Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τη δίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ

Κατηγορία Σχέσεις & Σεξ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   | Ενημ. 2 Ιουνίου 2022, 00:45

Posted by Youmagazine Staff

 

Η δικαιοσύνη θριάμβευσε! Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η Άμπερ Χερντ έδρασε εναντίον του δημοφιλούς ηθοποιού κακόβουλα και με μοχθηρία.

Δεκάδες εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο ζητούσαν «δικαιοσύνη για τον Τζόνι» και οι προσευχές τους σήμερα εισακούστηκαν. Image: Reuters / Leonhard Foeger

v

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτώσεις που θριαμβεύουν η αλήθεια και το καλό. Μετά από μια μακρά διαδικασία που κράτησε πάνω από ένα μήνα, η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ έφτασε στο τέλος της. Και τα λεφτά του Ίλον Μασκ αποδείχθηκαν ανίσχυρα μπροστά στην απόφαση των ενόρκων που βρήκαν ένοχη την ατάλαντη ηθοποιό Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση και την τιμώρησαν για τα ψέματά της με πρόστιμο 15 εκατομμυρίων δολαρίων, αν και ο Ντεπ είχε πει ότι δεν ήθελε από αυτήν ούτε ένα δολάριο.

Στην πρώτη δίκη την οποία είχε κερδίσει η Άμπερ έξι χρόνια πριν με χαλκευμένα στοιχεία και ψευδομαρτυρίες, ο Ντεπ είχε καταδικαστεί σε πρόστιμο 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Χερντ διατάχθηκε από το δικαστήριο που συνεδρίασε στο Φαίρφαξ της Βιρτζίνια να πληρώσει στον Ντεπ 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση και 5 εκατομμύρια δολάρια ως τιμωρία, καθώς η ένορκοι αποφάσισαν ότι «ενήργησε με πραγματική κακία».
ν

Ο Τζόνι Ντεπ νίκησε. Image: Supplied
ν

Η Άμπερ ντυμένη στα μαύρα ακούει την καταδικαστική απόφαση εν μέσω των συνηγόρων της. Image: Supplied
ν

Ωστόσο, οι ένορκοι (προφανώς από ευσπλαχνία) δικαίωσαν την Άμπερ σε ένα σημείο ‒ ότι δυσφημίστηκε από τον δικηγόρο του Ντεπ στην πρώτη δίκη όταν χαρακτήρισε φάρσες τις καταγγελίες της για κακοποίηση και για τον λόγο αυτό της επιδίκασε 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, αλλά 0 δολάρια σε τιμωρητικές αμοιβές.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, η Χερντ κυκλοφόρησε μια δήλωση, υποστηρίζοντας ότι είναι «συντετριμμένη».

Η Άμπερ εκτός από τα 15 εκατομμύρια στον Τζόνι Ντεπ, πρέπει να πληρώσει άλλα 6 εκατομμύρια για δικαστικά έξοδα και ακόμη 7 εκατομμύρια στις γυναικείες οργανώσεις (όπως είχε υποσχεθεί) που στάθηκαν στο πλευρό της, σύνολο 28 εκατομμύρια, μείον 2 ίσον 26 εκατομμύρια δολάρια.

Κύκλοι κοντά στην Άμπερ Χερντ έλεγαν ότι, εάν δεν της δώσει χρήματα ο Ίλον Μασκ, θα πρέπει να κηρύξει πτώχευση για να μην πάει φυλακή.

Ο Ίλον Μασκ έχει αναλάβει επίσης να πληρώσει τις αμοιβές των δικηγόρων της Χερντ.

O Μασκ, μέσω ενός τραστ, αγόρασε μια χασιέντα ενός εκατομμυρίου δολαρίων, με τρεις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια, στη Yucca Valley στην έρημο της Καλιφόρνιας και δώρισε το σπίτι στην Άμπερ ύστερα από την ολιγόμηνη σχέση τους. Παραμένει αδιευκρίνιστο αν μπορεί να πουληθεί για να καλυφθεί μέρος έστω των δικαστικών εξόδων.
ν

Η χασιέντα που αγόρασε ο Ίλον Μασκ για την Άμπερ. Πολύς κόσμος ανησυχεί για την τύχη που θα έχει το παιδί που έκανε η Άμπερ με τον Μασκ (έχοντας ως παρένθετη μητέρα την αδερφή της) στα χέρια της ψυχοπαθούς αυτής γυναίκας (αριστερά). Image: YouTube / New York Post
ν

Να σημειωθεί ότι εναντίον της Άμπερ έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 4.500.000 υπογραφές που απαιτούν να μην εμφανιστεί στην ταινία Αquaman 2.

Η δίκη Ντεπ-Άμπερ πέρασε στην ιστορία, όμως θα διδάσκεται στις νομικές σχολές ως μνημείο ψεμάτων (από την Άμπερ) και κακής δικηγορίας (από τους συνηγόρους της).

Μάλιστα, ο επικεφαλής της νομικής ομάδας της Άμπερ, ο Ρότενμπορν (όνομα που μεταφράζεται ως Σαπιογεννημένος) έφτασε στο σημείο να κάνει ένσταση στον εαυτό του!
ν

 


Translate this post