Έγκυος συνέλαβε και τρίτο παιδί, ενώ ήταν ήδη έγκυος σε δίδυμα! (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα, Γυναίκα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ναι. Σωστά διαβάσατε! Μια έγκυος που περιμένει δίδυμα, έμεινε ξανά έγκυος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

Μια μέλλουσα μητέρα, που περιμένει δίδυμα, ανακάλυψε ότι περιμένει και τρίτο παιδί! Πηγή: TikTok

ν

ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ, με το διαδικτυακό όνομα στο TikTok «ξανθό κουνελάκι» (@theblondebunny1) αποκάλυψε στους έκπληκτους οπαδούς της ότι περιμένει τρίδυμα μετά τη σύλληψη του τρίτου παιδιού ενώ ήταν ήδη έγκυος σε δίδυμα!

Όταν έμαθε ότι έμεινε έγκυος και ότι επρόκειτο να γεννήσει δίδυμα, αυτή και ο αρραβωνιαστικός της ενθουσιάστηκαν με τα νέα.

Έτσι, η γυναίκα έμεινε έκπληκτη όταν οι γιατροί της είπαν αργότερα ότι κυοφορούσε τρίδυμα ‒ είχε συλλάβει ένα τρίτο μωρό περίπου 10 ημέρες μετά τη σύλληψη των διδύμων.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, γνωστό ως επικύηση.

«Τα δύο πρώτα μωρά είναι 10 και 11 ημερών μεγαλύτερα από το τρίτο μας μωρό, γι’ αυτό και ξέραμε ευθύς εξαρχής ότι ήταν μια δεύτερη εγκυμοσύνη» εξήγησε σε ένα viral βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από πέντε εκατομμύρια φορές.
ν

Η @theblonde bunny είναι έτοιμη να φέρει στο φως τρία μωρά τον νέο χρόνο. Πηγή: TikTok
ν

Η @theblonde bunny, η οποία εργάζεται στον χώρο του μάρκετινγκ, είναι έτοιμη να φέρει στο φως τρία μωρά τον νέο χρόνο.

Όπως εξήγησε, το φαινόμενο ονομάζεται επικύηση (superfetation) και εμφανίζεται όταν μια γυναίκα έχει ωορρηξία δύο φορές το μήνα.

Όπως αναφέρει: «Κανονικά το σώμα σας υποτίθεται ότι αλλάζει τις ορμόνες σας και σας εμποδίζει να έχετε ωορρηξία ξανά όταν είστε ήδη έγκυες. Στην περίπτωσή μου δεν το έκανε.

»Περίπου το 10% των γυναικών μπορεί να έχει ωορρηξία δύο φορές το μήνα. Ωστόσο, μόνο νομίζω ότι το 3,3% μείνουν έγκυες για δεύτερη φορά».
ν

Η «διπλά έγκυος» μέλλουσα μητέρα τριών παιδιών λέει ότι επειδή τα μωρά θα γεννηθούν την ίδια μέρα, θα θεωρούνται τρίδυμα. Πηγή: TikTok
ν

Η μέλλουσα μητέρα, η οποία είναι έγκυος 17 εβδομάδων και αναμένεται να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της στα μέσα της άνοιξης, είπε ότι το σχέδιο είναι να γεννήσει στις 28 εβδομάδες της κύησης, αν και ελπίζει να καταφέρει να κρατήσει τα μωρά μέχρι την 32η εβδομάδα (μια εγκυμοσύνη διαρκεί κανονικά 40 εβδομάδες).

Πάντως, παρόλο που τα μωρά τους έχουν, τεχνικά, διαφορετικές πιθανές ημερομηνίες να γεννηθούν, έχουν συλληφθεί πολύ κοντά ώστε να έχουν τα ίδια γενέθλια. Όπως λέει και η μέλλουσα μητέρα: «Αν και είναι δύο ξεχωριστές εγκυμοσύνες, θα αναφέρονται ως τρίδυμα επειδή θα γεννηθούν την ίδια μέρα».
ν

Μετά την τριπλή γέννηση, η γυναίκα δεν σκοπεύει να αποκτήσει άλλα παιδιά. Πηγή: TikTok
ν

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα τα μεγαλώσουμε ως τρίδυμα, θα τα αγαπάμε το ίδιο, αλλά μια μέρα θα τους πούμε την ιστορία τους. Θέλω να τη μάθουν. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίπτωση».

Οι γονείς, ωστόσο, δεν γνωρίζουν τα φύλα των μωρών τους, αλλά είναι βέβαιοι ότι δεν θα κάνουν άλλο παιδί μετά από αυτά τα τρία. «Πετύχαμε τζακ ποτ. Είναι η πρώτη μας εγκυμοσύνη και περιμένουμε τρία. Οπότε μάλλον θα είναι και η τελευταία μου», λέει σε ένα από τα βίντεο η μέλλουσα μητέρα.
ν

Can Women Become Pregnant While Pregnant? Science Says Yes | BRIGHT SIDE
v

v

 


Translate this post