Ζευγάρι νεόνυμφων σκοτώθηκε σε δυστύχημα δύο ημέρες μετά το γάμο

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τραγικό δυστύχημα με ένα ζευγάρι νεόνυμφων που σκοτώθηκαν δύο μέρες μετά το γάμο τους, όταν ένα απλό ατύχημα μετατράπηκε σε θανατηφόρο.

Το ζευγάρι από το Τενεσί που χτυπήθηκε από φορτηγό δύο μέρες μετά το γάμο τους. Πηγή: Facebook

ν

ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ νεόνυμφων από το Τενεσί, ο Τζεσάια Πλέμονς, 31 ετών, και η Λίλιαν Ρόουζ, 25 ετών, σκοτώθηκαν όταν ένα φορτηγό τους χτύπησε στον αυτοκινητόδρομο αφού πρώτα το δικό τους όχημα είχε συγκρουστεί με κάποιο άλλο.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι των νεόνυμφων, που είχε μαζί του και μια άλλη κοπέλα, την Μάντισον Ντέιβις, 23 ετών, χτύπησε πάνω σε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου 40 στο Νόξβιλ. Κανείς δεν έπαθε τίποτε από τη σύγκρουση και οι τρεις έξω και στάθηκαν δίπλα στο φορτηγάκι τους, ένα Dodge pickup, όταν, χωρίς να το περιμένουν, έπεσε πάνω τους ένα φορτηγό, σκοτώνοντας και τους τρεις.

Το δυστύχημα συνέβη 17 Οκτωβρίου, γύρω στις 3 το πρωί. Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, χωρίς να απειλείται η ζωή του.
ν

Η Λίλιαν και ο Τζες είχαν παντρευτεί στις 15 Οκτωβρίου. Πηγή: Facebook
ν

Η περίπτωση των Αμερικανών νεόνυμφων είναι παρόμοια με ένα δυστύχημα που συνέβη στη Σπάρτη το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου. Τότε μια 22χρονη κοπέλα, η Σέβη, έχασε τη ζωή της σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Σπάρτης – Σκάλας.

Το κορίτσι, που επέβαινε σε μηχανάκι, οδηγούσε στο ρεύμα προ την Σκάλα. Στο ύψος της θέσης «Ψηλιά Μάντρα», τρία χιλιόμετρα πριν την διασταύρωση προς Στεφανιά, ένα ΙΧ που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα προς την Σπάρτη συγκρούστηκε με τη μηχανή, την πέταξε απέναντι και σταμάτησε 45 μέτρα πιο κάτω.

Το κορίτσι είχε τραυματιστεί, αλλά ζούσε. Τότε, ήρθε ένα φορτηγό από το αντίθετο ρεύμα, για να αποφύγει το σταθμευμένο αυτοκίνητο, και τη διαμέλισε.

Τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας.
ν

Οι δύο νέοι σκοτώθηκαν δύο ημέρες μετά το γάμο τους από ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας. Πηγή: Facebook
ν

 


Translate this post