Οι προβλέψεις της Γιαγιάς Βάνγκα για το 2019 (vid)

Κατηγορία Προβλέψεις

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

• Η Γιαγιά Βάνγκα, που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου, το Brexit και την άνοδο του ISIS, έχει τρεις σημαντικές προβλέψεις για το 2019.

• Μια από αυτές προλέγει την κατάρρευση της Ευρωζώνης.

ν

Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ψυχικός, η οποία γεννήθηκε στη Στρώμνιτσα στις 31 Ιανουαρίου 1911 και πέθανε στη Σόφια στις 11 Αυγούστου 1996, είναι διάσημη για τις επιτυχημένες προβλέψεις που έχει κάνει σε ανύποπτο χρόνο, γι’ αυτό και την αποκαλούν «Νοστράδαμο των Βαλκανίων».
Πράγματι, οι προφητείες της Ευαγγελίας Πάντεβα Ντιμιτρόβα ή Γιαγιάς Βάνγκα (Baba Vanga), όπως είναι γνωστή, είναι περισσότερο από εντυπωσιακές.
Ανάμεσα στις προβλέψεις που έχει κάνει η τυφλή προφήτισσα είναι:
Η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους την 11 Σεπτεμβρίου 2001. (Η πρόβλεψη έγινε το 1989).
• Η επίθεση με χημικά στη Συρία.
Η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).
Η βύθιση του πυρηνικού υποβρυχίου Κουρσκ. Το 1980, η Γιαγιά Βάνγκα είχε πει ότι η καταστροφή θα συμβεί τον Αύγουστο του 1999. Η βύθιση του Κουρσκ συνέβη τον Αύγουστο του 2000, ανοιχτά της Θάλασσας του Μπάρεντς, συμπαρασύροντας στον υγρό τάφο τα 118 μέλη του πληρώματος.
Ότι το Brexit θα συμβεί το 2017.
Ότι ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι Αφρο-Αμερικανός (Μπαράκ Ομπάμα).
Ότι ο Βλαντίμιρ (Πούτιν), η «δόξα της Ρωσίας», θα νικήσει στις εκλογές του 2018. (Η πρόβλεψη έγινε το 1979, στον τότε σοβιετικό καλλιτέχνη Valentin Sidorov).
Οι προβλέψεις της Γιαγιάς Βάνγκα φτάνουν έως το 2023. Ορισμένες όμως γενικής φύσεως ξεπερνούν και αυτόν τον χρονικό ορίζοντα, φτάνοντας έως το τέλος του 21ου αιώνα και ακόμη πιο πέρα, έως το τέλος του κόσμου το 5079.
Να σημειωθεί ότι οι προβλέψεις της Γιαγιάς Βάνγκα έχουν ποσοστό επιτυχίας 85%.
ν

Οι προβλέψεις για το 2019

Για το 2019 η τυφλή προφήτισσα έχει προβλέψει ορισμένα ανησυχητικά συμβάντα που αν γίνουν πραγματικότητα θα αλλάξουν την όψη του κόσμου. Τρεις από τις προβλέψεις ξεχωρίσουν ιδιαίτερα:
Κατάρρευση της Ευρωζώνης.
Θα γίνει δολοφονική απόπειρα κατά του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. (Παραμένει αδιευκρίνιστο αν η απόπειρα θα είναι επιτυχημένη ή όχι). Ο επίδοξος δολοφόνος θα προέρχεται από τον στενό κύκλο του Ρώσου προέδρου.
Ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ (Ντόναλντ Τραμπ) θα προσβληθεί από μια μυστηριώδη ασθένεια που θα τον κάνει να υποφέρει από ναυτία, εμβοές, εγκεφαλική βλάβη και απώλεια ακοής.

ν

Όχι και τόσο ευχάριστα τα νέα για τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που θα προσβληθεί από κάποια μυστηριώδη ασθένεια. Image: Supplied
ν

Ανησυχητικά τα νέα και για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, εναντίον του οποίου θα γίνει δολοφονική απόπειρα. Image: Supplied
ν

Εκτός από τα προηγούμενα τρία δυσοίωνα συμβάντα, η Γιαγιά Βάνγκα προέβλεψε και μερικά άλλα κοσμογονικού χαρακτήρα:
Ότι ένα τσουνάμι θα εξαλείψει μεγάλα τμήματα της Ασίας, συμπεριλαμβανομένου του Πακιστάν, της Ιαπωνίας και της Ινδονησίας.
Ότι η Ρωσία θα χτυπηθεί από έναν τεράστιο μετεωρίτη.
Ότι θα συμβούν πολλοί μεγασεισμοί τους επόμενους 12 μήνες. Ένας τέτοιος ισχυρός σεισμός και το τεράστιο τσουνάμι που θα προκληθεί, θα καταστρέψουν ολοσχερώς τη βορειοδυτική ακτή των ΗΠΑ.

