Τζο Μπάιντεν: Του ευχήθηκε καλή υγεία ο Πούτιν κι έπεσε τρεις φορές κάτω (vid)

Κατηγορία NEWS, Διεθνή

ΔΙΕΘΝΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο φουκαράς ο Αμερικανός πρόεδρος έπεσε ανεβαίνοντας τη σκάλα του Air Force One! Διεθνής ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: YouTube

ν

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σκόνταψε και έπεσε στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους, προκαλώντας και πάλι την διεθνή ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του

Ο 78χρονος Αμερικανός πρόεδρος, ανέβαινε με δυσκολία τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One, όταν το κουρασμένο του βήμα σκόνταψε και σχεδόν σωριάστηκε στο «ανέβασμά» τους.
ν

ν

Πρόσφατα ο Μπάιντεν, που φαίνεται να μην έχει καλούς συμβούλους, αποκάλεσε «φονιά» τον Βλαντίμιρ Πούτιν, επαναφέροντας έτσι το ψυχροπολεμικό κλίμα περασμένων δεκαετιών. Σε απάντηση ο Πούτιν του ευχήθηκε να είναι καλά στην υγεία του. Σαν αποτέλεσμα, ο Μπάιντεν σκόνταψε τρεις φορές κι έπεσε κάτω προς μεγάλη απογοήτευση των απανταχού υποστηρικτών του.
ν


ν

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθυνόταν στην πρωτεύουσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, ώστε να συναντηθεί με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας μετά τους πυροβολισμούς σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους ασιατικής καταγωγής.

Μέχρι πρόσφατα ο Μπάιντεν είχε ειδικό γύψο στο ένα του πόδι καθώς το είχε σπάσει, τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς έπαιζε με τον σκύλο του. Γενικά υπάρχει προβληματισμός εκτός από την πνευματική του διαύγεια (πάσχει από Αλτσχάιμερ) και για την σωματική κατάσταση της υγείας του.
ν

Biden FALLS on stairs of Air Force One THREE TIMES | The Sun
v


v

 


Translate this post