Κινέζικα Ζώδια 2022 – Προβλέψεις για το έτος της Υδάτινης Τίγρης

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μάθετε τι θα φέρει το έτος της Υδάτινης Τίγρης ανάλογα με τη χρονιά που γεννηθήκατε. Τις προοπτικές στα αισθηματικά, τα χρήματα και την υγεία.

Πηγή: News Media

ν

ΤΟ 2022 είναι η χρονιά της Τίγρης του Μαύρου Νερού. Η κινεζική Πρωτοχρονιά του 2022 ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου 2022. Αυτό είναι το 4719ο κινεζικό έτος. Ωστόσο, η πρώτη μέρα της Υδάτινης Τίγρης είναι στις 4 Φεβρουαρίου 2022. Εάν ένα μωρό γεννήθηκε πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το κινέζικο ζώδιο του μωρού είναι το Βόδι, όχι η Τίγρη. Η 4η Φεβρουαρίου 2022 είναι επίσης η ημερομηνία έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022 στο Πεκίνο.

Η τελευταία φορά που είχαμε το έτος της Τίγρης ήταν το 2010, ενώ το προηγούμενο έτος της Υδάτινης Τίγρης ήταν το 1962.

Η χρονιά του Ποντικού (2020) είχε να κάνει με την επιβίωση, ενώ στη χρονιά του Βοδιού (2021) υπομείναμε τον ζυγό μιας νέας επιβαλλόμενης πραγματικότητας. Η χρονιά της Τίγρης έχει να κάνει με τις αλλαγές. Το 2022 είναι χρονιά ρίσκου και περιπέτειας. Βρίσκουμε ξανά τον χαμένο ενθουσιασμό μας, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους. Τώρα, καλούμαστε να δείξουμε μεγαλύτερη γενναιοδωρία, προκειμένου η κοινωνική πρόοδος να γίνει ξανά δυνατή.

Μπορεί να γίνει πόλεμος;

Τίποτε δεν είναι βέβαιο. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι το Άνσλους, η προσάρτηση της Αυστρίας στη χιτλερική Γερμανία, έγινε σε χρονιά Τίγρης και μπορεί αυτό να μην θεωρείται η «επίσημη» έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν όμως η αρχή.

Η Τίγρης συνδέεται με την αρσενική, δραστήρια ενέργεια γιανγκ. Οι τίγρεις κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο και απεχθάνονται να τους λένε οι άλλοι τι να κάνουν.

Έτσι, τα πράγματα φέτος θα αλλάξουν γρήγορα. Οι όποιες αλλαγές και αναταραχές στην καριέρα, τον έρωτα και την οικογένεια θα είναι θυελλώδεις και ξαφνικές.

Κάποιοι θα ευδοκιμήσουν κάνοντας μεγάλα άλματα, ενώ άλλοι μπορεί να χάσουν το παιχνίδι. Εν κατακλείδι, ενώ είναι σημαντικό να ακολουθούμε τη διαίσθησή μας και να κυνηγάμε τα πιο τρελά όνειρά μας, θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να κρατάμε τον εγωισμό μας υπό έλεγχο.

Τα χρόνια της Τίγρης θεωρούνται πάντα ως «άγρια» και αυτό που κάνει αυτή τη χρονιά ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι το γεγονός ότι ο γενέθλιος χάρτης του έτους) περιλαμβάνει όχι μια αλλά τρεις τίγρεις ‒ ένα ασυνήθιστο γεγονός που επισημαίνει τη μεγάλη ανάγκη να είμαστε προσεκτικοί σε ό,τι σκεπτόμαστε, λέμε ή πράττουμε.

Τα καλά νέα είναι ότι η Τίγρης φέρνει πλούτο και το 2022 θα υπάρχουν ευκαιρίες για απόκτηση χρημάτων, αν και δεν θα επωφεληθούν όλοι εξίσου από αυτές. Στην πραγματικότητα, θα είναι μια μάλλον μονόπλευρη κατανομή πλούτου.

Η ενέργεια γιανγκ που θα επικρατεί υποδεικνύει μια χρονιά γρήγορων κινήσεων, όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται βιαστικά, με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να είναι κακές. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να συγκρατείτε τον εαυτό σας και να προχωράτε με προσοχή.

Γενικά, αυτή είναι μια χρονιά για αλλαγή καριέρας, όπου χρειάζεται, δημιουργία ομάδων και επιστροφή σε δημιουργικά έργα.
v


ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΕΤΗ ΠΟΝΤΙΚΟΥ: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032

Σαν Ποντικοί είστε έξυπνοι, πολυμήχανοι, ευέλικτοι και ευγενικοί. Μπαίνοντας στο έτος της Τίγρης, το 2022, η τύχη σας θα είναι πιο σταθερή από πέρυσι. Αν και δεν θα υπάρξει θεαματική άνοδος στις υποθέσεις σας, η χρονιά θα κυλήσει ομαλά.

Ένας άλλος λόγος για την καλύτερη χρονιά που έχετε μπροστά σας είναι ότι έχετε εφέτος το ιπτάμενο άστρο 1, ή άστρο της Νίκης. Αυτό θα σας δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με ό,τι κι αν καταπιάνεστε και θα επωφεληθείτε από ένα ολόκληρο οπλοστάσιο μυστικών όπλων που διαθέτετε.

