Γυναίκα χτυπά το καπάκι του φέρετρου για να σταματήσει την κηδεία της (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η κηδεία μιας γυναίκας διεκόπη κατά τη νεκρώσιμο ακολουθία, όταν άρχισε να χτυπάει το καπάκι του φέρετρου, δείχνοντας ότι είναι ζωντανή.

Η Rosa Isabel Cespede Callaca από το Περού σταμάτησε τη δική της κηδεία. Image credit: Reproduction / Publimetro

v

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ, η Ρόσα Ισαβέλ Θέσπεντες Καγιάκα (Rosa Isabel Céspedes Callaca) 36 ετών, βρέθηκε νεκρή στις 25 Απριλίου, ύστερα από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην πόλη Τσικλάγιο του Περού.

Ύστερα από την πιστοποίηση του θανάτου της στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Lambaye, το πτώμα της μεταφέρθηκε την επομένη, 26 Απριλίου, στη πόλη Φερενιάφε (Ferreñafe) στο βόρειο Περού, απ’ όπου καταγόταν, για να θαφτεί εκεί.

Στο ίδιο δυστύχημα έχασε τη ζωή του και ο κουνιάδος της.

Κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας το φέρετρο, όπως δείχνουν φωτογραφίες, ήταν ανοιχτό. Όταν ήρθε η ώρα της κηδείας, το φέρετρο σκεπάστηκε με το καπάκι. Φανταστείτε την έκπληξη και τον τρόμο των παριστάμενων συγγενών και φίλων, όταν ακούστηκαν χτυπήματα μέσα από το φέρετρο. Η Καγιάκα είχε αναστηθεί!

Ωστόσο, ήταν κάτι προσωρινό.
ν

Η αναστηθείσα γυναίκα μεταφέρεται από αστυνομικούς στο νοσοκομείο αντί για το νεκροταφείο. Image credit: Reproduction / Publimetro
ν

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, όταν άνοιξαν το καπάκι η Καγιάκα ήταν ζωντανή και τους κοιτούσε με ορθάνοιχτα μάτια. Φαινόταν ιδρωμένη.

Ο υπεύθυνος του νεκροταφείου Χουάν Σεγούνδο Κάκο κάλεσε την αστυνομία, η οποία μετέφερε την πεθαμένη μαζί με το φέρετρο στο τοπικό νοσοκομείο της Φερενιάφε. Στο μεταξύ η γυναίκα είχε χάσει ξανά τις αισθήσεις της.

Στο νοσοκομείο ο γιατρός που την εξέτασε βρήκε ότι ζούσε. Είχε αδύναμους παλμούς καρδιάς, πίεση και ρυθμό αναπνοής και οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη. Όμως λίγες ώρες αργότερα δεν άντεξε στα τραύματά της και πέθανε οριστικά.

Είναι φανερό ότι οι γιατροί στο πρώτο νοσοκομείο δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και την κήρυξαν νεκρή ενόσω ακόμη ζούσε.

Ο Αλίπιο Ρίβας Γκεβάρα, περιφερειακός διευθυντής υγείας του Περού, είπε ότι δεν έχει ακόμη την έκθεση των γιατρών που περιέθαλψαν τη γυναίκα και ότι η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση. Η οικογένεια του θύματος είπε ότι σκοπεύει να ζητήσει την εκταφή της σορού για να διαπιστωθεί η πραγματική αιτία του θανάτου.
ν

Woman ‘bangs on her coffin lid’ as she’s about to be buried at her own FUNERAL: Shocked relatives | Tấn Kiệt
ν

ν

 


Translate this post