Φενγκ Σούι – Εξουδετερώνοντας τα αρνητικά άστρα του 2021

Κατηγορία MAGAZINE, Φενγκ Σούι

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 3|3

Posted by Youmagazine Staff

 

Μέρος γ΄: Θεραπεύοντας τους δυσοίωνους τομείς

Μάθετε τις αρνητικές ενέργειες των δυσοίωνων άστρων το 2021 και πώς να τις εξουδετερώσετε στο έτος του Μεταλλικού Βοδιού.

Πηγή: News Media

ν

ΑΠΟ ΤΙΣ 12 Φεβρουαρίου 2021, το δυσοίωνο άστρο 2 βρίσκεται στον Βορρά κάθε σπιτιού, γραφείου και κτιρίου σε όλο τον κόσμο και όταν ενεργοποιηθεί μπορεί να φέρει ασθένεια σε οποιονδήποτε μέσα στο κτίριο. Ο Βορράς μπορεί, επομένως, να είναι πολύ επικίνδυνος το 2021.

Ο παραδοσιακός τρόπος για να θεραπεύσετε το άστρο 2 είναι να σταματήσετε να έχετε στον βορινό τομέα του σπιτιού ή του διαμερίσματος κάποια φωτιστική πηγή. Στον τομέα αυτόν κρεμάστε μια σειρά έξι μεταλλικών νομισμάτων Ι Τσινγκ (φωτο).

Εναλλακτικά, μπορείτε να ρίξετε χοντρό αλάτι στις γωνίες, για καθαρισμό ενέργειας, ή να τοποθετήσετε ένα μπολ με θαλασσινό νερό στον βορινό τομέα του σπιτιού ή του γραφείου σας για να αποδυναμώσετε τον αντίκτυπο αυτού του δυσοίωνου άστρου και να αποφύγετε την ενεργοποίησή του.

ν

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ

Άστρο 7, κόκκινο

Το άστρο 7 της βίας είναι κόκκινο και ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου. Μπορεί να προκαλέσει κλοπές, κίνδυνο φωτιάς, νομικά ζητήματα, οικονομική αποτυχία, απώλειες στο σπίτι και στη δουλειά, αλλά και παρορμητικές δαπάνες.

Σχετίζεται με ασθένειες του στόματος, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και με ασθένειες που απαιτούν νοσηλεία σε νοσοκομείο ή χειρουργικές επεμβάσεις. Ξυπνά μέσα μας παρορμητικά συναισθήματα που συχνά οδηγούν σε τσακωμούς και κουτσομπολιό.

Είναι πιθανό επίσης να δημιουργήσει θέματα υγείας που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νοσηλεία ή χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο Βορειοδυτικός τομέας σχετίζεται επίσης με το στοιχείο του Μετάλλου και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι κανείς πολύ προσεκτικός σε όλα τα παραπάνω ζητήματα και να πάρει τις αντίστοιχες προφυλάξεις.

Τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν αυτό το τμήμα του σπιτιού μπορεί να έχουν συχνές διαμάχες και παρεξηγήσεις. Σε περίπτωση που η κρεβατοκάμαρά σας βρίσκεται σε αυτόν το τομέα προσέξτε τους κλέφτες ή τις οικονομικές απώλειες.

Για να ελαχιστοποιήσετε την επίδραση αυτής της αρνητικής ενέργειας, μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα που ανήκουν στο στοιχείο του νερού, όπως η μαύρη ή μπλε κρυστάλλινη σφαίρα ή ένα αγαλματίδιο μπλε ρινόκερου.

Σε περίπτωση που η κρεβατοκάμαρά σας είναι τοποθετημένη εδώ, προσέξτε τους κλέφτες και τις περιττές δαπάνες.

Η επίδραση του άστρου θα επηρεάσει όλους μας το 2021, ανεξάρτητα ζωδίου. Επομένως, όλοι πρέπει να λάβουμε προφυλάξεις για να αποτρέψουμε ατυχήματα, κλοπές, απώλεια χρημάτων κτλ.

Φέτος, ίσως έρθουμε αντιμέτωποι με νέες καταστάσεις ή ξαφνικές αλλαγές. Συναισθηματικά, υπάρχουν πειρασμοί και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι σκόπιμο να δανειστείτε χρήματα φέτος. Η μεγαλύτερη δοκιμασία το 2021 είναι η απληστία. Θα προκύψουν πειρασμοί γεμάτοι παγίδες και γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό και να ζητάτε τη συμβουλή των ειδικών πριν αποφασίσετε ή υπογράψετε κάτι. Να οδηγείτε προσεκτικά και να αποφεύγετε τις επικίνδυνες περιοχές.