Γενικά, θα έχετε πάντα έναν άσσο στο μανίκι σας κάθε φορά που θα έρχεστε αντιμέτωποι με τον ανταγωνισμό. Είναι δύσκολο να ηττηθείτε φέτος, γι’ αυτό και όταν θα σας περιμένει μια μάχη, δεν θα χρειαστεί να κάνετε πίσω. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις κατά μέτωπο και μην αφήσετε τους άλλους να σας πείσουν ότι πρέπει να υποχωρήσετε. Υποστηρίξτε τη θέση σας και τις αρχές σας όπως εσείς γνωρίζετε.

Είναι επίσης μια πολλά υποσχόμενη χρονιά όσον αφορά ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Έχετε την πολυτέλεια να ρισκάρετε και να κινηθείτε προς νέες κατευθύνσεις.

Εργασία: Στον τομέα αυτόν τα πράγματα είναι ουδέτερα, αλλά η επιμονή αποδίδει καρπούς.

Χρήματα: Οι Ποντικοί που είναι 38 και 74 ετών απολαμβάνουν μεγάλη τύχη στα οικονομικά τους! Οι 26χρονοι όμως θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στον τομέα αυτό.

Γενικά, οι Ποντικοί θα έχουν τύχη από άποψη πλούτου το 2022, ειδικά σε σύγκριση με το 2021. Θα δουν το εισόδημά τους να αυξάνεται σταθερά. Αυτό θα περιλαμβάνει έσοδα από εργασία, παράπλευρες επιχειρήσεις και επενδύσεις. Θα πρέπει, όμως, να μάθουν να διαχειρίζονται καλύτερα τα χρήματα.

Σχέσεις: Όλοι αγαπούν τους Ποντικούς, αλλά ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο αν θέλετε να αποκτήσετε σύντροφο.

Υγεία: Το να φροντίζεις τους άλλους σε κάνει να ξεχνάς να φροντίσεις τον εαυτό σου! Η ανησυχία και η επαγρύπνηση μπορεί να προκαλέσουν άγχος και προβλήματα που σχετίζονται με το στρες.

Εφέτος επικεντρωθείτε στην χαλάρωση, στον ύπνο και στην αυτοφροντίδα. Μην αφήνετε πράγματα που δεν χρειάζεστε να ρουφούν τη ζωτική σας δύναμη (Τσι). Δώστε προσοχή στη διατροφή και χρησιμοποιήστε τις αρχές του Φενγκ σούι για να αποβάλλετε την ακαταστασία και να υποστηρίξετε την υγεία σας στο σπίτι.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Περιβάλλετε τον εαυτό σας με λευκά και ασημί χρώματα, χρυσό και διαμάντια.
ν


ΒΟΔΙ

ΕΤΗ ΒΟΔΙΟΥ: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033

Το 2022 θα απολαύσετε μια πολύ ευνοϊκότερη περίοδο σε σχέση με το 2021 με καλή υγεία, ευχάριστη ερωτική ζωή και ομαλή επαγγελματική πορεία. Επιτέλους, σας περιμένει μια εξαιρετική χρονιά με την τύχη να σας χαμογελά στον οικονομικό τομέα. Θα απολαύσετε επίσης προσωπική επιτυχία, που σημαίνει ότι οι προσωπικοί στόχοι σας εκπληρώνονται εύκολα.

Μια μεγάλη ευκαιρία μπορεί να έρθει στο δρόμο σας και όταν συμβεί αυτό, μην την αφήσετε να σας προσπεράσει. Τέτοιες ευκαιρίες μπορεί να μην είναι τόσο εμφανείς στην αρχή, γι’ αυτό μην βιαστείτε να απορρίψετε ιδέες ή σχέδια που σας προτείνουν.

Το κύριο μειονέκτημά σας είναι η τάση σας να παραμένετε στα ίδια. Αντιμετωπίστε αυτή την πλευρά του εαυτού σας δείχνοντας αποφασιστικότητα και περιβάλλοντας τον εαυτό σας με άτομα που σας ενθαρρύνουν αντί να σας αποθαρρύνουν.

Εάν έχετε έναν “τοξικό” φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας που πάντα σας κατακρίνει, μάθετε να αφήνετε τα λόγια τους να μπαίνουν από το ένα αυτί και να βγαίνουν από το άλλο, ή καλύτερα ελαττώστε τις επαφές σας με αυτά τα άτομα.

Εργασία: Είστε κατεξοχήν εργασιομανείς τύποι. Εφέτος θα έχετε εξαιρετική τύχη στα επαγγελματικά σας και θα υπάρξουν ευκαιρίες προαγωγής. Να εμπιστεύεστε τις ικανότητές σας.

Χρήματα: Όσοι γεννήθηκαν το Έτος του Βοδιού μπορούν να περιμένουν σταθερό πλούτο το 2022. Τυχόν παρατεταμένες οικονομικές πιέσεις θα χαλαρώσουν. Όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν περισσότερες επενδύσεις ή παράπλευρο εισόδημα το 2022 συνιστάται να χρησιμοποιήσουν το όποιο δίκτυο διαθέτουν.

Σχέσεις: Τα πάτε περίφημα με όλους. Αυτή είναι μια χρονιά για να εμβαθύνετε στις φιλίες σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε μεγάλες πιθανότητες να δημιουργήσετε μια σχέση ή να παντρευτείτε.

