Ο Γιούρι Γκέλερ υπέβαλε αίτηση να προσληφθεί ως «μάγος» από την κυβέρνηση

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο διάσημος ψυχικός υπέβαλε αίτηση για να προσληφθεί ως «μάγος», απαντώντας σε αγγελία της βρετανικής κυβέρνησης!

Ο Ισραηλινός ψυχικός δεν έχει αφήσει κουτάλι για κουτάλι που να μην το έχει λυγίσει. Image: Supplied

ν

Ο ΓΙΟΥΡΙ Γκέλερ ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις. Ο 72χρονος θαυματοποιός έκανε πρόσφατα αίτηση για να προσληφθεί ως «μάγος», απαντώντας σε αγγελία της βρετανικής κυβέρνησης!

Συγκεκριμένα, ο ανώτερος σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον, Ντόμινικ Κάμινγκς (Dominic Cummings) έβαλε στις εφημερίδες μια αγγελία, με την οποία ζητά «διάφορους παράξενους και απροσαρμόστους» (“assorted weirdos and misfits”) για ορισμένες κυβερνητικές θέσεις!

Δεν διευκρινίζεται τι είδους είναι αυτές οι «κυβερνητικές θέσεις», πολλοί όμως πιστεύουν ότι επιζητείται ένα είδος «ισορροπίας» στον σκληρό και ανελέητο κόσμο της πολιτικής, με το μπόλιασμα ανθρώπων που έχουν ιδιαίτερη φύση, εξαιτίας των πνευματικών και ψυχικών ικανοτήτων τους.

Ο Γκέλερ ήταν από τους πρώτους που υπέβαλλαν αίτηση, γιατί, όπως πιστεύει, «δεν υπάρχει αρκετή γνήσια γνωστική ποικιλομορφία στη δημόσια διοίκηση».

«Ενώ πολλοί έχουν αμφισβητήσει τις ικανότητές μου, τα επιτεύγματά μου δεν μπορούν να απορριφθούν ως τεχνάσματα ή ψευδαισθήσεις», γράφει στη συνοδευτική επιστολή που έστειλε μαζί με την αίτηση για να προσληφθεί από την κυβέρνηση.

Ο διάσημος ψυχικός δεν είναι καθόλου μετριοπαθής όταν αναφέρεται στις «επιτυχίες» του.

«Με τη δουλειά μου βοήθησα την Επιχείρηση Desert Storm (πόλεμος του Περσικού Κόλπου 1990-91), επίσης βοήθησα να εντοπιστούν ορισμένες μυστικές σήραγγες στη Βόρεια Κορέα και χρησιμοποίησα τις δεξιότητές μου για να απομαγνητίσω κρίσιμους διπλωματικούς δίσκους στο δρόμο τους προς τη Μόσχα».

«Ίσως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές μου στις διαπραγματεύσεις με τον Μισέλ Μπαρνιέ», γράφει στην επιστολή του.

Ο Γάλλος πολιτικός Μισέλ Μπαρνιέ (Michel Barnier) είναι επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρμόδιος για τα θέματα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μιλώντας στο Reuters, παραδέχτηκε ότι οι ψυχικές δυνάμεις που έχει του παρέχουν ένα αθέμιτο πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων.

Είναι ωστόσο απίθανο να προσληφθεί σύντομα από τον Ντόμινικ Κάμινγκς, επειδή είναι πολέμιος του Brexit.
ν

Ο Γιούρι Γκέλερ με την πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι. Πηγή: Facebook
ν

Πράγματι, το Μάρτιο του 2019, ο Γιούρι Γκέλερ είχε καλέσει τον βρετανικό λαό να τον βοηθήσει στις προσπάθειές του να σταματήσει το Brexit, ζητώντας από τους πολίτες να στείλουν τα δικά τους τηλεπαθητικά μηνύματα στο μυαλό της τότε πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερέζας Μέι, προκειμένου να ανακαλέσει το άρθρο 50.

Ο Γκέλερ, σε ανοιχτή επιστολή του προς την Μέι, την οποία και ανέβασε στα social media, ανέφερε ότι την σέβεται και την αγαπά –αφού γνωρίζονται πολλά χρόνια– όμως αισθάνθηκε «φυσικά και πολύ έντονα» ότι οι περισσότεροι Βρετανοί είναι ενάντια στην έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γι’ αυτό, προειδοποιούσε την Μέι, δεν θα άφηνε τους Βρετανούς πολίτες να οδηγηθούν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και ήταν έτοιμος να σταματήσει το Brexit με τη δύναμη της τηλεπάθειας.

«Όσο και αν σας θαυμάζω, θα σας σταματήσω τηλεπαθητικά να το κάνετε αυτό ‒ και πιστέψτε με είμαι σε θέση να το κάνω», έγραφε χαρακτηριστικά.

«Πριν όμως λάβω αυτό το δραστικό μέτρο, σας απευθύνω έκκληση να σταματήσετε αμέσως τη διαδικασία, τώρα που έχετε μια πιθανότητα. Πολλή ενέργεια και αγάπη, Γιούρι», έγραφε στην επιστολή του ο Γκέλερ.

Και μπορεί, όσο ήταν πρωθυπουργός η Μέι, να «βραχυκύκλωσε» το Brexit, τώρα όμως με τον Μπόρις Τζόνσον στο τιμόνι τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα…
ν

Uri Geller reveals his secret to bending spoons | Kellogg’s UK & Ireland
ν

ν

 


Translate this post