Ο δρ Φαούτσι κατηγορείται ότι διόγκωσε τους θανάτους από Covid-19 κατά 1600%

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο δρ Φαούτσι κατηγορείται ότι μαζί με το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) διόγκωσαν τους θανάτους από Covid-19 κατά 1600%.

Ο δρ Άντονι Φαούτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID). Πηγή: YouTube

ν

ΟΠΩΣ καταγγέλλει ο ιστότοπος National File, ο δρ Φαούτσι μαζί με το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) διόγκωναν τους θανάτους από Covid-19 για να επηρεάσουν τις αμερικανικές εκλογές υπέρ του Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το CDC διόγκωσε παρανόμως τον αριθμό θνησιμότητας από Covid-19 κατά τουλάχιστον 1.600 τοις εκατό, την περίοδο των προεδρικών εκλογών του 2020, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε από την Πρωτοβουλία Δημόσιας Υγείας του Ινστιτούτου για την Καθαρή και Εφαρμοσμένη Γνώση (Public Health Initiative of the Institute for Pure and Applied Knowledge). Η παραποίηση αυτή συνιστά ομοσπονδιακό αδίκημα.

Η μελέτη που τιτλοφορείται, «Συλλογή δεδομένων COVID-19, συννοσηρότητα και ομοσπονδιακός νόμος: Μια ιστορική αναδρομή», συντάχτηκε από τους Henry Ealy, Michael McEvoy, Daniel Chong, John Nowicki, Monica Sava, Sandeep Gupta, David White, James Jordan, Daniel Simon και Paul Anderson. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ PDF ΕΔΩ).
ν

Ο δρ Άντονι Φαούτσι με τον δισεκατομμυριούχο και υπέρμαχο των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς και τον γενετιστή δρα Φράνσις Κόλινς (δεξιά), διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (ΝΙΗ). 14 Δεκεμβρίου 2018. Πηγή: ΝΙΗ/Francis Collins
ν

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

Συνεχίζοντας, το άρθρο του δημοσιογράφου Patrick Howley στο National File, ισχυρίζεται ότι υπήρξε συνωμοσία μεταξύ του δρα Άντονι Φαούτσι, του δισεκατομμυριούχου και υπέρμαχου των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς και του γενετιστή δρα Φράνσις Κόλινς, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (ΝΙΗ), για την κατατρομοκράτηση του κόσμου, επειδή όλοι αυτοί κατέχουν σημαντικό μερίδιο των εταιρειών που παρασκευάζουν εμβόλια, όπως π.χ. στη Moderna. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ MODERNA).

Ως παράδειγμα, φέρνει την περίπτωση της Φλόριντα, όπου το Orlando Health, ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό δίκτυο κοινοτικών και ειδικών νοσοκομείων που εδρεύουν στο Ορλάντο της Φλόριντα, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ενώ το ποσοστό θνησιμότητας από Covid-19 ήταν 9,4% διογκώθηκε στο εκπληκτικό 98%.

Πιο κάτω αναφέρει αποσπάσματα της έκθεσης που αποκαλύπτει την απάτη, αναφέροντας ποιοι νόμοι έχουν παραβιαστεί, ενώ επισημαίνει:

Το CDC θέσπισε παράνομα νέους κανόνες για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τη θνησιμότητα από Covid-19, με αποτέλεσμα την διόγκωση του αριθμού των θανάτων που αποδίδονται στην Covid-19 κατά 1.600%.

Τέλος, κάνει αναφορά σε δήλωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι τα τεστ PCR δεν είναι απολύτως αξιόπιστα στην πρώτη δοκιμή και ίσως χρειάζεται να γίνει και δεύτερη δοκιμή για να επαληθευτεί η πρώτη. Και αυτό γιατί τα τεστ PCR μπορούν να ανιχνεύσουν απομεινάρια νεκρών ιών στον οργανισμό εκλαμβάνοντας αυτούς τους ιούς ως ζωντανούς και βγάζοντας άρρωστο τον εξεταζόμενο, ενώ είναι υγιής.
ν

 


Translate this post