Υγεία: Μην παραμελεί πράγματα όπως ο ύπνος, η άσκηση και η υγιεινή διατροφή. Η πολλή δουλειά μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση και σε δυσκαμψία, ειδικά στον αυχένα, τους ώμους και τα γόνατα και τους γοφούς. Κάντε τη φροντίδα της υγείας σας προτεραιότητα φέτος. Κάντε διαλείμματα από τη δουλειά για άσκηση και ξεκούραση υψηλής ποιότητας. Μην παραμελείτε τυχόν προβλήματα υγείας.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Το κόκκινο χρώμα και τα ρουμπίνια είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς.
ν


ΤΙΓΡΗΣ

ΕΤΗ ΤΙΓΡΗ: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034

Αυτή είναι η χρονιά σας! Μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας ανάμεσα στα πιο χαρισματικά ζώδια με τον υπόλοιπο κόσμο να συμφωνεί. Έτσι, οι Τίγρεις σε δημόσιες θέσεις θα τα πάνε καλά, καθώς απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα, τύχη, αλλά και καλή φήμη, εφόσον το θελήσουν.

Έχετε την υποστήριξη του άστρου της Ευημερίας που βρίσκεται στον τομέα σας φέτος και αυτό υποδηλώνει μια πολύ καλή χρονιά για να συγκεντρώσετε πλούτο. Μην φοβηθείτε να στοχεύσετε ψηλά ή να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σας, καθώς κατά καιρούς θα υπάρχει μια αστάθεια σε αυτές και μπορεί τα έντονα συναισθήματα να θολώνουν την κατάσταση. Μην αφήνετε να δημιουργούνται παρανοήσεις και προσέχετε τι υπογράφετε για να αποφύγετε νομικά ζητήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Αυτή είναι μια καλή χρονιά για εκπαίδευση και μάθηση. Οι ενέργειες του έτους διευκολύνουν τη μετακίνηση, τα ταξίδια ή την αλλαγή εργασίας.

Είστε πολύ δημοφιλείς, αλλά όχι χωρίς κόστος. Μπορεί να νιώθετε ότι οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν αρκετό χρόνο για να συνδεθείτε με φίλους και οικογένεια. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και για να διασφαλίσετε ότι ο χρόνος σας δεν πάει χαμένος.

Εργασία: Μείνετε πιστοί στις αρχές σας και οι άλλοι θα σας σεβαστούν περισσότερο.

Χρήματα: Υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για χρήματα, ειδικά για τους Τίγρεις που είναι 48 και 60 ετών.

Γενικά, όλες οι Τίγρεις θα ωφεληθούν, αρκεί να δείξουν σύνεση. Ανάλογα με τον τρόπο που θα χειριστείτε τα πράγματα, το 2022 μπορεί να εξελιχθεί είτε σε ένα κερδοφόρο έτος ή σε έτος με μεγάλες απώλειες. Σημειώστε πως ό,τι κι αν γίνει, τα κέρδη ή οι απώλειες πιθανότατα θα διπλασιαστούν ή θα μεγεθυνθούν κάτω από τις περιστάσεις του έτους. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ελέγχετε τις δαπάνες σας στην καθημερινή ζωή.

Σχέσεις: Μειώστε την επιθετικότητά σας και αφήστε τον/την σύντροφό σας να ηγείται περιστασιακά.

Υγεία: Η συναισθηματική σας υγεία είναι κάπως ευαίσθητη. Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα και προστατεύστε την καρδιά σας.

Βάλτε όρια στην ενασχόληση με τους φίλους και την οικογένεια και κάντε διαλείμματα μετά από περιόδους έντονης δραστηριότητας. Στις μεγάλες γάτες, όπως και στις οικόσιτες γάτες, αρέσει να παίζουν, να τεντώνονται και να τρίβουν το σώμα τους, γι’ αυτό δοκιμάστε λίγη γιόγκα και σωματικές ασκήσεις όπως το ταϊλανδέζικο μασάζ

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Τα ζαφείρια, τα μαύρα και μπλε χρώματα σε όλους τους τόνους είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας για φέτος.
ν


ΛΑΓΟΣ

ΕΤΗ ΛΑΓΟΥ: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035

Σε σύγκριση με το 2021, το 2022 θα είναι καλύτερη χρονιά για εσάς. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, αλλά δεν θα είναι σοβαρά και θα επιλυθούν γρήγορα. Κυρίως αναμένεται να έχετε μια ομαλή πορεία.

Πιθανόν να προκύπτουν ζητήματα από το άστρο των καβγάδων που βρίσκεται στον τομέα σας φέτος και σας κάνει να διαπληκτίζεστε με τους άλλους ή εκείνους μαζί σας. Ενώ ήσασταν πάντα διπλωμάτες, φέτος μπορεί να δούμε την υπομονή σας να εξαντλείται, καθώς αυτή η θρυλική ανοχή σας θα δοκιμάζεται ξανά και ξανά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από εκρηκτικές καταστάσεις παρά να συμμετάσχετε σε καβγάδες που δεν μπορείτε να κερδίσετε.

Τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε επιτυχία στα σχέδιά σας και θα απολαύσετε τόσο μικρά όσο και μεγάλα επιτεύγματα. Είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονιά με νέα ενδιαφέροντα και νέες ευκαιρίες να εισέρχονται στη ζωή σας.

Το 2022 είναι μια καλή χρονιά για να παντρευτείτε, να αγοράσετε σπίτι ή να αποκτήσετε ένα μωρό. Κάνοντας κάποιες αλλαγές στη ζωή σας θα δείτε την τύχη σας να αυξάνεται όσον αφορά την οικογένεια και την επιχείρησή σας.

Εργασία: Θα περάσετε μπροστά από τον ανταγωνισμό και αυτό πιθανώς να δημιουργήσει φθόνο για το πρόσωπό σας.