ν

Το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια εκτείνεται από το Παλμ Σπρινγκς νοτίως του Λος Άντζελες έως το Πόιντ Ντελγκάντα βορείως του Σαν Φρανσίσκο. Photo: US Geological Survey. Πηγή: Supplied
ν

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν;

Ξεκινώντας από την πρώτη πρόβλεψη, η οικονομία της Ευρώπης είναι πολύ πιθανό να χτυπηθεί από μια κρίση ανάλογη με αυτή του 2008 ή και χειρότερη, καθώς το 2019 ολοκληρώνεται το Brexit, ενώ η οικονομία της Ιταλίας –η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης μετά τη Γερμανία και τη Γαλλία– παραμένει εύθραυστη.
Το ιταλικό τραπεζικό σύστημα έχει επιβαρυνθεί σοβαρά με επισφαλή χρέη και αυτό σημαίνει ότι η ικανότητά του να δανείζεται έχει υποβαθμιστεί. Τα χαμηλά επιτόκια και το πρόγραμμα δημιουργίας χρήματος, γνωστό ως ποσοτική χαλάρωση, είχαν μηδενικό ή πολύ μικρό αποτέλεσμα στην Ιταλία από ό,τι σε άλλες χώρες της ευρωζώνης. Μια κίνηση φυγής της Ιταλίας, ανάλογη με αυτή της Μεγάλης Βρετανίας, θα καταδίκαζε το ευρώ σε θάνατο.
Αλλά ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό, η οικονομική ευρωστία της Ευρώπης βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς οι οικονομίες της Γαλλίας και της Ισπανίας αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα από τις επενδύσεις που έχουν κάνει σε χώρες του τρίτου κόσμου που δεν αποδίδουν.
Όσον αφορά την απόπειρα κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος έχει πει ότι έως τώρα έχει γίνει στόχος τεσσάρων προσπαθειών δολοφονίας του, κάτι που τον έκανε να δημιουργήσει γύρω του μια ομάδα προστασίας αποτελούμενη από επίλεκτους σκοπευτές.
Ο Πούτιν μιμήθηκε τον πρώην ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος, επέζησε ύστερα από 50 δολοφονικές απόπειρες εναντίον του, έχοντας κάνει το ίδιο.
«Ξέρεις γιατί είμαι ακόμη ζωντανός;» ρώτησε κάποτε ο Κάστρο τον Πούτιν. «Γιατί φρόντιζα πάντα ο ίδιος προσωπικά για την ασφάλειά μου».
ν


ν

Όσον αφορά τις γεωλογικές ανακατατάξεις, η Γιαγιά Βάνγκα λέγεται ότι είχε προβλέψει το τσουνάμι της 26ης Δεκεμβρίου 2004, όταν χάθηκαν 250.000 άνθρωποι.
Και ποιος δεν θυμάται το πρόσφατο τσουνάμι στον πορθμό Σούνδα που έπληξε τις παράκτιες πόλεις της Ινδονησίας, με σχεδόν 500 νεκρούς και 1.500 τραυματίες.
Όσον αφορά τον σεισμό και το τσουνάμι που μπορεί να χτυπήσουν τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα κατά μήκος Καλιφόρνιας είναι σεισμογενές και ότι η δυτική ακτή των ΗΠΑ βρίσκεται πάνω σε μια «ωρολογιακή βόμβα» που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει η λεγόμενη ζώνη Cascadia, κατά μήκος του δακτυλίου της φωτιάς στον Ειρηνικό Ωκεανό, προκαλώντας σεισμικές δονήσεις που θα μπορούσαν να φτάσουν τους 9 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και σχηματίζοντας τερατώδη τσουνάμι, ασύλληπτα καταστροφικά. Ένας τέτοιος σεισμός θα μπορούσε να επιδράσει στην ταχύτητα περιστροφής και στην κλίση του άξονα της Γης.

ν

ν

 


Translate this post