Επιστροφή των εξωγήινων; Η μυστηριώδης έκρηξη στο Σαουθάμπτον (video)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια δυνατή έκρηξη συγκλόνισε το Σαουθάμπτον, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι ήταν. «Οι εξωγήινοι επέστρεψαν», έγραψε κάποιος στο Twitter.

Η λάμψη από την έκρηξη έκανε τη νύχτα μέρα. Image: Twitter

v

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ συγκλόνισε το Σαουθάμπτον τη Δευτέρα το βράδυ, 28 Φεβρουαρίου, κάνοντας τη νύχτα μέρα, όπως δείχνει βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο φαίνονται διαδοχικές εκρήξεις και καπνός στον ουρανό. Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε εξαιτίας βλάβης στο ηλεκτρικό δίκτυο, που προκλήθηκε όταν ομάδα εφήβων πέταξε ένα σκούτερ πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Το περίεργο είναι ότι παρά τη βλάβη στο δίκτυο, τα φώτα της πόλης δεν έσβησαν. Ωστόσο, τα σιδηροδρομικά δρομολόγια διακόπηκαν για λίγο.

«Ο σταθμός τραίνων του St Denys… Δεν έχω ιδέα γιατί, ειλικρινά νόμιζα ότι οι εξωγήινοι επέστρεψαν για τη Fallon Carrington…», γράφει το σχόλιο του βίντεο.
ν

ν

«Οι εξωγήινοι επέστρεψαν», έγραψε ένα άλλο άτομο στο Twitter.

«Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά για μια στιγμή και το παράθυρό μου ξαφνικά έγινε κάτασπρο! Αναρωτιέμαι τι το προκάλεσε», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Μιλώντας στην Daily Echo, ένας μαθητής είπε: «Η έκρηξη είχε έντονο λευκό και πορτοκαλί χρώμα, και ένα λοφίο καπνού ‒ είναι δύσκολο να το περιγράψω αλλά ήταν τόσο φωτεινό που μπορούσες να δεις καθαρά το γρασίδι, σαν να ήταν μέρα!»

Το τι ακριβώς προκάλεσε την έκρηξη και αν υπάρχουν ζημιές, παραμένει άγνωστο.

Το λιμάνι του Σαουθάμπτον στη Μάγχη, έχει μια ναυτική βάση (τη Marchwood Military Port), η οποία όμως δεν έχει πυρηνικά όπλα, όπως έχει για παράδειγμα η στρατιωτική βάση Molesworth στο Cambridgeshire, βόρεια του Λονδίνου.
ν

Η στρατιωτική βάση Molesworth στο Cambridgeshire, βόρεια του Λονδίνου, έχει αμερικανικούς πυραύλους cruise στραμμένους προς τη Ρωσία. Πηγή: Google Maps
v

 


Translate this post