να συλλαμβάνουν άτομα για τα λεγόμενα «εγκλήματα κατά του κλίματος» που θα μπορούσαν να σημαίνουν σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της εκπνοής διοξειδίου του άνθρακα.

Στη μάχη για την υποταγή του πλανήτη στους παγκοσμιοποιητές και ο Καναδάς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Counter Signal, η καναδική κυβέρνηση χτίζει νέες εγκαταστάσεις δίωξης και ανάκρισης «εγκληματιών κλίματος». Οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν ειδικά δωμάτια ανάκρισης και το δικό τους οπλοστάσιο.

Διώξεις και συλλήψεις ατόμων για εγκλήματα κατά του κλίματος

Συγκεκριμένα το TCS γράφει:

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής του Καναδά (ECCC) κατασκευάζει μια νέα εγκατάσταση στο Γουίνιπεγκ η οποία θα φιλοξενεί οπλοστάσιο πυροβόλων όπλων, αίθουσες ανακρίσεων, βιολογικά εργαστήρια, γραφεία σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης, «κελιά λευκού θορύβου» και εγκαταστάσεις συγκέντρωσης πληροφοριών.

Τα σχέδια, τα οποία εκπονήθηκαν από μια εταιρεία του Γουίνιπεγκ, ανοίγουν ένα παράθυρο στα μελλοντικά σχέδια του Τζάστιν Τρυντώ για την επιβολή φόρου κλίματος.

Και η ιστοσελίδα δημοσιεύει την κάτοψη του συγκροτήματος με τις διάφορες αίθουσες ανακρίσεων, πυροβόλων όπλων κτλ.
ν

ν

Στο σχέδιο υπάρχει κι ένα δωμάτιο «πληροφοριών» (Intelligence) από το οποίο οι πράκτορες περιβάλλοντος του Καναδά θα μπορούν να κατασκοπεύουν αγρότες και κτηνοτρόφους για να δουν εάν διαπράττουν «εγκλήματα κατά του κλίματος» για τα οποία θα μπορούσαν να διωχθούν.

Η λίπανση καλλιεργειών θα θεωρείται «περιβαλλοντικό έγκλημα»

Τι είδους «εγκλήματα» θα διωχθούν στον Καναδά που να αφορούν αυτά τα δωμάτια ανάκρισης και τα οπλοστάσια; Οι παγκοσμιοποιημένες κυβερνήσεις κήρυξαν πρόσφατα πόλεμο στο Άζωτο που αποτελεί περίπου το 77% της ατμόσφαιρας του πλανήτη μας.

Το Άζωτο είναι βασικό στοιχείο στα λιπάσματα των καλλιεργειών, και φαίνεται ότι οι παγκοσμιοποιητές είναι έτοιμοι να αρχίσουν να ανακρίνουν τους αγρότες που χρησιμοποιούν άζωτο στις καλλιέργειές τους. 

Σύντομα, θα ακούσετε νέα για «ομολογίες για το κλίμα» από αγρότες που θα ρίχνονται στη φυλακή επειδή επιδίδονται σε καλλιέργειες για την παραγωγή τροφίμων.

Μπορεί αυτό να σας φαίνεται τώρα απίθανο. Όπως αναφέρει το TCS:

Η κυβέρνηση του Τρυντώ ανακοίνωσε πρόσφατα μια πολιτική μείωσης της χρήσης λιπασμάτων στις καναδικές φάρμες κατά 30%. Αυτή η πολιτική έχει επικριθεί ευρύτατα από τους αγρότες σε όλη τη χώρα και από τις τοπικές κυβερνήσεις στις δυτικές επαρχίες, επειδή όπως λένε ότι θα ακρωτηριάσει την προσφορά τροφίμων.
ν

