Εμφάνιση της Παναγίας στο Άγιο Όρος: Θαύμα ή φυσικό φαινόμενο; (vid)

Κατηγορία NEWS, Σύγχρονα Μυστήρια

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια υπερφυσική μορφή εμφανίστηκε πάνω από το Άγιο Όρος. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι η Παναγία, που ανταποκρίθηκε στις παρακλήσεις εκατομμυρίων Ελλήνων.

Μια φωτεινή άλως περιβάλλει την μυστηριώδη υπερμεγέθη φιγούρα που εμφανίστηκε πάνω από το Άγιο Όρος. Θαύμα ή φυσικό φαινόμενο; Image: YouTube

v

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, με αφορμή τα όσα τραγικά συμβαίνουν εδώ και καιρό, δεν έχουμε εκπέμψει αυθόρμητα την παράκληση «ο Θεός να βάλει το χέρι του»; Φαίνεται πώς οι ουράνιες δυνάμεις άκουσαν την ευχή εκατομμυρίων Ελλήνων, που αντιστέκονται στην υποδούλωση της φυλής μέσω της επιβολής ολοκληρωτικών μέτρων και της υποχρεωτικότητας, δείχνοντας έτσι ότι ακούνε τον πόνο των ανθρώπων και των ψυχών που βασανίζονται, σε αυτήν την κάποτε ελεύθερη χώρα, η οποία σήμερα βογκά κάτω από τη μπότα ντόπιων και ξένων δυναστών που επιδιώκουν την εξάλειψη της αδούλωτης ελληνικής φυλής μέσω σκευασμάτων που παρουσιάζονται ως «σωτήρια», αλλά αποστολή έχουν την απίσχναση του πληθυσμού και το να κάνουν τα παιδιά μας στείρα για να ερημωθεί αυτός ο ευλογημένος  τόπος.

Αν και βρισκόμαστε σε πόλεμο με τις δυνάμεις του Κακού, που θέλουν να κυριεύσουν την ανθρωπότητα, και ο κυνισμός με τον υλισμό έχουν την πρωτοκαθεδρία στις ψυχές των ανθρώπων, είναι γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια τα οράματα με θείες μορφές, του Ιησού ή της Παναγίας, είναι συχνά και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Και συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

Εμφανίσεις, όπως αυτή του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου, συνοδεύονται συνήθως και από άλλα υπερφυσικά φαινόμενα, όπως ιατρικές θεραπείες. Ωστόσο, τέτοια θαυμαστά γεγονότα δεν θεωρούνται ο κύριος σκοπός τέτοιων εμφανίσεων, αλλά υπάρχουν κυρίως για να επικυρώσουν και να επιστήσουν την προσοχή στο μήνυμα.

Και το μήνυμα είναι ότι οι σκοτεινές δυνάμεις υποχωρούν ηττημένες, χάρη στην αποφασιστικότητα και το αγωνιστικό φρόνημα των Ελλήνων. Η νίκη είναι με το μέρος μας!
ν

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ; ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ; ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΛΕΝΕ | AlertTV.gr
ν

ν

 


Translate this post