Καθηγητής Βαθιώτης: «Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία» (vid)

Κατηγορία NEWS, Πρόσωπα, Κορονοϊός

ΠΡΟΣΩΠΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

«Δεν σπούδασα νομικά, δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου τη δύναμη για να με εξευτελίζει ο κύριος Μητσοτάκης φυλακίζοντάς με και υποχρεώνοντάς με να κυκλοφορώ στέλνοντας SMS».

Ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης. Πηγή: YouTube

ν

ΕΝΤΥΠΩΣΗ προκάλεσε η παραίτηση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μόνος αυτός από όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα της χώρας τόλμησε να παραιτηθεί, αντιδρώντας στην ιατρική τυραννία και την παράνοια του κορονοϊού που επέβαλε η χούντα Μητσοτάκη.

Όλοι οι υπόλοιποι –καθηγητές, επιστήμονες, «πνευματικοί» άνθρωποι–  φέρονται με τον ίδιο τρόπο που φέρθηκαν οι προκάτοχοί τους όταν τη χώρα κυβερνούσε η χούντα του Παπαδόπουλου και των συνταγματαρχών.

Σκεπτόμενοι τους παχυλούς μισθούς τους, προτιμούν να πέσουν στα τέσσερα προσκυνώντας τον Μητσοτάκη, ή για να κάνουν πρωκτικό τεστ, ευτελίζοντας κάθε ανθρώπινη αξία, παρά να υψώσουν το ανάστημά τους στον τύραννο.

Μόνο ο καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης έδειξε ότι δεν έχει πωρωμένη συνείδηση.

Ο μόνος από την ακαδημαϊκή κοινότητα που είχε την αξιοπρέπεια και το φιλότιμο να παραιτηθεί.

Όπως λέει ο ίδιος: «Δεν σπούδασα νομικά, δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου τη δύναμη για να με εξευτελίζει ο κύριος Μητσοτάκης φυλακίζοντάς με και υποχρεώνοντάς με να κυκλοφορώ στέλνοντας SMS».

Όπως η χούντα της 21ης Απριλίου είχε επιβληθεί από τους Αμερικανούς και τη CIA, έτσι και η τωρινή χούντα έχει επιβληθεί από τους Γερμανούς και την ελίτ του πλούτου – τους κυρίους και αφεντικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και όπως η χούντα του 1967 ήταν αντίγραφο των δικτατοριών που είχαν επιβάλλει οι Αμερικανοί σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, έτσι και η τωρινή αντιγράφει όλα τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα, όλη την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί η κυρίαρχη ελίτ, που επιδιώκει την υποδούλωση του κόσμου.
ν

ν

Ο καθηγητής Βαθιώτης έχει κάνει ουκ ολίγες αναφορές για τις μάσκες που λέει ότι επιβλήθηκαν για να γίνουν οι άνθρωποι οικόσιτα ζώα και να χειραγωγηθούν. Έχει μιλήσει για την παγκόσμια τάξη πραγμάτων, για παραπλανητικά κρούσματα και για αρχιερείς της τρομολαγνείας που επιδιώκουν την έλευση του μασκοφορεμένου Μεσσία – παγκόσμιου κυβερνήτη.

Τα σημάδια ότι η ανθρωπότητα βαδίζει προς μια τυραννία φασιστικού τύπου είναι τα εξής:

1) Όλα τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα, όλη η επιχειρηματολογία, όλη η ορολογία σε όλο τον κόσμο είναι καρμπόν.

2) Όσοι υλοποιούν και εφαρμόζουν τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα νίπτουν τα…. χείρας τους λέγοντας την φράση που ενδημεί στα ολοκληρωτικά καθεστώτα: «εγώ εντολές εκτελούσα» (βλ. και Άιχμαν).

3) Δεν επιτρέπεται ο διάλογος, φιμώνεται και λοιδορείται η… αντίθετη άποψη.

4) Ο τεκμηριωμένος αντίλογος στιγματίζεται ως τμήμα συνωμοσιολογικής θεωρίας.

5) Οι αντιφρονούντες είτε απαξιώνονται ως εγκληματικοί αρνητές είτε “δολοφονούνται διά της σιωπής” (totschweigen).

6) Δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη: οι πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ιερείς, καταδικάζονται επειδή ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους: να μην συμμορφώνονται σε προδήλως παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξία και θίγουν τον πυρήνα των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.

7) Τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα αποφασίζονται και εφαρμόζονται χωρίς τεκμηρίωση.

8) Οι βραχίονες του καθεστώτος συμπεριφέρονται έναντι των πολιτών με αδιανόητη σκληρότητα και αναλγησία.

9) Ο πολίτης αντιμετωπίζεται ως τρομοκράτης.

10) Τηλεόραση και ραδιόφωνο υλοποιούν προπαγάνδα.

11) Το καθεστώς αιφνιδιάζει τον πολίτη θέτοντας προσχηματικά χρονικά πλαίσια εφαρμογής των δρακόντειων φασιστικών μέτρων τα οποία ανατρέπει άνευ προειδοποιήσεως και άνευ αποχρώντος λόγου.

12) Απαγορεύονται οι συναθροίσεις, απαγορεύεται η κυκλοφορία.

13) Το καθεστώς φοβάται την συσπείρωση των πολιτών.

14) Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Άφαντοι όλοι οι φωστήρες μεγαλοεγκέφαλοι που κυβέρνησαν υποτίθεται με διαφορετικό τρόπο την βασανισμένη Ελλάδα.

15) Η ιεραρχία της Εκκλησίας τα έχει κάνει “πλακάκια” με την κυβέρνηση.

16) Υλοποιείται διωγμός Χριστιανών.

17) Βιάζεται η κοινή λογική, διαστρέφονται οι έννοιες, εισάγεται νέο λεξιλόγιο.

18) Για την αναγκαιότητα λήψης των εκάστοτε νέων δρακόντειων φασιστικών μέτρων ενοχοποιείται ο πολίτης, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν συμμορφώθηκε.

19) Παρακολουθούνται οι διαδικτυακές αναρτήσεις και διαγράφονται όταν είναι αντίθετες προς το καθεστώς.

20) Η αλήθεια εποπτεύεται αυστηρά από τα μέλη των “HOAXES”, τα οποία εμφανίζονται ως μόνοι πιστοποιημένοι ελεγκτές της.
ν

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΑΘΙΩΤΗ ON AIR | Papaderos Thodoris
ν

ν

 


Translate this post