Χρήματα: Έχετε καλές προοπτικές, ειδικά όσοι είστε 47 και 23 ετών. Είναι πολύ πιθανό να βιώσετε μια αύξηση στο εισόδημά σας φέτος – τόσο μέσω πλήρους απασχόλησης όσο και μέσω εισοδημάτων πλήρους. Η αφθονία μπορεί να έρθει με τη μορφή προώθησης για κάποιους, ενώ για άλλους μπορεί να είναι από μια παράπλευρη επιχείρηση που ξαφνικά απογειώνεται. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να επιμείνετε σε μικρότερες επενδύσεις, καθώς αυτό που θα αποδώσει είναι η σκληρή δουλειά.

Σχέσεις: Σταματήστε να είστε καβγατζήδες, να φιλονικείτε και να κάνετε τη ζωή του/της συντρόφου σας δύσκολη.

Υγεία: Θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Οι Λαγοί είναι πάντα απασχολημένοι με κάτι. Είτε είναι λάτρεις της αδρεναλίνης είτε έλκονται από extreme sports και ερεθίσματα, είναι υπερβολικά δραστήριοι. Το ενεργό, δημιουργικό και έξυπνο μυαλό τους δεν σταματά ποτέ ‒ αλλά αυτό μπορεί να τους αφήσει με πάρα πολλές δεσμεύσεις και τελικά να οδηγήσει σε συναισθηματική και σωματική εξάντληση.

Ασχοληθείτε με ήπιες δράσεις και αφιερώστε λίγο χρόνο στη φύση για επαναφορά. Ξεκινήστε μια πρακτική διαλογισμού και αναπνοών για να βοηθήσετε στην εξισορρόπηση του άγχους και της νευρικής υπερέντασης.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Η ακουαμαρίνα και τα ανοιχτά μπλε χρώματα θα σας φέρουν τύχη τη χρονιά αυτή.
ν


ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

ΕΤΗ ΔΡΑΚΟΝΤΑ: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036

Θα έχετε πολύ καλύτερη τύχη το 2022 από ό,τι το 2021, φίλοι Δράκοντες. Σύμφωνα με τα ιπτάμενα άστρα, ο βαθμός τύχης σας δεν είναι ιδιαίτερα υψηλός. Με όπλο όμως την αισιοδοξία, θα μπορέσετε να διώξετε την κακή τύχη και να αυξήσετε τον πλούτο σας.

Η πρόοδός σας το 2022 δεν θα σας απογοητεύσει, αρκεί να εργαστείτε σκληρά και με σύνεση. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ υπάρχει δυνατότητα για επιτυχία, τείνετε να τα παρατάτε πολύ εύκολα. Το 2022, πρέπει να θυμάστε ότι η επιτυχία και τα επιτεύγματα είναι εφικτά αρκεί να μην τα παρατήσετε με το παραμικρό εμπόδιο.

Αποφύγετε τους ανθρώπους που απορρίπτουν τις ιδέες σας ή προσπαθούν να σας αποθαρρύνουν από το να κάνετε αυτό που ονειρεύεστε. Ονειρευτείτε αυτό που θέλετε όσο μεγάλο κι αν είναι, όσο ανόητο κι αν φαίνεται. Εάν υπάρχει κάτι για το οποίο είστε πραγματικά παθιασμένοι, η προσωπικότητα του Δράκου έχει την ικανότητα να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα.

Εργασία: Όλα είναι δυνατά φέτος, αλλά πρέπει να είστε συνεπείς και να μην βγαίνετε από το πρόγραμμά σας.

Χρήματα: Θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά για το εισόδημά σας, με μικρή προοπτική παράπλευρου ή συμπληρωματικού εισοδήματος. Αλλά μην ανησυχείτε, καθώς αυτή η προοπτική θα βελτιωθεί αργότερα μέσα στο έτος. Συνιστάται πάντως να είστε συνετοί για το 2022 συνολικά.

Σχέσεις: Οι προοπτικές στον έρωτα φέτος είναι εξαιρετικές. Η προσωπική γοητεία σας και μόνο είναι αρκετή για να ελκύσει το σύντροφο των ονείρων σας.

Υγεία: Μην παίρνετε ρίσκα και μην το παρακάνετε με την εργασία. Προστατεύστε τον εαυτό σας με όπλα τη σύνεση και τη λογική. Ενσωματώστε κοινωνικές δραστηριότητες και δραστηριότητες ευεξίας, όπως η πεζοπορία στην εξοχή στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Κάντε τον ύπνο προτεραιότητα, καθώς και τη διατροφή και την άσκηση.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Οι κόκκινες, πορτοκαλί, κίτρινες και γήινες αποχρώσεις, όπως αυτές που υπάρχουν στα ζαφείρια θα σας χαρίσουν καλοτυχία.
ν


ΦΙΔΙ

ΕΤΗ ΦΙΔΙΟΥ: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037

Το 2022 θα υπάρξουν απρόσμενες ταλαιπωρίες, αλλά και καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας όταν αισθάνεστε αναστατωμένοι.

Τα ταξίδια θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτή την περίπτωση και να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Το ίδιο θα μπορούσαν να σας προσφέρουν και ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις όπως ένα γάμος ή ένα πάρτι γενεθλίων.

Το 2022 άλλωστε είναι μια τυχερή χρονιά για να παντρευτείτε ή να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι.

Το ιπτάμενο άστρο της δημιουργικότητας σας χαρίζει έμπνευση και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες και νέες επιδιώξεις. Έχετε την ευκαιρία να κυνηγήσετε το όνειρό σας ακόμη κι αν αυτό φαίνεται πολύ μακρινό ή απέχει πολύ από τη σημερινή σας πραγματικότητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε τις προσπάθειες και τα πράγματα θα μπαίνουν στη θέση τους καθώς προχωράτε.

