Πνίγηκε κάνοντας υποβρύχια πρόταση γάμου (vid)

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ  | Ενημ. 23 Σεπτ., 12:20

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας νεαρός Αμερικανός, ο Στήβεν Γουέμπερ, πνίγηκε την ώρα που έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου στη φίλη του σε resort της Τανζανίας.

Ο Στήβεν Γουέμπερ Τζούνιορ έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, την Κενέσα Αντουάν, στην Τανζανία, όταν πνίγηκε. Πηγή: Facebook

ν

ΟΣΟ πιο πρωτότυπη είναι μια πρόταση γάμου, τόσο πιο επικίνδυνη είναι. Αυτό συνέβη στον Στήβεν Γουέμπερ Τζούνιορ (Steven Weber Jr), από τη Λουιζιάνα, όταν πνίγηκε την ώρα που έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, την Κενέσα Αντουάν (Kenesha Antoine) από την Τανζανία, κάνοντας υποβρύχιο κολύμπι σε κάποιο ενυδρείο ή πισίνα, χωρίς μπουκάλες οξυγόνου, κρατώντας απλώς την αναπνοή του.

Έχοντας ακούσει ότι ο πρίγκιπας Χάρι έκανε πρόταση γάμου στην Μέγκαν Μαρκλ στην Αφρική, ο Στήβεν Γουέμπερ σκέφτηκε να κάνει το ίδιο.

Πήρε λοιπόν τη φίλη του, Κενέσα Αντουάν, και πήγαν μαζί σε ένα τουριστικό θέρετρο στην Τανζανία, που βλέπει στον Ινδικό Ωκεανό.

Ο Στήβεν, για να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του, μπήκε μάλλον σε κάποιο ενυδρείο ή πισίνα, κρατώντας ένα μονόπετρο και ένα μήνυμα για την Κενέσα. Το μήνυμα έγραφε:
ν

 


ν

«Δεν μπορώ να κρατήσω αρκετά την αναπνοή μου για να σου πω όλα αυτά που αγαπώ σε σένα. Αλλά όλα αυτά που αγαπώ σε σένα, τα αγαπώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ».

Αυτό ήταν και το τελευταίο μήνυμα της ζωής του.

Ο Στήβεν δεν βγήκε ποτέ από την δεξαμενή νερού, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πνίγηκε. 

Παρ’ όλο που οι συνθήκες του θανάτου του κρατούνται μυστικές, φαίνεται ότι είχε φτάσει στα όριά του, συνεπαρμένος όμως από την συγκίνηση δεν μπόρεσε να το αντιληφθεί.

Όπως αναφέρει το Fox News, η Κενέσα πόσταρε το video στο Facebook με ένα συγκλονιστικό μήνυμα προς τον αδικοχαμένο Στήβεν.
ν

ν

Δείτε το τραγικό βίντεο με τον Στήβεν να κάνει υποβρύχια πρόταση γάμου στην φίλη του, Κενέσα.
ν

ν

Το βίντεο που ακολουθεί περιγράφει τις ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού στο ξύλινο μπανγκαλόου που είχαν νοικιάσει μέσα στη θάλασσα.
ν

ν

Πριν πνιγεί, ο Στήβεν γύρισε το μήνυμα, που βρισκόταν σε έναν αδιάβροχο φάκελο, από την άλλη πλευρά, όπου είχε γράψει:

«Σε παρακαλώ, γίνε σύζυγός μου. Θα με παντρευτείς;»

Κατόπιν, άνοιξε το κουτάκι με το μονόπετρο που προόριζε για τη μέλλουσα σύζυγό του για να το δείξει σ’ εκείνον που κινηματογραφούσε τη σκηνή.

Στο τελευταίο πλάνο φαίνεται καθαρά ότι η σωματική αντοχή του είχε φτάσει στα όριά της, γιατί τρέμει ολόκληρος. Στο βίντεο φαίνεται να ανεβαίνει προς την επιφάνεια, αλλά δεν ξέρουμε τι βάθος είχε η δεξαμενή νερού στην οποία είχε καταδυθεί.

