Γιώργος Τράγκας: «Με 250 εκατ. ευρώ αγόρασε ο Σόρος τους βουλευτές»

Κατηγορία Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Όπως καταγγέλλει ο Γιώργος Τράγκας, ο Τζορτζ Σόρος έδωσε 250 εκατ. ευρώ σε κυβέρνηση και βουλευτές για να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία.

ν

ΔΡΙΜΕΙΑ επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας, από την ραδιοφωνική εκπομπή «Εν Αθήναις» και στα Παραπολιτικά 90,1 FM, στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι ξεπούλησε την Μακεδονία για να πάρει οικονομικά ανταλλάγματα.
Συνολικά, ο Τζορτζ Σόρος έδωσε 250 εκατομμύρια ευρώ για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια!
Επίσης ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός προειδοποίησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ικανός να συνεχίσει τον τεμαχισμό της Ελλάδας χαρίζοντας το μισό Αιγαίο στους Τούρκους, κατ’ επιταγήν των ξένων, προκειμένου να πάρει τη μείωση του αφορολόγητου.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο, στις 31 Ιανουαρίου 2019, ο Γιώργος Τράγκας, αποκαλώντας τον Τσίπρα “Ιωαννίδη της Αριστεράς” και “απριλιανό κλώνο”, τόνισε:
«Ο “Ιωαννίδης” που λατρεύει την πολυτελή ζωή και τα ακριβά πούρα, ενώ μιλάει για τη φτωχολογιά και το παίζει “Ρομπέν των Δασών”, δεν πρόκειται να πάει επίτροπος στις Βρυξέλλες ούτε να πάρει το Νόμπελ. Ο κολλητός του Μαδούρο δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ευρώπη, όσο “φιλιππινέζα” και αν είναι της Μέρκελ. Είναι πολύ δύσκολο να σηκώσει το Νόμπελ Ειρήνης ξεφωνίζοντας υπέρ του Μαδούρο, έστω και αν πούλησε την ψυχή του στο Διάβολο, και την ιστορία της Μακεδονίας, καθοδηγούμενος πλήρως από ξένα κέντρα.
»Ο Τσίπρας δεν θα πάει ούτε στην Ευρώπη ούτε θα σηκώσει το Νόμπελ, γιατί θα ξεφτιλιστεί ο θεσμός, όσο και αν το θέλει ο Σόρος προκειμένου να τεμαχίσει την Ελλάδα. Αντίθετα, θα πάει κάποια στιγμή στο Ειδικό Δικαστήριο όπως και αρκετοί από την παρέα του. Ήδη βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση… (Ο Τσίπρας) είναι φασίστας στο εσωτερικό και μαριονέτα στο εξωτερικό… Επειδή είναι χρήσιμος στο ξεπούλημα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει στο Μαξίμου. Θα επιστρέψει, αν όχι τώρα, κάποια στιγμή, στο 3% από όπου ξεκίνησε.
»Ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς έκαναν καταστροφική μυστική διπλωματία εις βάρος της χώρας. Είναι όνειδος για τη χώρα και κίνδυνος για το Έθνος, η παραμονή αυτού του απριλιανού κλώνου στο πρωθυπουργικό γραφείο. Η παραμονή του εγκυμονεί κινδύνους…
»Δεν υπάρχει Βουλή, δεν υπάρχει δεδηλωμένη, δεν υπάρχει υπουργείο Εξωτερικών∙ τα έχει καταστρέψει όλα.
»Ο Τζορτζ Σόρος πλήρωσε εκατομμύρια για τη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν πλήρωσε 50 εκατομμύρια, αλλά πλήρωσε 250 εκατομμύρια, όπως εκτιμούν πηγές των μυστικών υπηρεσιών, για την εξαγορά βουλευτών σε Ελλάδα και Σκόπια…»
ν