Μην αφήνετε τον φόβο του άγνωστου να σας σταματήσει. Θα βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε στην πορεία.

Η αισθηματική σας ζωή, όπως είπαμε, προβλέπεται πολύ ευχάριστη και αυτή είναι μια καλή χρονιά για να δικτυωθείτε, να εμβαθύνετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας και να διευρύνετε τον κύκλο σας.

Εργασία: Ξεχειλίζετε από ιδέες και οι προϊστάμενοί σας αναγνωρίζουν την αξία σας και τη συμβολή σας στην ομαδική δουλειά.

Χρήματα: Υπάρχουν εξαιρετικές δυνατότητες βελτίωσης των οικονομικών σας, αλλά καλό θα ήταν να μην βγαίνετε έξω από τον προϋπολογισμό σας. Μπορεί να υποστείτε απώλειες αν δεν είστε προσεκτικοί. Σε γενικές γραμμές, το 2022 θα πρέπει να βασιστείτε σε σταθερές πηγές εισοδήματος και να αφήσετε ανέγγιχτα τα κεφάλαιά σας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Σχέσεις: Η τύχη σας στον ερωτικό τομέα είναι πολύ καλή. Αυτή είναι μια καλή χρονιά για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να βρείτε το ταίρι σας.

Υγεία: Πολύ καλή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχετε. Ειδικά το χειμώνα, φροντίστε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας με ηλιακό φως και βιταμίνη D.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Τα ρουμπίνια και οι κόκκινοι πολύτιμοι λίθοι είναι ιδιαίτερα ευοίωνοι για εσάς.
ν


ΑΛΟΓΟ

ΕΤΗ ΑΛΟΓΟΥ: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Σας περιμένει μια εξαιρετική χρονιά στο έτος της Τίγρης. Το ιπτάμενο άστρο της μελλοντικής ευημερίας σας δείχνει το δρόμο για να προετοιμαστείτε για το μέλλον και να το εξασφαλίσετε στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορείτε.

Εστιάστε στη διαμόρφωση γερών βάσεων και στο να έχετε μια πιο ευρεία άποψη των πραγμάτων όταν κάνετε σχέδια, είτε για τον εαυτό σας, είτε για την οικογένεια και τα παιδιά σας. Είστε ευλογημένοι με ενισχυμένη διορατικότητα, γι’ αυτό μην αγνοείτε τα ένστικτά σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας.

Προσπαθήστε να πετύχετε μια καλή ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής και φροντίστε να ξεκουράζεστε συχνά. Μην δοκιμάζετε τόσο πολύ τον εαυτό σας ώστε να χάσετε τον ενθουσιασμό για αυτά που απολαμβάνετε αυτήν τη στιγμή.

Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά και η καριέρα σας θα ακολουθήσει ομαλή πορεία. Θα είστε επιτυχημένοι αν καταβάλετε κάθε προσπάθεια για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Το 2022 υπόσχεται καλές σχέσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η υπομονή και η καλή επικοινωνία θα φέρουν αρμονία στις σχέσεις με συναδέλφους, φίλους και συγγενείς.

Εργασία: Κάνετε καλή πρόοδο, αλλά αποφύγετε την εξάντληση κάνοντας σωστή διαχείριση του χρόνου σας.

Χρήματα: Θα έχετε καλή τύχη στις επενδύσεις, αρκεί να επενδύετε με σύνεση. Όλη η σκληρή δουλειά των προηγούμενων ετών θα αποδώσει το 2022, ενώ τα ανησυχητικά νέα θα είναι φέτος λιγότερα.

Σχέσεις: Θα χρειαστεί να εργαστείτε πιο σκληρά στις σχέσεις σας, αλλά θα έχετε καλή τύχη στο γάμο.

Υγεία: Προσοχή στα ατυχήματα. Αποφύγετε δραστηριότητες υψηλού κινδύνου και για καλό και κακό να έχετε μαζί σας ένα φυλαχτό.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Προτιμήστε πράσινα και κόκκινα χρώματα και πολύτιμες πέτρες, όπως είναι τα σμαράγδια και τα ρουμπίνια, για να έχετε καλή τύχη.
ν


ΠΡΟΒΑΤΟ

ΕΤΗ ΠΡΟΒΑΤΟΥ: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

Είστε ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του 2022. Φέτος, θα έχετε επαγγελματική ανάπτυξη και εξαιρετικές σχέσεις. Οι ελεύθεροι, θα έχετε μεγάλη τύχη στην εύρεση συντρόφου. Μην αφήσετε τον έρωτα να σας προσπεράσει, αδράξτε την ημέρα, κυνηγήστε την ευτυχία και εκφράστε τον έρωτά σας ελεύθερα.

Η τύχη είναι με το μέρος σας και σε συνδυασμό με τα πολύ ευοίωνα άστρα που σας φωτίζουν φέτος θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε κάποιους υψηλούς στόχους το 2022. Η επιτυχία θα έρχεται εύκολα και θα έχετε ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν όταν το χρειαστείτε. Εσείς, το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι ζητήσετε τη βοήθειά τους.

Είστε πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να σταθείτε στο πλάι των συνανθρώπων σας, αλλά το 2022, θα πρέπει να φροντίσετε και τον εαυτό σας.