Όταν έφτασε στην επιφάνεια ήταν νεκρός.

Βλέποντας το βίντεο, και χωρίς να γνωρίζει την τραγική κατάληξη που είχε ο αγαπημένος της, η Κενέσα ακούγεται να λέει:

«Ναί! Ναί! Ένα εκατομμύριο φορές, ναι, θα σε παντρευτώ!»

Ο αρραβωνιαστικός της όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ για να την ακούσει.
ν

Η Κενέσα, παρά τη θλίψη της, είπε ότι είναι ευγνώμων για τις στιγμές που μοιράστηκε με τον Στήβεν σε αυτό το μοναδικό ταξίδι τους στη ζωή. Πηγή: Facebook
ν

«Δεν μπορέσαμε ποτέ να αγκαλιαστούμε και να γιορτάσουμε την αρχή της υπόλοιπης ζωής μας μαζί, καθώς η καλύτερη ημέρα της ζωής μας μετατράπηκε στη χειρότερη, στην πιο σκληρότερη τροπή της τύχης που μπορούσαμε να φανταστούμε», έγραψε η Κενέσα στο Facebook αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της.
ν

Ο Στήβεν Γουέμπερ Τζούνιορ έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, την Κενέσα Αντουάν, στην Τανζανία, όταν πνίγηκε. Πηγή: Facebook
ν

«Θα σε βρω και θα σε παντρευτώ στην επόμενη ζωή και στην επόμενη και στην επόμενη και στην επόμενη… Σε αγαπώ τόσο πολύ και θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε η Κενέσα στο Facebook
ν

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Στην αρχή οι συνθήκες του πνιγμού κρατήθηκαν μυστικές, σύντομα όμως αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια.

Κατά πρώτον, ο Στήβεν δεν ήταν σε κάποια δεξαμενή νερού ή πισίνα, αλλά μέσα στη θάλασσα και μάλιστα σε βάθος περίπου 5 μέτρων!

Το δεύτερο είναι ότι το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο με την υποβρύχια πρόταση γάμου δεν ήταν άλλο από την ίδια την Κενέσα στην οποία απευθυνόταν η πρόταση!

Αυτό που συνέβη ήταν το εξής. Η καλύβα που είχε νοικιάσει το ζεύγος μέσα στη θάλασσα, που ανήκε στο The Manta Resort και της οποίας η διανυκτέρευση κόστιζε 1.700 δολάρια, με μίνιμουμ τρία βράδια παραμονής, είχε κάτω από αυτήν, στο βάθος της θάλασσας, ένα υποβρύχιο δωμάτιο με τζάμια για «δύτες και μη δύτες», όπως ανέφερε η διαφήμιση.           

Το σαν καλάθι αερόστατου δωμάτιο ήταν στερεωμένο στο βυθό με άγκυρες σε βάθος 10 μέτρων.
ν

ν

Η Κενέσα είχε κατέβει με το βίντεό της σε αυτό το δωμάτιο και περίμενε τον Στήβεν να καταδυθεί – πράγμα που εκείνος έκανε, δίχως να σκεφτεί τους κινδύνους, παρασυρόμενος από τη διαφήμιση του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο νησί Πέμπα της Τανζανίας.
ν

ν

Φαίνεται ότι ο άτυχος Στήβεν, όταν δεν μπορούσε πια να κρατήσει άλλο την αναπνοή του και αποφάσισε να αναδυθεί, χτύπησε το κεφάλι του σε κάποια από τις προεξοχές που ήταν πάνω από το υποβρύχιο δωμάτιο, και αυτό του κόστισε τη ζωή.

Η Κενέσα έτρεξε πάνω περιμένοντάς τον να βγει, αλλά «ο Στήβεν δεν βγήκε ποτέ από τα βάθη», έγραψε η Κενέσα στο Facebook.

Η καλύβα μέσα στη θάλασσα απείχε από την ακτή 250 μέτρα.
ν

 


Translate this post