Φενγκ Σούι – Τα ιπτάμενα άστρα του 2020 (vid)

Κατηγορία Φενγκ Σούι

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ  1|3

Posted by Youmagazine Staff

 

Μέρος α΄: Το Λο Σου στο έτος του Ποντικού

Μάθετε τις ενέργειες των ιπτάμενων άστρων το 2020 και πώς θα ωφεληθείτε από τις δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια του έτους του Μεταλλικού Ποντικού.

ν

ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ έτος ξεκινά το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και τελειώνει την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021. Το χρώμα του έτους είναι το λευκό και η ενέργεια είναι γιανγκ (αρσενική). Το έτος του γιανγκ Μεταλλικού Ποντικού διαδέχεται το έτος του γιν (θηλυκού) Γήινου Χοίρου και ακολουθείται από το γιν Μεταλλικό Βόδι το 2021. Το ζώδιο του Ποντικού καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο κινέζικο ωροσκόπιο και επαναλαμβάνεται κάθε 12 χρόνια.

Δεδομένου ότι ο Ποντικός είναι το πρώτο ζώδιο στην κινεζική αστρολογία, το 2020 θεωρείται ιδανικό έτος για νέα ξεκινήματα και για αναδιοργάνωση, ανάπτυξη και βελτίωση. Το Έτος του Ποντικού φέρνει δημιουργική ενέργεια και ευνοεί τα νέα σχέδια.

Όσοι αγοράζουν ακίνητα ή επενδύουν σε μακροπρόθεσμα έργα, έχουν μεγάλες πιθανότητες για ένα επιτυχημένο μέλλον. Αλλά, προσέξτε! Όλες οι επιχειρήσεις και επιδιώξεις θα είναι επιτυχείς μόνο εάν σχεδιαστούν σχολαστικά.

Το 2020 χαρακτηρίζεται από το στοιχείο του Μετάλλου, σε αντίθεση με το προηγούμενο έτος, το οποίο χαρακτηριζόταν από το στοιχείο της Γης. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ενέργειες που ξεκινούν φέτος θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Πρέπει να κυνηγήσετε τους στόχους σας με σιγουριά και αποφασιστικότητα.

Να είστε βέβαιοι για την επιτυχία των ενεργειών σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να αποθαρρύνεται από την αποτυχία, τις αρνητικές σκέψεις, τα προβλήματα ή τις δυσκολίες. Αν και η επιρροή του Ποντικού μπορεί να μας οδηγεί κάποιες φορές σε παράλογη ή πεισματική συμπεριφορά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι πρέπει να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις για να λύσετε τα προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν.

Ως γνωστόν το μέταλλο δημιουργεί νερό, που σημαίνει παραγωγικότητα και αυξημένη δραστηριότητα για τις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες μετάλλων, όπως είναι η παραγωγή αυτοκινήτων και μηχανημάτων, η πληροφορική, η βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, τα καλλυντικά και η υγεία.
v

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ 2020

Λο Σου – Το πλέγμα των 8 όψεων της ζωής

Λο Σου (ή Μπαγκούα), στα κινεζικά, ονομάζεται το μαγικό τετράγωνο του Κρόνου, μια μαθηματική έκφραση που αποτελεί τη βάση του Φενγκ Σούι. Το μαγικό τετράγωνο του Κρόνου είναι ένα πλέγμα 3 x 3 τετραγώνων με τους αριθμούς από το 1 έως το 9 έτσι τοποθετημένους ώστε οριζόντια, κάθετα ή διαγώνια να δίνουν πάντα τον αριθμό 15.

Από το μαγικό τετράγωνο του Κρόνου προέκυψαν τα ιπτάμενα άστρα, τα οποία κάθε χρόνο μετακινούνται κατόπιν μαθηματικών υπολογισμών.

Οι αριθμοί στα τετράγωνα στο πλέγμα των 8 όψεων της ζωής αντιπροσωπεύουν τις θέσεις που έχουν τα ιπτάμενα άστρα το 2020, με την ένδειξη “ευοίωνα” ή “δυσοίωνα”. Τα άστρα αλλάζουν θέσεις κάθε χρόνο, γι’ αυτό ονομάζονται «ιπτάμενα», καθώς και οι δυνάμεις που αντιπροσωπεύουν. Οι κατευθύνσεις του ορίζοντα (Βορράς, Νότος κτλ.) είναι σταθερές.

Με το μάτι, ή με τη βοήθεια μιας πυξίδας, μπορούμε να εφαρμόσουμε το Λο Σου του 2020 στην κάτοψη του σπιτιού, του γραφείου ή του μαγαζιού, με οδηγό τις 4 κατευθύνσεις του ορίζοντα, έτσι ώστε ο Βορράς στο χώρο να συμπέσει με το τετράγωνο που έχει τον αριθμό 3, και να δούμε ποια τμήματα του σπιτιού, του γραφείου κτλ. είναι φέτος ευοίωνα ή δυσοίωνα και να τοποθετήσουμε τα ανάλογα αντίμετρα.

Γενικά, να έχετε υπόψη ότι ενισχύουμε έναν θετικό τομέα τοποθετώντας εκεί δυνατά φώτα, ενώ αποδυναμώνουμε έναν αρνητικό τομέα αφαιρώντας από εκεί τα φώτα ή άλλα στοιχεία που τον ενισχύουν.

Οι αρνητικοί τομείς το 2020

Στο έτος του Μεταλλικού Ποντικού, οι αρνητικοί τομείς του σπιτιού ή του γραφείου σας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι οι 2, 3, 5, 7. Θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε τις δραστηριότητες σε αυτούς τους τομείς, αποφεύγοντας τις σημαντικές ανακαινίσεις.

Βορράς άστρο 3, Μεγάλος Δούκας (καυγάδες)

Νότος άστρο 2, Τρεις Σκοτωμοί (ασθένειες)

Ανατολή άστρο 5, κακοτυχία

Κέντρο άστρο 7, κλοπές και βία

Οι θετικοί τομείς το 2020

Στο έτος του Μεταλλικού Ποντικού, οι θετικοί τομείς του σπιτιού ή του γραφείου σας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι οι 1, 4, 6, 8 και 9, τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε κατάλληλα.

Βορειοανατολικά άστρο 1, νίκη, επιτυχία (τοποθετήστε μια υδρόγειο σφαίρα)

Βορειοδυτικά άστρο 8, πλούτος, ευημερία (μεταλλικοί μελωδοί, καμπάνες, λοιπά μεταλλικά αντικείμενα)

Δύση άστρο 9, μελλοντική ευημερία (μεταλλικά αντικείμενα, κομπιούτερ)

Νοτιοανατολικά άστρο 6, μεγάλη καλοτυχία (τοποθετήστε μικρά φυτά και δενδρύλλια, ξύλινους μελωδούς)

Νοτιοδυτικά άστρο 4, καλοτυχία στις σχέσεις (κρύσταλλοι, κεραμικά αντικείμενα)

Προσπαθήστε να βελτιώσετε τους τομείς που είναι καλότυχοι, κρατώντας τους καθαρούς και τακτοποιημένους, ώστε να ενισχύσετε ευνοϊκές ενέργειες που ενθαρρύνουν τον πλούτο και την ευημερία, προωθώντας την αρμονία και την καλή επικοινωνία στο νοικοκυριό το 2020.
ν

Activating career, income, exam, and travel luck for 2020 Rat year with Flying Star Feng Shui chart | Picture Healer
ν


ν

Μέρος β΄: Ενίσχυση των ευοίωνων τομέων >

ν


1 2 3

Translate this post