Αν στη θέση του άστρου 7 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Ανεξάρτητα αν είναι η μπροστινή ή η πίσω πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου, φροντίστε να είναι πάντα κλειδωμένη.

Υπνοδωμάτιο –  Αντιπροσωπεύει την τύχη, ειδικά των γυναικών του σπιτιού. Βάλτε ασφάλειες στα παράθυρα για να αποφύγετε τον κίνδυνο της διάρρηξης.

Μπάνιο – Φροντίστε τη σχέση σας και αποφύγετε τις καταχρήσεις στο αλκοόλ. Μην παραμελείτε τη δουλειά σας.

Κουζίνα – Αποφύγετε κάθε εμπλοκή σε κουτσομπολιά και να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.

Θεραπείες Feng Shui για το άστρο 7

Ευτυχισμένος Βούδας με κόκκινο ένδυμα για τη διάλυση της επιθετικότητας
Μπλε ελέφαντας ή ρινόκερος για την αποφυγή ατυχημάτων
Μελωδός με το χέρι της Φατιμά για θεϊκή προστασία
Γαλάζιος δράκοντας για την αποφυγή οικονομικών απωλειών
Ζευγάρι πάπιες μανδαρίνοι για την αποφυγή απιστίας
Σύμβολο διπλής ευτυχίας για ευτυχισμένες σχέσεις
Μάνταλες προστασίας
Μπλε χρώμα
Φύλακες


ν

ΒΟΡΡΑΣ

Άστρο 2, μαύρο

Το άστρο των ασθενειών είναι μαύρο και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Είναι ένα δυσοίωνο άστρο που φέρνει ασθένειες, ατυχήματα και κακή τύχη. Φέρνει ασθένειες που σχετίζονται κυρίως με το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. Επειδή σχετίζεται με τη γη μπορεί να φέρει σεισμούς.

Πιστεύεται ότι δημιουργεί προβλήματα στην υγεία, ειδικά στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ή στις έγκυες. Επίσης μπορεί να φέρει δυσκολίες όσον αφορά επενδύσεις σε ακίνητα.

Το στοιχείου του Βορρά είναι το Νερό, ενώ το στοιχείο του άστρου των ασθενειών είναι η Γη. Παρ’ όλο που το Νερό εξασθενεί την αρνητική ενέργεια του άστρου 2, καθώς αποδυναμώνει το στοιχείο της Γης στον Καταστροφικό Κύκλο των στοιχείων του Φενγκ Σούι, θα πρέπει και πάλι να είσαστε προσεκτικοί.

Τοποθετήστε ένα λευκό και χρυσαφί χαλί ή κουρτίνες στα ίδια χρώματα και αποφύγετε οπωσδήποτε την ενέργεια της Φωτιάς ή του κόκκινου χρώματος σε αυτό τον τομέα, ή οποιουδήποτε κινούμενου αντικειμένου.

Αποφύγετε επίσης τα μεγάλα φυτά. Προτιμήστε αντικείμενα από μέταλλο για να διαλύσετε την αρνητική ενέργεια. Αυτά μπορεί να είναι μια μπρούτζινη κολοκύθα hu lu, έξι μπρούτζινα κινέζικα νομίσματα ή μια δρακοχελώνα.

Οι άνθρωποι που κινδυνεύουν ιδιαίτερα να επηρεαστούν από τους κραδασμούς του άστρου αυτού είναι όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Αλόγου και οι μεσαίες κόρες της οικογένειας. Επίσης, πρέπει να προσέξουν οι γυναίκες ηλικίας από 30 έως 45 ετών. Συνιστάται να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και μια θετική νοοτροπία.

Αποφύγετε τις δυσάρεστες καταστάσεις και τις αρνητικές συζητήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Πεπτικά προβλήματα, προδιάθεση για αύξηση βάρους από άγχος και μυϊκοί σπασμοί θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν.

Φέτος, για όσους επηρεάζονται από την ενέργεια του ιπτάμενου άστρου 2, δεν συνιστάται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις. Ελέγχετε την κατάσταση της υγείας σας πιο συχνά και βελτιώστε τον τρόπο ζωής και τη διατροφή σας για να αποφύγετε προβλήματα.

