Πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα, Σύγχρονα Μυστήρια

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το αξίας 3 δισ. δολαρίων πυρηνικό υποβρύχιο USS Connecticut συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο στη Νότια Κινεζική Θάλασσα.

Το πυρηνικό υποβρύχιο USS Connecticut του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού Φωτογραφία αρχείου: U.S. Navy

ν

ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού USS Connecticut (SSN 22) συγκρούστηκε στις 2 Οκτωβρίου με άγνωστο αντικείμενο, ενώ περιπολούσε στη Νότια Κινεζική Θάλασσα. Το υποβρύχιο έπαθε ζημιές. Δεν υπάρχουν όμως νεκροί.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν 11 μέλη του πληρώματος, αλλά ευτυχώς κανείς τους δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Από κάθε άποψη είναι παράξενο πώς ένα πανάκριβο υποβρύχιο με πυρηνικές κεφαλές, αξίας 3 δισ. δολαρίων, σαν αυτά που θέλουν οι ΗΠΑ να πουλήσουν στην Αυστραλία, έχοντας ραντάρ και συστήματα πλοήγησης τελευταίου τύπου, δεν «είδε» τι ερχόταν κατά πάνω του.

Η ακριβής φύση του αντικειμένου που χτύπησε το υποβρύχιο καλύπτεται από μυστήριο με τους αξιωματικούς να καθυστερούν να αποκαλύψουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες, οδηγώντας σε εικασίες ότι στη σύγκρουση θα μπορούσε να έχει εμπλακεί κάποιο εχθρικό drone, κάποιο άλλου είδους υποβρύχιου οχήματος ξένης δύναμης ή ακόμη και κάποιο υποβρύχιο UFO.

Στις 26 Ιουνίου 2021 ένα μακροσκελές άρθρο του National Geographic, με τίτλο “How the Pentagon learned to start worrying and investigate UFOs”, περιγράφει τις ανησυχίες του Αμερικανικού Πενταγώνου για τα εναέρια και υποβρύχια άγνωστα αντικείμενα που φαίνεται να «κατασκοπεύουν» τις αμερικανικές δυνάμεις.

Μέχρι τώρα οι πιλότοι του αμερικανικού Ναυτικού έχουν καταγράψει 144 «επαφές» μεταξύ των ετών 2004 και 2021. Η πρώτη «επαφή» έγινε το 2004 στο νησί του Ειρηνικού Σάντα Καταλίνα, ένα βραχώδες νησί στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καλιφόρνιας στον ομώνυμο κόλπο.

Πολλά από τα UFO, όταν γίνονται αντιληπτά, είτε εξαφανίζονται στα νερά του ωκεανού είτε χάνονται από τα μάτια των πιλότων αναπτύσσοντας πολύ μεγάλη ταχύτητα.
ν

Σφαιρικό UFO, καταδιωκόμενο από αμερικανικό μαχητικό στις 15 Ιουλίου 2019, βυθίζεται στα νερά του ωκεανού. Πηγή: Jeremy Corbell / YouTube
ν

Στις 15 Ιουλίου 2019, σφαιρικό UFO, καταδιωκόμενο από αμερικανικό μαχητικό, βυθίστηκε στα νερά του ωκεανού. Το περιστατικό καταγράφηκε από τον πύργο ελέγχου του πολεμικού USS Omaha (LCS-12).

Το σχετικό βίντεο έγινε γνωστό από Τζέρεμι Κόρμπελ, σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ και ερευνητή των UFO, που ανάρτησε πλάνα στο Instagram και το YouTube.
ν

New video from USS Omaha shows unknown aerial sphere vanishing into ocean | NewsNation Now
ν

ν

Όπως έχει γίνει γνωστό από άλλους ερευνητές, οι εξωγήινοι εξουδετερώνουν αυτό που νομίζουν ότι είναι πυρηνική απειλή και πιθανό αίτιο ενός πυρηνικού πολέμου, εξουδετερώνοντας τα οπλικά συστήματα, επειδή ο κόσμος τους συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με τον δικό τους και ένας πυρηνικός πόλεμος στη Γη θα έχει άμεσες συνέπειες και σε αυτούς. Και είναι γνωστό ότι οι ηγέτες της Γης είναι στην πλειοψηφία τους ανόητοι παρά εχέφρονες και σοφοί.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας και τουλάχιστον τρία πυρηνικά υποβρύχια κλάσης Seawolf, όπως το USS Connecticut, του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, περιπολούν μεταξύ Ινδικού και Ειρηνικού Ωκεανού.

Το ποια ήταν η αποστολή του USS Connecticut παραμένει επίσης ασαφές.
ν

ν

«Το υποβρύχιο παραμένει σε ασφαλή και σταθερή κατάσταση», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Αμερικανικού Στόλου του Ειρηνικού. «Η μονάδα πυρηνικής πρόωσης και οι χώροι του USS Connecticut δεν επηρεάστηκαν (από τη σύγκρουση) και παραμένουν πλήρως λειτουργικοί. Εκτιμάται η έκταση των ζημιών στο υπόλοιπο υποβρύχιο».

«Το αμερικανικό Ναυτικό δεν χρειάστηκε βοήθεια. Το περιστατικό θα διερευνηθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.
ν

U.S. nuclear-powered submarine hits unknown object in South China sea amid regional tensions | CBS Mornings
ν

ν

 


Translate this post