Σε ισχύ από τις 6:00 το πρωί το νέο lockdown της Αττικής

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ  | Ενημ. 30/01/2021, 7:41

Posted by Youmagazine Staff

 

Νέο σκληρό lockdown με κλείσιμο των καταστημάτων που ψυχορραγούν και τον οριστικό θάνατο των Λυκείων επέβαλε η κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων.

Θα σωθούμε από τον κορονοϊό, αλλά θα πεθάνουμε από τον μαρασμό ψυχής και σώματος.

Πηγή: YouTube/Lockdown/News Media

ν

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σύγχυσης και ημιπαραφροσύνης, η δικτατορική κυβέρνηση των «λοιμωξιολόγων», μπήγει το μαχαίρι ακόμη πιο βαθιά στο σώμα της Ελλάδας, επιβάλλοντας νέο lockdown, με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 –πλην Αττικής που θα παραμείνει μέχρι τις 21:00– με πρόσχημα την τιθάσευση των κρουσμάτων του κορονοϊού, ενώ στο μέτωπο των εμβολίων δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία ενημέρωση.

Συγκεκριμένα από το Σάββατο 30/1/2021 τίθεται σε ισχύ ο νέος Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19 με δύο επίπεδα: Α – Επιτήρησης και Β – Αυξημένου Κινδύνου, ενώ τα μέτρα που εφαρμόζονται οριζόντια σε όλη την Επικράτεια είναι τα εξής:

Χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

24ωρος περιορισμός κυκλοφορίας με χρήση SMS στο 13033 μόνο για έξι (6) λόγους

Απαγόρευση μετακίνησης μεταξύ Περιφερειακών Ενοτήτων

Απαγόρευση ιδιωτικών συναθροίσεων

Εργασία με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό (εκ περιτροπής, τηλεργασία) σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Τηλε-εκπαίδευση σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Ανοιχτά τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία και όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής σε όλες τις βαθμίδες

Λειτουργία Ανώτατων Δικαστηρίων και Ειδικών Δικαστηρίων

Λειτουργία Super League 1 & 2, Basket League, Volleyball LeagueΧρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
ν

Πηγή: Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
ν

ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Α-ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας από 21:00 έως 05:00

Διά ζώσης λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Μόνο τα Γυμνάσια)
Χώροι Λατρείας: Πραγματοποίηση λειτουργιών με την παρουσία έως 25 ατόμων εντός ναών και έως 50 ατόμων στους μητροπολιτικούς ναούς

Λειτουργία καταστημάτων λιανεμπορίου με 1 άτομο ανά 25 τ.μ.

Επανέναρξη λειτουργίας των πρακτορείων ΟΠΑΠ (όχι ΟΠΑΠ PLAY) από 01/02/2021
ν

ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Β-ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Απαγόρευση κυκλοφορίας από 18:00 έως 05:00 με εξαίρεση την Αττική όπου η απαγόρευση ισχύει από 21:00 έως 05:00. Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι στους Δήμους Αχαρνών και Ασπροπύργου η απαγόρευση κυκλοφορίας παραμένει από 18:00 έως 05:00.

Διά ζώσης λειτουργία των Γυμνασίων από 01/02/2021

Τηλε-εκπαίδευση για τα Λύκεια

Χώροι Λατρείας: Πραγματοποίηση λειτουργιών με ανώτατο όριο τα 9 άτομα

Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ.

Κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές
ν

Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕ «ΚΟΚΚΙΝΗ» ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Την Πέμπτη εντοπίστηκαν 405 κρούσματα στην Αττική συνολικά. Το κέντρο της Αθήνας, μαζί με τα βόρεια προάστια είναι αυτά που προβληματίζουν περισσότερο, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να αναφέρει πως οι περιοχές αυτές, μαζί με την Δυτική Αττική, είναι ανάμεσα στις 9 που βρίσκονται στο όριο να χαρακτηριστούν «κόκκινες».

Η κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική:

  • 49 κρούσματα στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

  • 76 κρούσματα στην Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών

  • 63 κρούσματα στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών

  • 27 κρούσματα στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής

  • 104 κρούσματα στην Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών

  • 38 κρούσματα στην Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών

  • 48 κρούσματα στην Π.Ε. Πειραιώς

Τα κρούσματα αυτά συνολικά είναι 405. Εάν όμως αληθεύει η μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, σύμφωνα με την οποία τα τεστ PCR (αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης) βγάζουν λανθασμένα αποτελέσματα κατά 97%, επειδή δεν μπορούν να διαχωρίσουν τα στελέχη των νεκρών ιών από τους ζωντανούς μέσα στο σώμα, τότε οι πραγματικές μολύνσεις είναι μόνο 12 και όχι 405.

Για την αποτελεσματικότητα των τεστ PCR έχει εκφράσει τις αμφιβολίες του και ο ΠΟΫ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας). Και αυτό γιατί τα τεστ PCR αρχικά προορίζονταν για την ανίχνευση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας των γυναικών. Όταν όμως ενέσκηψε ο κορονοϊός, τα ίδια αυτά τεστ, ελλείψει άλλων, βρέθηκαν ξαφνικά στην πρώτη γραμμή για την ανίχνευση της Covid-19, ενώ δεν είχαν σχεδιαστεί γι’ αυτή τη νόσο.

Ο ΠΟΫ λέει ότι τα τεστ PCR είναι βοηθητικά και ότι δεν πρέπει κάποιος να χαρακτηρίζεται «ασθενής» όταν η κλινική εικόνα του δεν συμβαδίζει με το τεστ PCR που έτυχε να βγει θετικό. Δηλαδή, ενώ ο άνθρωπος είναι υγιής (δεν έχει πυρετό, βήχα, αδυναμία, πόνους, δύσπνοια, απώλεια γεύσης ή όσφρησης κτλ.) το τεστ PCR τον βγάζει άρρωστο!

Η δήλωση αυτή του ΠΟΫ, ότι για να είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα του τεστ πρέπει να συμβαδίζει με την κλινική εικόνα του εξεταζόμενου, αλλάζει όλη την εικόνα που μας έχουν καλλιεργήσει όλο αυτό το διάστημα τα συστημικά ΜΜΕ, για τα λεγόμενα «ασυμπτωματικά κρούσματα». Δηλαδή, ότι κάποιος μπορεί να έχει μέσα του τον κορονοϊό χωρίς να νοσεί και έτσι να τον μεταφέρει σε άλλους. Πρόκειται για ψεύδος. Ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι καθ’ όλα αντιεπιστημονικός.

Επομένως, οδηγούμαστε σε νέο περιορισμό με ψεύτικα στοιχεία και όχι αληθή, από ανθρώπους που είναι άπληστοι φιλοχρήματοι (τους λοιμωξιολόγους), που έτυχε από την αφάνεια να βρεθούν ξαφνικά στο προσκήνιο και σιωπηρά δεχτήκαμε να γίνουν αφέντες της ζωής μας.
ν

 


Translate this post