Ο θρύλος της τηλεόρασης, Λάρι Κινγκ, νοσηλεύεται στο Λος Άντζελες με Covid-19

Κατηγορία Διεθνή, Κορονοϊός

ΠΡΟΣΩΠΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο 87χρονος Λάρι Κινγκ, ο πιο διάσημος παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης, παλεύει με τον κοροναϊό σε ένα νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Πηγή: YouTube

ν

Ο 87χρονος Λάρι Κινγκ, από τους πιο διάσημους παρουσιαστές στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, παλεύει με τον κορονοϊό σε ένα νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Πληροφορίες ανέφεραν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και ότι υποβάλλεται σε θεραπεία με οξυγόνο.

Ο Κινγκ νοσηλεύεται απομονωμένος και δεν επιτρέπεται να τον επισκεφθεί η πρώην σύζυγός του ή άλλα μέλη της οικογένειας.

Ο τηλεοπαρουσιαστής διατρέχει υψηλό κίνδυνο επιπλοκών από τον ιό όχι μόνο λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, αλλά και επειδή κατά καιρούς αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα υγείας, έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή, διαβήτη και καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάχεται με την Covid-19 τις τελευταίες 10 ημέρες.

Παρά την ηλικία του, ο Κινγκ βρίσκεται στις επάλξεις της μαχόμενης δημοσιογραφίας.

Το 2020 πέθαναν δύο από τα ενήλικα παιδιά του ‒ ο γιος του Άντι, από καρδιακή προσβολή, τον Ιούλιο και η κόρη του Τσάια, από καρκίνο του πνεύμονα, τον Αύγουστο.

«Με θλίψη και με τη ραγισμένη καρδιά ενός πατέρα επιβεβαιώνω την πρόσφατη απώλεια δύο παιδιών μου, του Άντι Κινγκ και της Τσάια Κινγκ», ανέφερε τον Αύγουστο. «Και οι δύο ήταν καλές και ευγενικές ψυχές, και θα μου λείψουν πολύ».

Η καριέρα του Κινγκ ως δημοσιογράφου και ερευνητή διαρκεί περισσότερα από 60 χρόνια. Έγινε γνωστός το 1978 με μια ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία δεχόταν τηλεφωνικές κλίσεις αργά το βράδυ. Στη συνέχεια εγκαινίασε μια 25χρονη διαδρομή στην τηλεόραση με την εκπομπή του στο CNN το 1985.

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία Πίμποντι για τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές του, ένα βραβείο Emmy, ενώ εντάχθηκε στο National Radio Hall of Fame το 1989. Το περιοδικό Talkers τον χαρακτήρισε το 2002 ως τον κορυφαίο παραγωγό τηλεοπτικών εκπομπών όλων των εποχών.

Νεώτερες πληροφορίες από το κανάλι RT αναφέρουν ότι η κατάστασή του δεν είναι τόσο σοβαρή ώστε να απαιτεί χρήση αναπνευστήρα.
ν

 


Translate this post