Αλλόκοτο ον βρέθηκε στην Αυστραλία και οι βιολόγοι δεν ξέρουν τι είναι (vid)

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα αλλόκοτο ον, που μοιάζει με «εξωγήινο έμβρυο». βρέθηκε στην Αυστραλία ύστερα από έντονη βροχόπτωση.

Το «εξωγήινο έμβρυο» βρέθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Image: YouTube

v

ΒΙΟΛΟΓΟΙ αναζητούν την ταυτότητα ενός μυστηριώδους πλάσματος που εντοπίστηκε στο προάστιο Μάρικβιλ του προαστίου του Σίδνεϊ της Αυστραλίας, στις 28 Φεβρουαρίου. Έπειτα από σφοδρές βροχοπτώσεις στην Αυστραλία, ένα παράξενο πλάσμα που μοιάζει με εξωγήινο έμβρυο βρέθηκε σε προάστιο του Σίδνεϊ, κάνοντας ακόμα και έμπειρους βιολόγους να αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται.

Το «εξωγήινο έμβρυο» εντόπισε ο Χάρι Χέινς, ενώ έκανε τζόκινγκ στην περιοχή του Μάρικβιλ.

Το αλλόκοτο ον είχε προβοσκίδα, μάτια και ήταν πεσμένο ακίνητο στον δρόμο.

Ο άντρας τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να προσπαθεί να μετακινήσει το ον με ένα ξύλο.
ν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @_harryhayes

ν

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες να μην μπορούν να καταλάβουν για τι πλάσμα ακριβώς πρόκειται.

Πολλοί ήτανε εκείνοι που σχολίασαν ότι ίσως πρόκειται για ένα έμβρυο καρχαρία ή κάποιο άλλο θαλάσσιο πλάσμα, ενώ αρκετοί άλλοι εμφανίστηκαν βέβαιοι ότι πρόκειται για εξωγήινο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Αυστραλή βιολόγος Έλι, μην μπορώντας να αναγνωρίσει το μυστηριώδες πλάσμα, απευθύνθηκε στο Twitter όπου ανέβασε μια φωτογραφία του, ζητώντας βοήθεια από τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης για την αναγνώριση του «εξωγήινου εμβρύου».

«Γεια σου, κόσμε. Τι στο καλό είναι αυτό το πράγμα; Σκέφτηκε ότι είναι έμβρυο πόσουμ, αλλά δεν έχω πληροφορίες ή μέγεθος και κανείς από τους συναδέλφους μου δεν μπορεί να συμφωνήσει. Τι είναι αυτό;» ρώτησε στην ανάρτησή της η βιολόγος από την Αυστραλία.
ν

ν

 


Translate this post