Πέντε ζώδια με προοπτικές να πλουτίσουν το 2022

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για ορισμένα ζώδια, που θα ενισχύσουν τα οικονομικά τους και θα αποκτήσουν πολλαπλές πηγές εσόδων.

Picture credit: Pixabay

v

ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ στο 2022, στη σκέψη όλων πλανιέται το ερώτημα: «Θα είμαι οικονομικά υγιής φέτος;» Έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών και ανασταλτικών μέτρων, κατά τα οποία πολλοί άνθρωποι φτώχυναν και άλλοι κινδυνεύουν να καταστραφούν. Το μέλλον είναι απρόβλεπτο, όμως τα πράγματα δείχνουν να καλυτερεύουν, καθώς ο κορονοϊός μεταβαίνει από το πανδημικό στο ενδημικό. Πολλά πράγματα είναι αβέβαια και πολλά εξαρτώνται από εμάς, όμως μέσα στη γενικότερη αναστάτωση υπάρχουν 5 ζώδια, των οποίων η οικονομική κατάσταση το έτος 2022 ευνοείται από τις πλανητικές κινήσεις.
ν

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα, το 2022 θα δείτε τον Ήλιο, τον κυβερνήτη σας, να διέρχεται από τον 5ο οίκο στην αρχή του έτους, δίνοντας την ώθηση που περιμένατε τόσο καιρό στην οικονομική σας ευρωστία. Η υγεία των παιδιών σας θα ωφεληθεί επίσης από τις διελεύσεις του Άρη τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο. Αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα όσους έχουν προβλήματα χρόνιας φύσης.

Όσον αφορά το επάγγελμα και την καριέρα, το 2022 θα δείτε πρωτοφανή επιτεύγματα όταν ο Άρης θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σας τον Φεβρουάριο. Οι Λέοντες έχουν ανοιχτές πόρτες από το παρελθόν και μπορούν να περιμένουν πολύ καλά νέα και απροσδόκητα κέρδη κατά τη διάρκεια του Απριλίου, λόγω της μετατόπισης του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης (Ραχού) στον Κριό.

Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, μπορεί να περάσετε δύσκολες στιγμές με την οικογένειά σας λόγω των αυξανόμενων εντάσεων στις σχέσεις, σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο του Λέοντα. Φέτος κάποιες ενοχλητικές παθήσεις, όπως πρήξιμο στα μάτια, θολή όραση ή πονοκέφαλος μπορεί να σας απασχολήσουν παροδικά.

Είστε προικισμένοι με δημιουργικό ταλέντο και ηγετική ικανότητα. Αυτά τα προσόντα θα ενεργοποιηθούν και θα σας βοηθήσουν στις συναλλαγές. Να είστε ανοικτοί στις αλλαγές και να τις ακολουθήσετε. Να κυνηγήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όταν πρέπει να κινηθείτε ή να αρπάξετε μια νέα ευκαιρία.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Το 2022 σας επιφυλάσσει οικονομική ευημερία, απρόβλεπτα προβλήματα υγείας και επιτυχία στις επιδιώξεις σας. Από τον Μάρτιο του 2022, η σύνοδος τεσσάρων πλανητών, Άρη, Ερμή, Αφροδίτης και Κρόνου, θα φέρει ευνοϊκές οικονομικές συνθήκες. Οι σπουδαστές, κυρίως όσοι σπουδάζουν στο εξωτερικό, ή σκοπεύουν να σπουδάσουν εκεί, θα έχουν μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδο το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους υπό την επήρεια του Ουρανού.

Οι αισθηματικές επιτυχίες θα δώσουν ένα πρόσθετο νόημα και ευχαρίστηση στη ζωή σας μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, καθώς ο Ερμής θα διέρχεται από τον Ζυγό. Εφέτος υπάρχει μια σαφής τάση για επέκταση των επιχειρήσεων και οικονομική ευημερία. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε βιαστική απόφαση σε θέματα σταδιοδρομίας, καθώς κινδυνεύει να χαθεί όλη η δουλειά που έχετε κάνει. Όσοι αναζητούν δουλειά, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν την εργασία που πάντα ονειρεύονταν.

Οι αρμονικές σχέσεις είναι απαραίτητες για τη βελτίωση των οικονομικών σας, το ίδιο και η αλάνθαστη εργασιακή σας ηθική. Εφαρμόστε το ταλέντο σας για εξορθολογισμό και αποτελεσματικότητα στην εργασία, ώστε οι προσπάθειές να είναι εστιασμένες και να αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Η διατήρηση του ελέγχου της εργασίας, του περιβάλλοντος και των προσδοκιών σας είναι το κλειδί. Το 2022 το πεπρωμένο σας βρίσκεται στο τομέα της καριέρας σας, επομένως επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε και εφαρμόστε τις αλλαγές που έχετε συνειδητοποιήσει ότι χρειάζονται. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις καλύτερες ευκαιρίες και δημιουργήστε τις δικές σας μόλις εντοπίσετε την κατάλληλη για εσάς θέση.
ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το 2022 είναι ευνοϊκό για τους Σκορπιούς τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε οικονομικά ζητήματα, καθώς θα υπάρξουν κολοσσιαία κέρδη. Ωστόσο, το πρώτο τρίμηνο του 2022 θα πρέπει οι Σκορπιοί να κοπιάσουν, καθώς η διέλευση του Κρόνου από τον Υδροχόο επηρεάζει τον τέταρτο οίκο τους. Θα υπάρξουν μέτρια αποτελέσματα σχετικά με την οικονομική κατάσταση, την επαγγελματική και την οικογενειακή ζωή. Αλλά τα οικονομικά τους θα αρχίσουν να βελτιώνονται από τα μέσα Απριλίου, καθώς ο Ραχού, ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης, αλλάζει ζώδιο. Αυτό θα μειώσει επίσης τα προβλήματα υγείας.

