Μπιλ Γκέιτς και Τζορτζ Σόρος πίσω από τα νέα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID-19

Posted by Youmagazine Staff

 

Μπιλ Γκέιτς και Σόρος εξαγόρασαν την βρετανική εταιρεία Mologic που παρασκευάζει τα νέα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού SARS-CoV-2

University of Michigan School of Medicine / CC BY 2.0

ν

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ομάδα επενδυτών με επικεφαλής το Ταμείο Οικονομικής Ανάπτυξης Σόρος (Soros Economic Development Fund – SEDF) και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς χρηματοδότησαν την εξαγορά της βρετανικής εταιρείας διαγνωστικών τεχνολογιών Mologic, η οποία ανέπτυξε ένα 10-λεπτό τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού SARS-CoV-2.

Για να πραγματοποιήσουν την εξαγορά, Γκέιτς και Σόρος ίδρυσαν την Global Access Health (GAH), μια κοινωνική επιχείρηση που στοχεύει στην εξαγορά εταιρειών με προσιτή ιατρική τεχνολογία.

Γκέιτς και Σόρος αναμένεται να δώσουν πάνω από 41 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά της Mologic. Το πακέτο περιλαμβάνει την εξαγορά όλων των υφιστάμενων μετοχών της Mologic, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που κατέχονται από δύο ιδιωτικούς διαχειριστές επενδύσεων, την Foresight Group LLP και την Calculus Capital.
ν

ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ PCR

Τα νέα τεστ κρίθηκαν απαραίτητα διότι τα υπάρχοντα τεστ PCR είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας, καθώς δεν κατασκευάστηκαν για τον SARS-CoV-2 (πότε πρόλαβαν;) αλλά για την ανίχνευση του… καρκίνου του τραχήλου της μήτρας των γυναικών!

Σύμφωνα με το Centre for Evidence-Based Medicine του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, τα τεστ PCR είναι αξιόπιστα μόνο κατά 3%.

Το 97% των ατόμων που βγαίνουν «θετικοί» στον κορονοϊό στην πραγματικότητα δεν έχουν απολύτως τίποτα!

Έτσι, όταν ακούτε ότι υπάρχουν «1.834 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα» οι πραγματικές μολύνσεις είναι μόνο 55.

Τα τεστ PCR είναι αναξιόπιστα. Όταν ακούτε ότι υπάρχουν «1.834 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα» οι πραγματικές μολύνσεις είναι μόνο 55.

Αυτό το πολύ βασικό λάθος έχει προκαλέσει μια παγκόσμια παραφροσύνη και έχει οδηγήσει άτομα, επιχειρήσεις ακόμη και χώρες στο χείλος της καταστροφής, καθώς και στην επιβολή απάνθρωπων και αντισυνταγματικών μέτρων δήθεν στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Επειδή αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, αυτοί που χρηματοδότησαν την κατασκευή και διασπορά του κορονοϊού SARS-CoV-2 και τα σύγχρονα θανατηφόρα «εμβόλια», αναδιπλώνονται και επενδύουν τώρα στα νέα τεστ.
ν

ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Μάλιστα, την ανακοίνωση της εξαγοράς συνοδεύει μια δακρύβρεχτη δήλωση του Sean Hinton, διευθύνοντα συμβούλου του Ταμείου Σόρος, η οποία μεταξύ άλλων λέει:

«Η πανδημία Covid-19 απέδειξε οδυνηρά τις θεμελιώδεις ανισότητες στην παγκόσμια δημόσια υγεία, ιδίως εκείνων που δεν έχουν πρόσβαση σε […] Τώρα, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα και οι επενδυτές συνεργάζονται […] για να αντιμετωπίσουν τουλάχιστον ένα μέρος αυτής της ανισότητας […] για την επίλυση ενός από τα πιο πιεστικά ζητήματα δημόσιας υγείας στον κόσμο».

Η εταιρεία Mologic ιδρύθηκε το 2003 από τον Mark Davis και τον πατέρα του καθηγητή Paul Davis, έναν από τους δημιουργούς του πρώτου τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι, του ClearBlue. Η Mologic αναπτύσσει τεστ για μια ποικιλία ασθενειών σε προσιτές τιμές και πρόσφατα έλαβε έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19. Τα τεστ αυτά η εταιρεία σχεδιάζει να τα πουλάει μόνο 1 € το καθένα.

Αν υπολογίσουμε ότι περίπου 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα κάνουν το τεστ αυτό δύο φορές την εβδομάδα, τα κέρδη που θα αποκομίσουν οι Γκέιτς και Σόρος σε ένα χρόνο ανέρχονται σε 312.000.000.000 (312 δισεκατομμύρια)!

Αφαιρέστε τα 41 δισ. που έδωσαν για την εξαγορά της Mologic και 5 δισ. για την εξαγορά πρωθυπουργών και άλλων πολιτικών ή λοιμωξιολόγων στα διάφορα κράτη, θα έχουν καθαρό κέρδος κάπου 266 δισ. μόνο τον πρώτο χρόνο.

Καθόλου άσχημα για δύο «φιλάνθρωπα» γεροντάκια που σκέπτονται πριν από εμάς για εμάς, τον 66χρονο Γκέιτς και τον 91χρονο Σόρος.

Έτσι γίνονται οι μεγάλες μπίζνες…
ν

ν

Να σημειωθεί ότι η Mologic έλαβε πρόσφατα 1 εκατομμύριο λίρες (1,4 εκατομμύρια δολάρια) από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για την ανάπτυξη των τεστ Covid-19 – ένα ποσό που η ίδια η Mologic χαρακτήρισε «ανεπαρκές».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mologic, Mark Davis, καλωσόρισε τη συμφωνία εξαγοράς από τους Γκέιτς και Σόρος, δηλώνοντας ότι η εταιρεία του «θα γίνει τώρα μια κοινωνική επιχείρηση (!!!) αφοσιωμένη στην παροχή προσιτών διαγνωστικών τεστ, τα οποία θα πάνε σε μέρη που έχουν μείνει χωρίς ιατρική κάλυψη εξαιτίας της απληστίας των κερδοσκόπων» (!!!)

Και το δούλεμα συνεχίζεται…
ν

 


Translate this post