Δίκτυα 5G: Μια νέα μορφή ολοκληρωτισμού (vid)

Κατηγορία NEWS, Τεχνολογία

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Πολλοί εκφράζουν ανησυχίες ότι τα δίκτυα 5ης γενιάς κρύβουν μέσα τους μια νέα μορφή ολοκληρωτισμού, με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας.

ν

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα με τα δίκτυα 5G δεν είναι τόσο η επιβλαβής ακτινοβολία που εκπέμπουν, η οποία μπορεί από μια κεραία να μην είναι τόσο υψηλή, γίνεται όμως επικίνδυνη όταν προέρχεται αθροιστικά από ένα δάσος κεραιών (τα δίκτυα 5G απαιτούν ένα δάσος κεραιών για να λειτουργήσουν), όσο ότι είναι το μέσο για μια νέα μορφή ελέγχουν των πολιτών

Με άλλα λόγια, μέσω των δικτύων πέμπτης γενιάς, οι κυβερνήσεις επεξεργάζονται μια νέα μορφή ελέγχου των πολιτών που θα φτάνει μέχρι το θάνατο.

Ήδη με το πρόσχημα της διευκόλυνσης στις συναλλαγές, ξεκίνησε και στην Ελλάδα η αντικατάσταση των ονομάτων των πολιτών με έναν μοναδικό αριθμό που θα υποκαταστήσει τον αριθμό ταυτότητας, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθώς και τους αριθμούς που χρησιμοποιεί ο πολίτης στις τραπεζικές του συναλλαγές,

Σε πρώτη φάση, η κυβέρνηση, ή μια ξένη κυβέρνηση στην οποία η ελληνική θα έχει παραχωρήσει τα στοιχεία των Ελλήνων πολιτών, θα μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις τους και εάν δεν είναι ευχαριστημένη από τη συμπεριφορά τους θα μπορεί να τους εμποδίζει στις κινήσεις και στις συναλλαγές τους, ως ένα είδος τιμωρίας μέχρι να «συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις».

Για παράδειγμα, δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, στις συναλλαγές με το δημόσιο ή στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Στη συνέχεια, ένα τσιπάκι με τον Προσωπικό Αριθμό και όλα τα βιομετρικά στοιχεία που θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στο χέρι κάθε πολίτη, θα επιτρέπει στην κυβέρνηση και στις υπηρεσίες ασφαλείας να επεμβαίνουν και να καθορίζουν τη συμπεριφορά και τις σκέψεις του «εκ των έσω». Ή ακόμη και να τον σκοτώνουν.

Αυτό δεν είναι κάποιο παρατραβηγμένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρία συνωμοσίας. Ήδη εφαρμόζεται σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Σουηδία, όπου μάλιστα οι κάτοικοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα μορφή ελέγχου!
ν


ν

Με το εμφύτευμα ενός μικροτσίπ στο χέρι, οι Σουηδοί δεν κάνουν μόνο συναλλαγές με την τράπεζα ή την Εφορία. Μπορούν να ανοίγουν την πόρτα τους σπιτιού τους, να βάζουν μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου τους, να ανοίγουν το ψυγείο ή το κομπιούτερ, και ένα σωρό άλλες δουλειές. Αυτό είναι το δόλωμα. Οι Σουηδοί είναι τόσο αφελείς που δεν έχουν αντιληφθεί ότι εκχωρώντας τα πάντα στην κυβέρνηση, ή σε μια εταιρεία, αυτή αποκτά πάνω σου δικαίωμα ζωής και θανάτου.

Επειδή η νέα μορφή ελέγχου θα γίνεται μέσω των νέων δικτύων τηλεφωνίας, γι’ αυτό οι εταιρείες «σκοτώνονται» για το ποια θα πάρει το μερίδιο του λέοντος. Και αργότερα θα έχουμε νέες μορφές ολοκληρωτισμού, όπου οι εταιρείες ‒και όχι οι κυβερνήσεις‒ θα ελέγχουν δισεκατομμύρια πληθυσμών.

Επειδή οι ελεγχόμενοι θα είναι δισεκατομμύρια, το δίκτυο 4G δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοιο όγκο δεδομένων. Γι’ αυτό και προωθείται το δίκτυο 5G.

Πρόκειται για έναν πιο σύγχρονο και πιο αποτελεσματικό τρόπο ελέγχου που θα βγάλει τις κυβερνήσεις από τη δυσάρεστη θέση να χρησιμοποιούν σκληρούς τρόπους εποπτείας τύπου Covid-19.
ν

ID, Wallet, Keys All In Your Hand: Sweden Moves Into The Future With Microchipping | NBC News
v

v

 


Translate this post