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και αρκετοί από τους «ανεξάρτητους» που στηρίζουν την κυβέρνηση-κουρελού, ή «κυβέρνηση της γκαζόζας», χρωστούν εκατομμύρια στις τράπεζες και στο Δημόσιο. Έτσι, συσπειρώθηκαν πέριξ του Τσίπρα, αφενός για να μη διωχθούν έχοντας βουλευτική ασυλία, αφετέρου γιατί ο Τσίπρας υποσχέθηκε ότι θα τους καλύψει τα χρέη.
Έκτοτε, αυτή η ιδιότυπη «συμμορία» κινείται στα όρια του νόμου, με πλήθος παράνομων και αντισυνταγματικών αποφάσεων, με μυστικές πράξεις και μυστικές συμφωνίες που όταν έρθουν στο φως, ο ελληνικός λαός θα τρίβει τα μάτια του.
Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που επί ημερών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα κατρακύλησε οκτώ θέσεις στον παγκόσμιο δείκτη διαφθοράς.
Η Ελλάδα κατατάσσεται στην 67η θέση, «πέφτει» επομένως κατά 8 θέσεις σε σχέση με το 2017 και ισοβαθμεί με την Σενεγάλη και το Μαυροβούνιο, σύμφωνα με τον φετινό «Δείκτη Αντίληψης Διαφθοράς» (CPI) της έκθεσης της Διεθνούς Διαφάνειας για το 2018 που περιλαμβάνει 180 χώρες.
Και είναι γνωστό ότι η διαφθορά «ανθεί» εκεί όπου εξασθενούν οι δημοκρατικές δομές και αξίες.
ν

ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ

Κατά τις συναλλαγές που είχε με Γερμανούς και Αμερικανούς (Ίδρυμα Σόρος), ο Έλληνας πρωθυπουργός πείστηκε ότι πουλώντας τη Μακεδονία, οι «εταίροι» μας θα χαλαρώσουν και πιθανόν να πάρουμε δημοσιονομικά ανταλλάγματα.
Δηλαδή ο Τσίπρας έδωσε τη Μακεδονία και πήρε την μη περικοπή των συντάξεων και το 50άρικο στους μισθούς. Στο μέλλον, δεν αποκλείεται να δώσει το μισό Αιγαίο για να πάρει τη μείωση του αφορολόγητου. Στα εκατομμύρια των Ελλήνων που υποφέρουν, προβάλλει ως Ρομπέν των Δασών, ενώ στην πραγματικότητα τεμαχίζει τη χώρα.
Και ο πάντα καλά ενημερωμένος Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε στην εκπομπή του, δίνοντας κάποιες αρχικές πληροφορίες, (καθώς τώρα αρχίζει να ξετυλίγει το περίεργο κουβάρι των σχέσεων του Τσίπρα με διάφορα πρόσωπα), για το περίεργο ταξίδι κάποιου «υψηλά ιστάμενου της κυβέρνησης» στις Μαλδίβες, όπου παραλίγο να εγκλωβιστεί από κάποιο μικροπραξικόπημα, όπως συχνά πυκνά γίνεται εκεί.
Στην περίπτωση μάλιστα αυτή, «ενεργοποιήθηκαν τα ΟΥΚ που με αεροπλάνο ταξίδεψαν μέχρι τη Βομβάη και τη Σρι Λάνκα, έχοντας αποστολή να σώσουν το άτομο της κυβέρνησής που αποτελεί εθνικό κεφάλαιο…»
Το «υψηλά ιστάμενο πρόσωπο» δεν ήταν άλλο από τον Έλληνα πρωθυπουργό, που έχοντας μυηθεί στη dolce vita, είχε πάει κρουαζιέρα με θαλαμηγό στις Μαλδίβες στον Ινδικό Ωκεανό, με την Περιστέρα και τα παιδιά τους. Όταν το σκάφος τους έπαψε κάποια στιγμή να δίνει σημεία ζωής, ο Πάνος Καμμένος –η «νταντά» όλα αυτά τα χρόνια του Αλέξη Τσίπρα– εκτός από τα ΟΥΚ που έστειλε, ειδοποίησε περιπλέοντα σκάφη του ΝΑΤΟ να έχουν το νου τους για τη θαλαμηγό, ενώ ήρθε σε επαφή με τις αρχές του Κατάρ και του Ντουμπάι, φοβούμενος μήπως ο Τσίπρας και η οικογένειά του πέσουν θύματα πειρατών.
Όταν τελικά η οικογένεια επέστρεψε ασφαλής από τις Μαλδίβες, το «ευχαριστώ» του Τσίπρα ήταν να επιτεθεί στον Καμμένο, λέγοντάς του ότι με τις ενέργειές του τον διέσυρε στους συμμάχους, ενώ αργότερα του πήρε και τους μισούς βουλευτές των ΑΝΕΛ.
ν

 


Translate this post