Αν στη θέση του άστρου 2 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να έχουν την τάση να αρρωσταίνουν εύκολα με ελαφριές ασθένειες, όπως βήχας, πυρετός ή δυσπεψία. Φροντίστε την υγεία σας, διαφορετικά θα ξοδεύετε χρήματα για φάρμακα.

Υπνοδωμάτιο – Φροντίστε το πεπτικό σας σύστημα. Να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε ατυχήματα, ειδικά οι ηλικιωμένες γυναίκες με γυναικολογικά προβλήματα. Προσέχετε τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε.

Μπάνιο – Δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Απλώς κλείνετε την πόρτα της τουαλέτας για καλύτερη υγιεινή.

Κουζίνα – Μπορεί να υπάρξει δυσαρμονία στην οικογένεια και θέμα γονιμότητας. Φροντίστε το πεπτικό σας σύστημα.

Θεραπείες Feng Shui για το άστρο 2

Φυλαχτό κρυστάλλινου Wu Lou 5 στοιχείων
Μπρούτζινο Wu Lou για καλή υγεία
Pi Yao για προστασία από ασθένειες
Θεραπεία με αλάτι, αλατόνερο
Μεταλλικό Stupa για τύχη και θεϊκή προστασία
Ευτυχισμένος Βούδας πλούτου με κολοκύθα (Wu Lou)
Χρυσός ελέφαντας για μακροζωία και ζωτικότητα
Μελωδοί με 6 ή 8 μεταλλικές ράβδους
6 κινεζικά νομίσματα
Θεραπευτικός Βούδας


ν

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ

Άστρο 3, πράσινο

Το αρνητικό άστρο 3 είναι πράσινο και ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου. Η επίδρασή του οδηγεί σε απώλεια ενέργειας, καβγάδες, φιλονικίες, νομικές έριδες, τσακωμούς και πολέμους, δικαστήρια και κλοπές. Φέρνει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το συκώτι και τα άκρα. Λέγεται ότι οι άνθρωποι που υποφέρουν από προβλήματα υγείας σαν κι αυτά που περιγράψαμε, πρέπει να αποφύγουν αυτή την περιοχή του σπιτιού τους.

Η αρνητική ενέργεια του άστρου αυτού δημιουργεί διαφωνίες ή παρεξηγήσεις που προκαλούνται από φήμες, κουτσομπολιά, αλλά και συναισθηματική αστάθεια. Τα καλά νέα είναι ότι ο Νοτιοδυτικός τομέας σχετίζεται με το στοιχείο της Γης και αποδυναμώνει το Ξύλο που είναι το στοιχείο τους άστρου 3.

Ωστόσο, η ενέργεια θα εξακολουθεί να υπάρχει και γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγετε οτιδήποτε έχει σχέση με το στοιχείο του Νερού στην περιοχή αυτή. Αποφύγετε ακόμη και τα φυτά, αν αυτά διατηρούνται μέσα στο νερό.

Η παραδοσιακή μέθοδος Φενγκ Σούι για να ξεπεραστεί η αρνητική αυτή ενέργεια είναι η εισαγωγή του στοιχείου της Φωτιάς. Τοποθετήστε εδώ οτιδήποτε συμβολίζει τη φωτιά, όπως αντικείμενα κόκκινου χρώματος ή μια κόκκινη κρυστάλλινη σφαίρα.

Το δυσοίωνο Sui Po βρίσκεται επίσης στη νοτιοδυτική κατεύθυνση φέτος, επομένως είναι καλύτερο να αποφεύγετε οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης στον τομέα αυτό, προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί η αρνητική ενέργεια. Μην κάθεστε εκεί και μην βάλετε το κρεβάτι ή το γραφείο σας.

Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο από την ενέργεια του άστρου 3 είναι όσοι έχουν γεννηθεί σε έτη Ποντικού. Επιρροές δέχονται επίσης οι μεσαίοι γιοι της οικογένειας και οι άνδρες από 30 έως 45 ετών.

Αν στη θέση του άστρου 3 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Μπορεί να γίνετε ευερέθιστοι και να τσακώνεστε εύκολα. Τοποθετήστε ένα κόκκινο μήλο ή μια κόκκινη μπάλα κοντά στην είσοδο για να επέλθει γαλήνη και αρμονία στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Υπνοδωμάτιο – Να είστε προσεκτικοί σε νομικά ζητήματα και φροντίστε για την προστασία του σπιτιού από διαρρήκτες.

Μπάνιο – Μπορεί να έχουν μεγάλη επίπτωση πάνω σας κουτσομπολιά και φήμες γι’ αυτό λάβετε τα μέτρα σας. Κλείνετε την πόρτα της τουαλέτας όταν δεν την χρησιμοποιείτε.

