Πού πήγε ο Σωτήρης Τσιόδρας κι εξαφανίστηκε;

Κατηγορία Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ/ΣΧΟΛΙΟ

Από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

 

Η εξαφάνιση τόσες ημέρες του «τσάρου» του κορονοϊού Σωτήρη Τσιόδρα μετά τον εμβολιασμό του, παραμένει αίνιγμα για δυνατούς λύτες.

Περίβλεπτο πρότυπο υγιεινής και καθαριότητας, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, κάνει με θάρρος το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Πηγή: YouTube

ν

ΔΥΟ ενδεχόμενα υπάρχουν: το πρώτο, να αρρώστησε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, από κάποια από τις γνωστές παρενέργειες των εμβολίων mRNA, και να νοσηλεύεται στο «Σωτηρία», όπως θέλουν οι φήμες∙ το δεύτερο, να νιώθει τύψεις για την καταστροφή που έφερε σε εκατομμύρια επιχειρήσεις και άτομα ως υπαίτιος των lockdowns και να αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, αρκετή δόξα (και χρήματα) πήρε.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας εμβολιάστηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2020 και το πανελλήνιο θαύμασε τόσο τη γενναιότητα που επέδειξε όσο και το γαριασμένο φανελάκι που φορούσε, παρότι λοιμωξιολόγος που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι καθαρός. Κατόπιν εξαφανίστηκε.

Αυτό προκάλεσε αναστάτωση, καθώς πολλοί ήθελαν να τον ρωτήσουν από πού ψώνισε το επίζηλο φανελάκι με τις λαδιές για να το αγοράσουν κι αυτοί με click away. Δέκα επτά μέρες αργότερα, η αναζήτηση παραμένει άκαρπη κι οι επιθυμίες έγιναν σκέτο away. Άφαντος ο Σωτήρης!

Το σούσουρο στα social media και οι ανησυχαστικές φήμες έφτασαν στ’ αυτιά του δημοσιογράφου Θάνου Κόκκαλη, ο οποίος, από το κανάλι του στο YouTube, έθεσε δημόσια το ερώτημα σχετικά με την εξαφάνιση του 55χρονου λοιμωξιολόγου.

Η απάντηση ήρθε σχεδόν αμέσως! Όχι, όμως, με εμφάνιση του ίδιου του λοιμωξιολόγου –κάτι που θα έβαζε οριστικά φρένο στις διάφορες φήμες– αλλά με… δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου, πρώτα με άρθρα στο SporTime και την Iatropedia και σήμερα στο Βήμα και τα Νέα.

Το SporTime ανέφερε ότι στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται «ένας συνάνθρωπός μας με το ίδιο επώνυμο» και ότι ο συμπαθής καθηγητής «αποτραβήχτηκε για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας», όπως είχε κάνει «και λίγο μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας».

Ακολούθησε η Iatropedia. Όμως αντί να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Τσιόδρα, επικοινώνησε με τον… νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι «ο καθηγητής χαίρει άκρας υγείας» και δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν», μετά από επιπλοκή του εμβολίου που έλαβε πριν από λίγες ημέρες.

Φαίνεται όμως ότι τα δύο δημοσιεύματα, το αθλητικό και το ιατρικό, δεν ήταν αρκετά για να διασκεδάσουν τις φήμες. Έτσι, σήμερα βγήκε μπροστά το «βαρύ πυροβολικό» της κυβέρνησης.

Το Βήμα γράφει ότι το πρωί της Δευτέρας, ο Τσιόδρας εμφανίστηκε στο Μαξίμου (παρ’ όλο που απουσίαζε ο πρωθυπουργός), έκανε το (προβλεπόμενο) rapid test (ουδείς εισέρχεται στο Μαξίμου χωρίς τεστ, είτε είναι εκεί ο πρωθυπουργός είτε όχι) κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και είχε μαζί του συνεργασία επί δύο ώρες!

Τώρα θα πείτε τι είδους συνεργασία. Όπως ανακοινώθηκε, έκαναν «προβλεπτικά» σχέδια για… το πώς θα κυλήσει η κατάσταση μέχρι το καλοκαίρι!

Κατόπιν ο Τσιόδρας έφυγε, χωρίς να τον δει κανείς.

Τα ίδια ακριβώς επαναλαμβάνουν και τα Νέα. Όσο για τη φωτογραφία που κυκλοφορεί και «δίνει τέλος στις φήμες», αυτή την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοσιογράφος του γραφείου Τύπου του υπουργείου Υγείας, Θάνος Τριανταφύλλου. Δηλαδή πάλι κάποιος κυβερνητικός. Όχι ο ίδιος ο Τσιόδρας.

Γιατί τέτοια ακαταδεξία ο καθηγητής; Γιατί δεν εμφανίζεται μπροστά σε μια κάμερα, σε έναν δημοσιογράφο, έστω και χωρίς το βρώμικο φανελάκι, από τη στιγμή που σύμπας ο λαός ζητά να τον δει και να τον ακούσει;
ν

Εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας στο «Αττικόν» | ΕΡΤ 27/12/2020
ν

ν

 


Translate this post