Το κρυμμένο μήνυμα του Τομ Χανκς για τον κοροναϊό (vid)

Κατηγορία Πρόσωπα, Κορονοϊός

ΠΡΟΣΩΠΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αν και χτυπήθηκε από την επιδημία, ο Τομ Χανκς έστειλε ένα κωδικοποιημένο μήνυμα στον κόσμο μέσα από την ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Αριστερά, η εικόνα με το κρυμμένο μήνυμα. Image: News Media

ν

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του προσβλήθηκαν από τον κοροναϊό.

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός ανακοίνωσε την Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδας) ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στην Αυστραλία, οι οποίες έδειξαν πως και οι δύο τους έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό SARS-CoV-2..

«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κοροναϊό και βγήκαν θετικές», ανέφερε ο Χανκς σε ανακοίνωσή του στον λογαριασμό του στο Instafram. Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται.

Οι Χανκς ταξίδεψαν στην Αυστραλία για τις προετοιμασίες μιας ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο ηθοποιός πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει, υποδυόμενος τον μάνατζέρ του.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα;» έγραψε ο 63χρονος ηθοποιός. «Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;»

Ο Χανκς συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία που εικονίζει έναν κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου από τον οποίο εξέχει ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.

Ποιο είναι το μήνυμα θέλησε να «περάσει» με την ανάρτησή του ο διάσημος ηθοποιός;
ν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hello, folks. @ritawilson and I are down here in Australia. We felt a bit tired, like we had colds, and some body aches. Rita had some chills that came and went. Slight fevers too. To play things right, as is needed in the world right now, we were tested for the Coronavirus, and were found to be positive. Well, now. What to do next? The Medical Officials have protocols that must be followed. We Hanks’ will be tested, observed, and isolated for as long as public health and safety requires. Not much more to it than a one-day-at-a-time approach, no? We’ll keep the world posted and updated. Take care of yourselves! Hanx!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις


v

Στην πραγματικότητα, ο λογαριασμός του Χανκς στο Instagram είναι γεμάτος με εικόνες από διάφορα μονά γάντια που εντοπίζει στα ταξίδια του, μαζί με μια ποικιλία άλλων τυχαίων ξεχασμένων αντικειμένων.

Ανάμεσα στα αντικείμενα αυτά μπορεί κανείς να δει ένα γάντι με… τέσσερα δάχτυλα, ένα γάντι του μπέιζμπολ, μια σαγιονάρα, κάλτσες κ.ά. με σύντομα σχόλια από τον ηθοποιό.
ν

ν

Η τελευταία ανάρτηση του Τομ Χανκς με το γάντι στο νοσοκομείο πιθανόν να θέλει να υποδηλώσει τη μοναξιά που νιώθει ξαφνικά ο άνθρωπος όταν κινδυνεύει από κάτι που δεν καταλαβαίνει και για το οποίο δεν μπορεί να κάνει τίποτα, από μια αόρατη απειλή και το πόσο ανίσχυρος είναι.

Σαν ένα αντικείμενο που το πετάμε όταν έχει κάνει τη δουλειά που θέλουμε…
ν

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον με την υπεύθυνη για τη διαμονή του ζεύγους στην Αυστραλία Έλοντι Νταλγκλίς (Elodie Dalgleish) στο Σίδνεϊ στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Πηγή: Instagram
ν

Το ζεύγος Χανκς εξετάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χρυσής Ακτής όπου και βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση. Ο ηθοποιός υποσχέθηκε να κρατά τον κόσμο ενήμερο για την πορεία της υγείας τους και έκλεισε το μήνυμά του με την συμβουλή: «Να φροντίζετε τον εαυτό σας!»
ν

Tom Hanks tests positive for coronavirus | news.com.au
ν

ν

 


Translate this post