Κουζίνα – Τα κουτσομπολιά δεν θα έχουν τόσο μεγάλη επίδραση πάνω σας εδώ, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε για την ακαδημαϊκή επιτυχία σας.

Θεραπείες Feng Shui για το άστρο 3

Κόκκινος μυστικός κόμπος για την εξάλειψη της επιθετικής ενέργειας
Φυλακτό με ζευγάρι πάπιες μανδαρίνοι από ροζ χαλαζία
Κρυστάλλινο, κόκκινο μήλο για γαλήνη
Φυλακτό με τη λέξη HUM
Άγαλμα ελέφαντα
Κόκκινο χρώμα
Αλατόνερο
Κόκκινα λιονταράκια
Κόκκινος δράκος
Μεγάλος ευτυχισμένος Βούδας
Μάνταλα Άρη


ν

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Άστρο 5, κίτρινο

Το άστρο της κακοτυχίας και της καταστροφής είναι κίτρινο και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Θεωρείται το πιο καταστροφικό από όλα τα ιπτάμενα άστρα καθώς φέρνει κακοτυχία κάθε είδους και σε όλους τους τομείς.

Είναι καλύτερο να αποφεύγετε αυτόν τον χώρο για όλες τις σημαντικές σας δραστηριότητες. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές του επιπτώσεις με τους τρόπους που υποδεικνύονται.

Όπως και με το άστρο 2 της ασθένειας, είναι μια καλή ιδέα να τοποθετήσετε στον τομέα αυτό ένα χαλί ή κουρτίνες σε χρώματα λευκά και χρυσαφιά. Μπορείτε επίσης να αποδυναμώσετε την αρνητική ενέργεια με το στοιχείο του Μετάλλου και να τοποθετήσετε αντικείμενα όπως τρόπαια, κινεζικά νομίσματα, μπρούτζινη κολοκύθα (Wu Lou) ή μεταλλικά κουτιά μουσικής κτλ.

Τα καλά νέα και εδώ είναι ότι το στοιχείο του Νοτιοανατολικού τομέα, η Γη, βοηθά στην αποδυνάμωση της αρνητικής ενέργειας του άστρου αυτού. Παρ’ όλα αυτά, είναι καλύτερο να αποφύγετε την τοποθέτηση κινούμενων αντικειμένων, όπως συντριβανάκια, ενυδρεία ή φυτά που μπορούν να ενεργοποιήσουν και να ενισχύσουν την αρνητική ενέργεια. Αποφύγετε επίσης οτιδήποτε υποδηλώνει το στοιχείο της Φωτιάς και αναβάλλετε την ανακαίνιση ή μεγάλες κατασκευαστικές εργασίες που θέλετε να κάνετε στον τομέα αυτό.

Προτιμήστε μεταλλικά αντικείμενα και τοποθετήστε εδώ τους τρεις θεούς Φου Λου Σιάο σαν προστάτες.

Οι άνθρωποι που επηρεάζονται περισσότερο από τις ενέργειες του άστρου αυτού είναι όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Λαγού και οι μεγαλύτεροι γιοι της οικογένειας.

Αν στη θέση του άστρου 5 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να έχουν μια τάση να τραυματίζονται εύκολα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις έγκυες του σπιτιού.

Υπνοδωμάτιο – Η τύχη δεν σας χαμογελά στον τομέα αυτό. Γίνετε δυνατοί και αντιμετωπίστε τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σας.

Μπάνιο – Δώστε προσοχή στην υγεία σας ειδικά στην ουροδόχο κύστη και κρατάτε πάντα το σκέπασμα της λεκάνης κατεβασμένο και την πόρτα της τουαλέτας κλειστή.

Κουζίνα – Φροντίστε τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση για να αποφύγετε προβλήματα  υγείας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγιεινή των τροφίμων για να αποφύγετε μια τυχόν τροφική δηλητηρίαση.

Θεραπείες Feng Shui για το άστρο 5

Χρυσός τυχερός Βούδας για την εξάλειψη της αρνητικής ενέργειας
Wu Lou με τους 8 αθάνατους για βελτίωση της υγείας
Τρεις θεοί Φου Λου Σιάο
Θεραπευτικός Βούδας
Πυραμίδα μολύβδου
Χρυσό Στούπα
Παγόδα απλή ή των 5 στοιχείων


ν

< Επιστροφή στο πρώτο μέρος
ν

 


Translate this post