Είστε βαθιά συμπονετικοί, κάτι που σας κάνει συναισθηματικούς, αν και η ήρεμη δύναμη μέσα σας υποδηλώνει ότι σπάνια μοιράζεστε τα προβλήματά σας. Μερικές φορές όμως, το να μιλάτε για αυτά που σας απασχολούν με τα κατάλληλα άτομα μπορεί να αποφορτίσει το μυαλό σας, επιτρέποντάς σας να λειτουργείτε καλύτερα στην καθημερινή ζωή σας.

Εργασία: Υπάρχουν καλές ευκαιρίες για προαγωγή, εφόσον βάλετε τα δυνατά σας.

Χρήματα: Θα έχετε εξαιρετική τύχη, αλλά δεν υπάρχουν εύκολα χρήματα. Τα χρήματα που θα βγάλετε θα είναι ανάλογα με την προσπάθεια που θα έχετε καταβάλλει.

Για όλους αυτούς τους λόγους χρειάζεται προσοχή. Αν και ο πλούτος θα συνεχίσει να βελτιώνεται φέτος, η διαχείριση των χρημάτων πρέπει να γίνεται προσεκτικά. Παρόμοια με την καριέρα σας, η ευημερία μπορεί να προέλθει από αρμονικές διαπροσωπικές σχέσεις.

Σχέσεις: Απολαμβάνετε πολύ καλές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Ούτως ή άλλως το ζώδιό σας σπάνια έχει έλλειψη από φίλους.

Υγεία: Το ιπτάμενο άστρο της ασθένειας βρίσκεται στον τομέα σας και υποδηλώνει την ανάγκη να είστε προσεκτικοί και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Η υγεία των Προβάτων επηρεάζεται από το περιβάλλον και τις εποχιακές αλλαγές και μπορεί να υποφέρουν από αλλεργίες, κρυολογήματα και τα παρόμοια.

Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τα συμπληρώματά σας και ότι λαμβάνετε αρκετό ηλιακό φως. Τρώτε ανάλογα με τις εποχές και αποκλείστε τροφές που είναι φλεγμονώδεις και αυξάνουν την κορτιζόλη.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Ο κόκκινος αχάτης και το βαθύ κόκκινο χρώμα θα λειτουργήσουν σαν γούρι για εσάς φέτος.
ν


ΠΙΘΗΚΟΣ

ΕΤΗ ΠΙΘΗΚΟΥ: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

Αυτή είναι μια θεμελιώδης χρονιά για εσάς φίλοι Πίθηκοι, κατά την οποία θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, πάντα προς το καλύτερο, εφόσον δώσετε την προσοχή που πρέπει.

Ο Πίθηκος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο της Τίγρης, κάτι που παραδοσιακά σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο έτος της. Έχει σημασία να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και τις ριψοκίνδυνες κινήσεις. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε αιμορραγία. Εφέτος, παρ’ όλα αυτά, έχετε πολύ καλές προοπτικές στον τομέα της μάθησης. Θα τα πάτε καλά στην εκπαίδευση και την έρευνα. Η εργασία που απαιτεί κινητικότητα είναι επίσης καλή για εσάς.

Θα απολαύσετε την αίσθηση της επιτυχίας, με τη βοήθεια των ευνοϊκών άστρων, καθώς σας περιμένει η απόκτηση σημαντικών τίτλων και επαίνων.

Ο Πίθηκος είναι εξαιρετικός ως προς την στρατηγική και ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια. Το ταλέντο του να ξεφεύγει από τις δυσκολίες είναι παροιμιώδες.

Η φύση σας είναι να αντιδράτε και να ανταποκρίνεστε γρήγορα και έχετε μεγάλο ταλέντο σε αυτό. Φροντίστε όμως να αποφύγετε την προχειρότητα όταν κάνετε την προετοιμασία σας για να διασφαλίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας.

Το 2022 απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια και σωστό προσχεδιασμό από πλευράς σας, προκειμένου να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας και να τις φτάσετε σε εντελώς νέα επίπεδα. Αυτό είναι ένα έτος που απαιτεί να είστε συγκεντρωμένοι στους μεγάλους στόχους σας.

Εργασία: Προσέξτε αυτούς που φθονούν την επιτυχία σας. Θα χρειαστεί να κάνετε τις σωστές κινήσεις προκειμένου να τα βγάλετε πέρα με συγκεκριμένες πολιτικές στο χώρο εργασίας.

Χρήματα: Ο πλούτος θα είναι επίσης κυμαινόμενος φέτος. Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να προσβλέπετε σε κάποιο έξτρα εισόδημα. Θα βρείτε πολλές ευκαιρίες στο εξωτερικό τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Προσοχή, όμως, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε πολλά χρήματα φέτος, ειδικά σε επενδύσεις. Οι περιττές δαπάνες θα επηρεάσουν το πορτοφόλι σας.

Σχέσεις: Μην γίνεστε υπερευαίσθητοι. Προσπαθήστε να γίνετε πιο σκληρόπετσοι και δείτε τα πράγματα από μια πιο ανοιχτή σκοπιά.