16 Μαρτίου 2022. Από τις ταραχές στη Σρι Λάνκα εξαιτίας της έλλειψης τροφίμων. Image: AFP

v

Η Σρι Λάνκα κατέρρευσε μετά την απαγόρευση των λιπασμάτων

Το έθνος της Σρι Λάνκα, το οποίο σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση ολικής κατάρρευσης (κατάρρευση κυβέρνησης, οικονομική κατάρρευση, κατάρρευση ενέργειας, κατάρρευση μεταφορών, κατάρρευση χρέους, κατάρρευση τροφίμων και κατάρρευση φαρμάκων) άρχισε να βυθίζεται στην εξαθλίωση όταν ο νέος πρόεδρός του απαγόρευσε την εισαγωγή αζωτούχων λιπασμάτων το 2021. Αυτό πυροδότησε μια ανεξέλεγκτη κατάρρευση που δεν έχει ακόμη σταματήσει.

Όπως  ανέφερε το NaturalNews.com νωρίτερα φέτος:

Μετά την απαγόρευση των λιπασμάτων, το 85% των αγροτών της Σρι Λάνκα παρουσίασαν απώλειες καλλιεργειών», γράφει ο Michael Shellenberger.

«Η παραγωγή ρυζιού μειώθηκε κατά 20%, οι τιμές αυξήθηκαν 50 τοις εκατό και το φτωχό αυτό έθνος αναγκάστηκε να εισαγάγει σιτηρά αξίας 450 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην επαρχία της Rajanganaya, όπου οι αγρότες δραστηριοποιούνται σε μόλις ένα εκτάριο (2,5 στρέμματα) γης κατά μέσο όρο, οι οικογένειες ανέφεραν ότι παράγουν πλέον τη μισή συγκομιδή από το κανονικό».

«Ο τομέας που έχει πληγεί περισσότερο στην οικονομία τροφίμων της Σρι Λάνκα είναι το τσάι, το οποίο πριν από την απαγόρευση έφερνε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια από τις εξαγωγές που αντιπροσωπεύουν το 71 τοις εκατό των εισαγωγών τροφίμων της χώρας.

«Μετά την απαγόρευση των αζωτούχων λιπασμάτων, η παραγωγή τσαγιού κατέρρευσε κατά 18%, φτάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 23 ετών», προσθέτει ο Shellenberger. «Η παράλογη απαγόρευση της κυβέρνησης στα λιπάσματα κατέστρεψε έτσι την ικανότητα της Σρι Λάνκα να πληρώσει για τα τρόφιμα, τα καύσιμα και την εξυπηρέτηση του χρέους της».

Τώρα, και οι ηγέτες άλλων εθνών, που ακολουθούν τυφλά τις θεωρίες του Great Reset, θέλουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο προς τη μαζική πείνα και εξαθλίωση.

Πρόσφατες κυβερνητικές ενέργειες στην Ολλανδία έβαλαν στόχο τα κοπάδια βοοειδών και προβάτων, λέγοντας ότι πρέπει να εξαλειφθούν λόγω της παραγωγής αζώτου, υποστηρίζοντας ότι τα ούρα της αγελάδας αποτελούν… κίνδυνο για τον πλανήτη!

Αυτή η παράλογη επίθεση στο Άζωτο φαίνεται να εξαπλώνεται και αν ακολουθηθεί και αλλού, θα οδηγήσει σε παγκόσμιο λιμό και δυστυχία, αφού περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη Γη εξαρτώνται από λιπάσματα με βάση το άζωτο για να τραφούν.

Αφαιρέστε τα αζωτούχα λιπάσματα και υπάρχει αρκετή τροφή για να τραφεί μόνο ο μισός σημερινός πληθυσμός. Ο άλλος μισός θα πεθαίνει από την πείνα. Αυτός φαίνεται να είναι ο στόχος των παγκοσμιοποιητών. Και το σχέδιο ήδη άρχισε να εφαρμόζεται.

Το βίντεο που ακολουθεί προέρχεται από το site Brighteon.com.
ν

The Globalist War on the Elements of Life | Brighteon.com
ν

ν

 


Translate this post