Άνεργη Καναδή κέρδισε 60 εκατομμύρια στο ΛΟΤΤΟ χάρη σε ένα όνειρο

Κατηγορία NEWS, Παράξενα, Ύπνος & Όνειρα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια άνεργη κάτοικος του Τορόντο κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ 60 εκατομμύρια δολάρια με αριθμούς που εμφανίστηκαν σε ένα όνειρο.

Φαίνεται ότι επαληθεύτηκε πλήρως η ρήση «Κοιμήσου εσύ κορίτσι μου κι η τύχη σου δουλεύει». Πηγή: News Media

ν

ΜΙΑ ΑΝΕΡΓΗ γυναίκα από το Τορόντο κέρδισε 60 εκατομμύρια δολάρια στο τζάκποτ με αριθμούς που επιλέχθηκαν από μια απίθανη πηγή.

Όσοι παίζουν ΛΟΤΤΟ ή Τζόκερ έχουν γευθεί την πίκρα της απογοήτευσης που φέρνει η κλήρωση αριθμών παρόμοιων με αυτούς που είχαν παίξει αλλά όχι των ίδιων. Και ξαναπαίζουν, με τη βεβαιότητα ότι αυτή τη φορά έχουν επιλέξει τους σωστούς αριθμούς. Και αυτό μπορεί να συνεχιστεί για χρόνια.

Καμιά τέτοια ανησυχία δεν έζησε μια συχνή παίκτρια τυχερών παιχνιδιών, η Deng Pravatoudom από το Τορόντο του Καναδά, η οποία κάθε φορά έπαιζε σταθερά τους ίδιους αριθμούς.

Δεν ήταν κάποιοι τυχαίοι αριθμοί, αλλά μια συγκεκριμένη σειρά αριθμών που εμφανίστηκαν στον άνδρα της σε ένα όνειρο που είδε πριν από 20 χρόνια.

Όταν ο άνδρας της αφηγήθηκε το όνειρο, η κυρία Pravatoudom σημείωσε τους αριθμούς και άρχισε να τους παίζει, χωρίς να απογοητεύεται κάθε φορά που δεν κέρδιζε.

Τελικά η επιμονή της απέδωσε καρπούς. Στην κλήρωση του ΛΟΤΤΟ που έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2020, από την Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG), το δελτίο που είχε συμπληρώσει κέρδισε 60 εκατομμύρια δολάρια. καθώς στις προηγούμενες κληρώσεις είχε σημειωθεί τζάκποτ.

Η ίδια πληροφορήθηκε ότι έγινε εκατομμυριούχος στις 18 Ιανουαρίου.

«Πήγαμε πρώτα στο ναό να προσευχηθούμε. Πάντα προσευχόμουν για την οικογένειά μου. Κατόπιν πήγα στην τράπεζα για να πληρώσω λογαριασμούς και ο σύζυγός μου πήγε να ελέγξει το δελτίο που είχαμε παίξει. Όταν επιστρέψαμε στο αυτοκίνητο, μου είπε ότι κερδίσαμε το τζάκποτ των 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν σοβαρός. Κατάλαβα ότι μου έλεγε την αλήθεια. Εδώ και 40 χρόνια έχω κάνει όλων των ειδών τις δουλειές κάτω από διαφορετικούς εργοδότες. Άρχισα να κλαίω», λέει η κυρία Pravatoudom.

Η τυχερή Καναδή είναι 57 ετών, μητέρα δύο παιδιών και έχει δύο εγγόνια. Μετανάστευσε στον Καναδά από το Λάος μαζί με τα 14 αδέλφια της το 1980 και μέχρι πρόσφατα εργαζόταν σαν εργάτρια, όπως και ο σύζυγός της.
ν

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ

Τα προφητικά όνειρα είναι τόσο παλιά όσο ο άνθρωπος. Ωστόσο παραμένει ασαφές εάν τέτοιες εμπειρίες οφείλονται σε σύμπτωση ή εάν μπορούμε πραγματικά να δούμε το μέλλον.

Στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν δύο σχολές σκέψης: αυτή του Δημόκριτου, που πίστευε ότι προβολές μελλοντικών συμβάντων στέλνονταν προς τα πίσω στο νου του ονειρευτή, και αυτή του Αριστοτέλη που υποστήριζε ότι οι αισθήσεις του ονειρευτή προβάλλονται προς τα εμπρός και «διαβάζουν» το μέλλον.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου το 2013, 1 στα 3 άτομα είχαν μια προφητική εμπειρία κάποια στιγμή της ζωής τους, συχνά με τη μορφή ενός ονείρου που αποκαλύπτει το μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, το να κερδίσεις σε μια λαχειοφόρο αγορά και μάλιστα με βάση ένα όνειρο σίγουρα οδηγεί τα πράγματα σε άλλο επίπεδο.
ν

 


Translate this post