Υγεία: Θωρακίστε τον οργανισμό σας και φροντίστε τυχόν προβλήματα υγείας. Μην αφήνετε τα συναισθήματα να επηρεάσουν τη υγεία σας. Μην ενδιαφέρεστε πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς και μην ακολουθείτε ό,τι σας λένε για να τους κατευνάσετε.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Οπλιστείτε με κίτρινο ζαφείρι και κιτρίνη και προτιμήστε το λευκό χρώμα.
ν


ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΕΤΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Το 2022 είναι μια πολύ τυχερή χρονιά για εσάς, φίλοι Πετεινοί. Όσες δυσκολίες κι αν συναντήσετε, θα έχετε τη βοήθεια ενός απροσδόκητου συμμάχου. Το άτομο αυτό θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε καταστάσεις και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

Το έτος της Τίγρης, όμως, προβλέπεται πολύ τυχερό και στα οικονομικά σας. Η εσωτερική δύναμη του Πετεινού δέχεται μεγάλη ώθηση στο έτος της Τίγρης, ανανεώνοντας τον ενθουσιασμό του για αγαπημένες ασχολίες του παρελθόντος και δίνοντάς του την ευκαιρία να εκπληρώσει νέες επιδιώξεις. Παρά το γεγονός ότι το ιπτάμενο άστρο της απώλειας και της προδοσίας βρίσκεται στον τομέα σας φέτος, όλες οι άλλες ενδείξεις είναι τόσο ευοίωνες που αυτό δεν παίζει σχεδόν κανέναν ρόλο.

Τα ζητήματα εργασίας και καριέρας εξελίσσονται πολύ ομαλά καθώς αναπτύσσετε νέες μεθόδους για να είστε παραγωγικοί, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις στο χώρο εργασίας σας. Είναι πολύ πιθανό να λάβετε βοήθεια από προϊστάμενους και εργοδότες είτε με τη μορφή μιας προαγωγής ή μιας αύξησης. Η επιμελής εργασία και μελέτη από πλευράς σας θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα φέτος.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Πετεινός είναι πιο χαρούμενος όταν είναι παραγωγικός, γι’ αυτό συνεχίστε την προσπάθεια και μην ανησυχείτε για τίποτα.

Εργασία: Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές για μια προαγωγή και για νέες ευκαιρίες στην καριέρα σας.

Χρήματα: Οι επιχειρηματικές σας προσπάθειες θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και γενικά το 2022 θα έχετε εύνοια στον πλούτο. Η επαγγελματική ανέλιξη θα φέρει εντυπωσιακά έσοδα. Ωστόσο, αντίστοιχα θα αυξηθούν και τα έξοδα, αν όχι περισσότερο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παραμείνετε προσεκτικοί και λογικοί. Η απροσεξία θα φέρει απώλειες.

Σχέσεις: Θα υπάρχει ρομαντισμός και καλή αρμονία στις σχέσεις σας. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί φέτος να κάνετε σχέδια γάμου. Εάν είστε παντρεμένοι, θα πρέπει να είστε πιο τρυφεροί. Έχετε την τάση να μαλώνετε για ασήμαντα πράγματα.

Υγεία: Μέτρια τύχη, αλλά οι 65χρονοι Πετεινοί χρειάζεται να επιδείξουν προσοχή. Σαν Πετεινοί είστε επιρρεπείς σε εκρήξεις θυμού και συναισθηματικές εντάσεις. Επίσης αισθάνεστε ότι σας παρεξηγούν και ότι δεν εκτιμώνται και αυτό σας προκαλεί άγχος. Ηρεμήστε και ασχοληθείτε λίγο με τον διαλογισμό και τις ασκήσεις αναπνοής. Διαφορετικά θα είστε σε υπερένταση και το νευρικό σας σύστημα σε συνεχή κατάσταση μάχης ή φυγής, πράγμα που οδηγεί σε κατάρρευση του οργανισμού.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Τα διαμάντια, καθώς και τα λευκά και μεταλλικά χρώματα θα σας χαρίσουν τύχη το 2022.
ν


ΣΚΥΛΟΣ

ΕΤΗ ΣΚΥΛΟΥ: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Σας περιμένει μια πολύ καλύτερη χρονιά το 2022 όπου θα δείτε την τύχη σας να βελτιώνεται θεαματικά. Η καριέρα σας θα ανθίσει και τα επιτεύγματά σας θα αναγνωριστούν από τους εργοδότες και προϊσταμένους σας.

Εάν διατηρήσετε τις προσπάθειές σας σε ένα καλό επίπεδο, κάνετε ταξίδια που βοηθούν την καριέρα σας και διατηρείτε αρμονικές σχέσεις με τους γύρω σας, θα έχετε πολύ καλές προοπτικές το 2022.

Το ιπτάμενο άστρο του Ουρανού σας χαρίζει φέτος την εύνοιά του και σας ανοίγει το δρόμο. Έχετε υποστήριξη και βοήθεια από ανθρώπους οι οποίοι είναι σε θέση να σας διευκολύνουν.
Είτε πρόκειται για άτομα σε θέσεις εξουσίας είτε για άτομα που διαθέτουν αρκετή σοφία ή επιρροή για να σας βοηθήσουν, είναι μια χρονιά που πολλές πόρτες, όσο δύσκολες κι αν ήταν, θα ανοίξουν για εσάς φέτος.

Θα έχετε όμως τυχερά και στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό αξιοποιήστε στο έπακρο τις νέες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και πάρτε υπολογισμένα ρίσκα.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα χαμηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης που είναι πιθανό να έχετε το έτος αυτό. Μην αφήνετε τους άλλους να σας αποθαρρύνουν. Θα χρειαστεί να δουλέψετε με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να πιστέψετε σε αυτόν. Όταν θα έχετε αυτοπεποίθηση θα συναντήσετε πολλά καλά στον δρόμο σας!

Εργασία: Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα, βελτιώνοντας τη στάση σας και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε.

Χρήματα: Η κατάσταση στα οικονομικά σας είναι σταθερή το πρώτο εξάμηνο του 2022, το δεύτερο εξάμηνο όμως θα πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να κερδίσετε χρήματα.