Ο Δίας στους Ιχθύς συνεχίζει να επηρεάζει θετικά τον πέμπτο οίκο του Σκορπιού, τον οίκο της δημιουργίας, και αυτός είναι ο τομέας ο οποίος θα σας αποφέρει μεγάλα κέρδη. Δεν αποκλείεται μέσα στο 2022 να σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να ταξιδέψετε σε μακρινά μέρη ή να επιδιώξετε ακόμη και αλλαγή εργασίας. Πριν όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό είναι να συμβουλευτείτε ένα έμπειρο άτομο, καθώς οι καιροί δεν ευνοούν τα άλματα στο άγνωστο.

Μέχρι να καλυτερεύσουν οι συνθήκες, να είστε σφικτοχέρηδες και να χρησιμοποιείτε τους πόρους σας πολύ συνετά. Επίσης να παραμείνετε προσηλωμένοι στο κανονικό σας πρότυπο διατροφής και άσκησης για να αποφύγετε επιπλοκές στην υγεία.

Το να δουλεύετε θετικά και να σκέπτεστε θετικά είναι γενικά το κλειδί της επιτυχίας και φέτος συνδέεται με την ιδιοκτησία, το σπίτι και τη δημιουργία σταθερών θεμελίων. Γενικά, οι Σκορπιοί είναι τυχεροί στο 2022 και τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευημερία τους. Θα κερδίζουν χρήματα από πολλές πηγές και τα σχέδιά τους θα εγκρίνονται και θα έχουν επιτυχία. Για τους Σκορπιούς δεν θα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα το 2022, αλλά θα ήταν σοφό να κάνουν αποταμίευση για τα επόμενα χρόνια.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Οι γεννημένοι κάτω από το σημείο του Τοξότη θα επικεντρωθούν το 2022 στην επαγγελματική εκπαίδευση και αυτό θα φέρει οικονομική άνεση, ώστε να ξεπεράσουν όλες τις επιπλοκές και να κερδίζουν περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν. Δεν αποκλείεται να λάβουν μια ξαφνική κληρονομιά ή να ξεκινήσουν καινοτόμες επιχειρήσεις. Γενικά, το 2022 θα είναι μια πολύ ευνοϊκή χρονιά για όλους τους Τοξότες.

Η οικονομική βελτίωση ξεκινά από την αρχή του έτους, καθώς ο Άρης διέρχεται από το ζώδιό σας. Με όποιον τομέα και αν ασχολείστε, θα αναγνωριστεί η σκληρή δουλειά και η αξία σας. Μπορεί κάποια στιγμή να υπάρξουν οικογενειακές διαφωνίες και διαμάχες εξαιτίας της θέσης του Άρη στον 7ο οίκο σας, του γάμου, των συνεργασιών και των σχέσεων. Ωστόσο, η πνευματικότητα που σας διακρίνει θα ηρεμήσει τα πνεύματα και υα φέρει τη γαλήνη.

Επιτυχία θα έχουν όσοι Τοξότες ασχολούνται με πνευματικές δραστηριότητες, Η ενασχόληση αυτή πλην της οικονομικής θα έχει και μια αίσθηση πνευματικής ευημερίας. Περιστασιακές εποχιακές αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας.

Σε εσάς τους Τοξότες αρέσει η ανεξαρτησία, ωστόσο, φέτος, επωφεληθείτε από τις εργασιακές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Να είστε ανοιχτοί στις συζητήσεις,  δεχτείτε προσκλήσεις και δουλέψτε με τις διαπροσωπικές σχέσεις, μάθετε από τους άλλους και συνεργαστείτε για αμοιβαίο όφελος.
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Το ωροσκόπιο του Υδροχόου για το 2022 προβλέπει εύνοια στα οικονομικά, και αυτό οφείλεται στις διελεύσεις των πλανητών. Ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Κρόνος σε αμοιβαία σύνδεση στις αρχές του Μαρτίου, σημαίνουν επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι παρορμητικές αποφάσεις, όμως, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο το μέλλον σας, γι’ αυτό μην ακολουθήσετε καμία συμβουλή βιαστικά.

Τον Απρίλιο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας όταν ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης (Ραχού) μεταβεί στον Κριό και στον 3ο οίκο του ζωδίου σας. Επιπλέον, μπορείτε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις από τον ανταγωνισμό στη δουλειά ή την επιχείρηση. Παρ’ όλα αυτά, τα άστρα υποδηλώνουν μια καλή και ευνοϊκή περίοδο τον Απρίλιο και τον Μάιο όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των μακροπρόθεσμων επενδύσεων.

Γενικά, αυτή θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για τα οικονομικά σας, υπό την προϋπόθεση ότι θα είστε προσεκτικοί και θα περιορίσετε όλα τα άσκοπα έξοδα. Επιπλέον, θα υπάρξει μια τεράστια ροή εισοδήματος κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Φροντίστε να έχετε έναν κατάλογο εσόδων-εξόδων. Διαφορετικά, μπορεί να χάσετε τον έλεγχο και να μην ξέρετε πόσα σπαταλήσατε και γιατί.

Τα άστρα επιδρούν επίσης ευνοϊκά στον τομέα της δημιουργικής έκφρασης. Είναι καιρός να γράψετε το μπεστ-σέλερ σας. Η δημιουργικότητα παίζει ζωτικό ρόλο στην ευημερία σας. Αξιοποιήστε τον άφθονο χρόνο που έχετε για να ακουστεί η εσωτερική σας φωνή.
ν

 


Translate this post