Μυστηριώδες UFO πάνω από τη Νότια Καρολίνα (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η εμφάνιση μιας πύρινης σφαίρας στη νήσο Κιάουα, στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, την παραμονή των Χριστουγέννων, άναψε τη συζήτηση για επισκέψεις εξωγήινων στη Γη.

ν

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ και η καταγραφή ενός Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου, με τη μορφή πύρινης σφαίρας, πάνω από τη νήσο Κιάουα, νοτίως του Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα την παραμονή των Χριστουγέννων, άναψε τη συζήτηση για επισκέψεις εξωγήινων στη Γη.
Το σχετικό βίντεο ανέβηκε στο YouTube στις 24 Δεκεμβρίου από την Ντέμπορα Τόμσον (Debra Thomson), η οποία, όπως γράφει στο συνοδευτικό κείμενο, είχε μια ανεμπόδιστη θέα, αλλά δεν ήταν βέβαιη περί τίνος επρόκειτο.
Στις 21:33 τοπική ώρα εμφανίστηκε πάνω από το Τσάρλεστον μια «όμορφη κόκκινη σφαίρα», που δεν ήταν η Αφροδίτη, καθώς βρισκόταν βορειοδυτικά στον ουρανό. Η σφαίρα συρρικνώθηκε, μέχρι που εξαφανίστηκε κι έπειτα από λίγα λεπτά επανεμφανίστηκε στο ίδιο μέγεθος.

ν

ν

Η Τόμσον γράφει επίσης ότι κάλεσε το τοπικό αεροδρόμιο, όπου οι υπεύθυνοι της είπαν ότι δεν έβλεπαν τίποτε στα ραντάρ και ότι δεν ήταν μετεωρολογικό αερόστατο.
Την είδηση για την μυστηριώδη κόκκινη σφαίρα μετέδωσε η εφημερίδα The Post and Courier, με έδρα το Τσάρλεστον.
Οι χρήστες του YouTube σχολίασαν ποικιλοτρόπως το βίντεο, με άλλους να λένε ότι είναι απόδειξη της ύπαρξης ενός προηγμένου πολιτισμού και άλλους να υποστηρίζουν ότι είναι drone ή κάτι τέτοιο.
Άλλοι είπαν ότι είναι η μετάκαυση ενός στρατιωτικού τζετ. Μέσω της μετάκαυσης τα πολεμικά αεριωθούμενα μπορούν να πετύχουν υπερηχητικές ταχύτητες, ρίχνοντας το καύσιμο κατευθείαν στο ρεύμα της εξάτμισης, όπου αναφλέγεται. Αυτή είναι η μετάκαυση.
Με το afterburning, επιτυγχάνεται αύξηση της ταχύτητας του αεροσκάφους με άμεση συνέπεια την αύξηση της προωστικής δύναμης (ώσης), σε ποσοστό που κυμαίνεται από 40% έως 70% ανάλογα με τον κινητήρα, σε σχέση με την ξηρά ώση. Χρησιμοποιείται κυρίως στα μαχητικά-υπερηχητικά αεροσκάφη.
Πέρα από αυτό, η νήσος Κιάουα (Kiawah), νοτίως του Τσάρλεστον, είναι γνωστή για τις θεάσεις Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων ιδίως σε περιόδους διακοπών. Τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς του 2015, ένας ιπτάμενος δίσκος με έντονο πορτοκαλί χρώμα εντοπίστηκε πάνω από τη Rivers Avenue, σύμφωνα με την εφημερίδα The Post and Courier.
Τρεις εβδομάδες αργότερα, υπήρξε μια «σειρά ουράνιων σπινθήρων» που διέσχισαν το θαλάσσιο κανάλι Hamlin Sound κοντά στην πόλη Μάουντ Πλέζαντς (Mount Pleasant), σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν από το Mutual UFO Network.
Τον Αύγουστο του 2018, μυστηριώδη φώτα εντοπίστηκαν στην Μυρτλ Μπιτς, πάνω από την κατοικία της Σ.Κ., η οποία εκείνη την ώρα έβγαζε φωτογραφίες της καταιγίδας που είχε ενσκήψει στην περιοχή.
ν

 


Translate this post