Γενικά το 2022 θα είναι ευλογημένο έτος, καθώς η καριέρα σας εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, το ίδιο και το εισόδημά σας και ο συσσωρευμένος πλούτος σας. Θα έχετε επίσης ευκαιρίες να δημιουργήσετε παράπλευρα εισοδήματα και επενδυτικά κέρδη.

Σχέσεις: Υπάρχουν έξοχες προοπτικές για εσάς στον ερωτικό τομέα. Όσο περισσότερη προσοχή δίνετε στους αγαπημένους σας, τόσο πιο ευχάριστη θα είναι και η ερωτική σας σχέση.

Υγεία: Υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα όσο αφορά την υγεία και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ακολουθήστε μια υγιεινή διατροφή και υιοθετήστε μια καλή ρουτίνα ύπνου και ξεκούρασης. Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα αισθάνεστε καλύτερα.

Οι πολλές ώρες απασχόλησης μπορεί να οδηγήσουν στο να μην κοιμάστε αρκετά, να τρώτε σε ακανόνιστες ώρες ή να καταναλώνετε πρόχειρα φαγητά. Αυτό μπορεί να σας αρρωστήσει. Προσοχή στους ενεργειακούς βρικόλακες που έλκονται από τη βοηθητική φύση σας και μπορεί να σαμποτάρουν το πρόγραμμα υγείας σας. Εστιάστε σε καλύτερες επιλογές τροφίμων τρώγοντας υγιεινά και βιολογικά προϊόντα και σε τακτά χρονικά διαστήματα για να υποστηρίξετε την πέψη.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Το κίτρινο ζαφείρι, η κιτρίνη και οι γήινες αποχρώσεις είναι ιδανικά για εσάς.
ν


ΧΟΙΡΟΣ

ΕΤΗ ΧΟΙΡΟΥ: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

Η τύχη σας χαμογελά στο Έτος της Τίγρης. Θα έχετε ομαλή έκβαση στις υποθέσεις σας και καλά νέα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που μπορεί να συναντήσετε, μπορείτε να περιμένετε καλά αποτελέσματα τελικά.

Στο κινεζικό ωροσκόπιο οι Χοίροι είναι γνωστοί για το θάρρος και τον ενθουσιασμό τους κι αυτή η ενέργεια είναι σε αρμονία με την ενέργεια του Έτους της Τίγρης το 2022.

Μπορεί να έχετε πολλές ιδέες φέτος και να βλέπετε νέες ευκαιρίες παντού γύρω σας! Εάν είστε ένας επίδοξος επιχειρηματίας με επαρκή κεφάλαια και καλές ιδέες για οικονομική επιτυχία, μπορεί να βρείτε ευεργέτες ή συναδέλφους έτοιμους να συνεργαστούν μαζί σας και να κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα.

Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που συνεργάζεστε και να μην εμπιστεύεστε κάποιον προτού τον γνωρίσετε αρκετά καλά.

Είστε από τη φύση σας πολύ καλοί στη δικτύωση και στη δημιουργία νέων γνωριμιών, αλλά φέτος θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε ακόμη πιο πολύ τον τομέα αυτό. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, το άστρο των σχέσεων σας καθοδηγεί φέτος και σας μαθαίνει να επικοινωνείτε καλύτερα με τους άλλους.

Το 2022, η κοινωνικοποίηση θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε τους στόχους σας αλλά και για να είστε πιο ευτυχισμένοι. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτό μπορεί να είναι το έτος που θα βρείτε την αγάπη.

Όσοι έχετε σχέση θα δείτε τον έρωτά σας να ανθίζει και πιθανόν να σκεφτείτε το ενδεχόμενο του γάμου. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα περάσουν επίσης αρμονικά μαζί και μπορεί να καλωσορίσουν ένα νέο παιδί.

Η επιτυχία όμως δεν θα πρέπει να σας παίρνει το μυαλό ούτε να σας κάνει να επαναπαύεστε. Είναι γνωστή η αγάπη σας για την πολυτέλεια, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε να επιδεικνύετε τον πλούτο σας φέτος.

Εργασία: Έχετε καλές προοπτικές και θα υπάρχουν ευκαιρίες για προαγωγή και αύξηση μισθού.

Χρήματα: Το 2022 θα έχετε αύξηση στα εισοδήματά σας. Αυτή μπορεί να έρθει με τη μορφή ευκαιριών, όπως καλύτερες θέσεις εργασίας με περισσότερες αμοιβές ή με κάποια προαγωγή. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένετε αυτή η ανάπτυξη να έρθει σταδιακά. Είναι λοιπόν σημαντικό για εσάς να αφοσιωθείτε σε αυτό που θέλετε. Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε δική σας επιχείρηση, φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή.

Σχέσεις: Αυτή θα είναι μια υπέροχη χρονιά για να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο. Επίσης, είναι μια χρονιά για να δημιουργήσετε πολλές χαρούμενες αναμνήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συναδέλφους.

Υγεία: Μην αναβάλλετε σημαντικά θέματα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει περιττό χάος και αποδιοργάνωση στο σπίτι, την καριέρα και την υγεία. Μην το παρακάνετε. Ακολουθήστε μια υγιεινή διατροφή και μείνετε μακριά από τα σνακ, το ποτό ή το κάπνισμα. Για να κάνετε μεγάλες αλλαγές, συνηθίστε να κάνετε μικρά βήματα.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι και χρώματα: Τα διαμάντια, τα λευκά και τα μεταλλικά χρώματα είναι αυτά που σας ταιριάζουν.
ν

 


Translate this post