Φενγκ Σούι – Τα ιπτάμενα άστρα του 2020 (vid)

Κατηγορία Φενγκ Σούι

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ  3|3

Posted by Youmagazine Staff

 

Μέρος γ΄: Απόλυτη θεραπεία με Φενγκ Σούι και Βάστου

Μάθετε τις ενέργειες των ιπτάμενων άστρων το 2019 και πώς θα απαλύνετε τις αρνητικές δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια του έτους του Ποντικού.

Το μυθικό πλάσμα Πι Γιάο ή  Πι Χσιού. Image: Supplied

ν

ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ του Φενγκ Σούι, είτε ανήκουν στη σχολή της μορφής είτε στη σχολή της πυξίδας, είναι εξοικειωμένοι με το Πι Γιάο ή  Πι Χσιού το κινεζικό υβριδικό πλάσμα, αντίστοιχο του οποίου είναι η ελληνική Χίμαιρα. Μοιάζει με ένα ισχυρό, φτερωτό λιοντάρι και θεωρείται ένα ιδιαίτερα ισχυρό πλάσμα που ελκύει αλλά και προστατεύει τον πλούτο.

Το Πι Γιάο χρησιμοποιείται ως προστατευτική θεραπεία έναντι της αρνητικής ενέργειας του Μεγάλου Δούκα (Tai Sui). Η σωστή τοποθέτηση του Pi Yao (Pi Xiu) βρίσκεται στην κατεύθυνση bagua απέναντι από την περιοχή που επηρεάζεται από την παρουσία του Μεγάλου Δούκα.
ν

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ

ν

ΚΕΝΤΡΟ

Άστρο 7, κόκκινο

Το άστρο 7 της βίας είναι κόκκινο και ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου. Μπορεί να προκαλέσει κλοπές, κίνδυνο φωτιάς, νομικά ζητήματα, οικονομική αποτυχία, απώλειες στο σπίτι και στη δουλειά.

Σχετίζεται με ασθένειες του στόματος, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και με ασθένειες που απαιτούν νοσηλεία σε νοσοκομείο ή χειρουργικές επεμβάσεις. Ξυπνά μέσα μας παρορμητικά συναισθήματα που συχνά οδηγούν σε τσακωμούς και κουτσομπολιό.

Είναι πιθανό επίσης να δημιουργήσει θέματα υγείας που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νοσηλεία ή χειρουργικές επεμβάσεις.

Τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν αυτό το τμήμα του σπιτιού μπορεί να έχουν συχνές διαμάχες και παρεξηγήσεις. Σε περίπτωση που η κρεβατοκάμαρά σας είναι τοποθετημένη εδώ, προσέξτε τους κλέφτες ή τις οικονομικές απώλειες.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Λαγού ή έχουν προσωπικό αριθμό Kua 3 φαίνεται να επηρεάζονται περισσότερο από αυτό το άστρο. Επιπλέον, το άστρο αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονο ανταγωνισμό στην εργασία.

Θα βγείτε κερδισμένοι αν τοποθετήσετε εδώ το στοιχείο του νερού ή αντικείμενα που το συμβολίζουν, όπως μια μαύρη ή μπλε κρυστάλλινη σφαίρα, ή γαλάζιους ρινόκερους.

Σε περίπτωση που η κρεβατοκάμαρά σας είναι τοποθετημένη εδώ, προσέξτε τους κλέφτες, αλλά και τις περιττές δαπάνες.

Αν στη θέση του άστρου 7 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Ανεξάρτητα αν είναι η μπροστινή ή η πίσω πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου, φροντίστε να είναι πάντα κλειδωμένη.

Υπνοδωμάτιο –  Αντιπροσωπεύει την τύχη, ειδικά των γυναικών του σπιτιού. Βάλτε ασφάλειες στα παράθυρα για να αποφύγετε τον κίνδυνο της διάρρηξης.

Μπάνιο – Φροντίστε τη σχέση σας και αποφύγετε τις καταχρήσεις στο αλκοόλ. Μην παραμελείτε τη δουλειά σας.

Κουζίνα – Αποφύγετε κάθε εμπλοκή σε κουτσομπολιά και να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.

Θεραπείες Feng Shui για το άστρο 7

Ευτυχισμένος Βούδας που κρατάει ίνγκοτ • Μπλε ελέφαντας ή ρινόκερος • Χάνουμαν άγαλμα ή μάνταλα • Μάνταλες προστασίας • Μπλε χρώμα • Αλατόνερο • Γαλάζιος ή μεταλλικός δράκος • Κρυστάλλινα αντικείμενα • Φύλακες • Τυχερός Βούδας µε ίνγκποτ • Επτά σμαράγδια
ν


Μεταλλικός δράκος. Image: Supplied
ν

ΝΟΤΟΣ

Άστρο 2, μαύρο

Το άστρο των ασθενειών είναι μαύρο και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Είναι ένα δυσοίωνο άστρο που φέρνει ασθένειες, ατυχήματα και κακή τύχη. Φέρνει ασθένειες που σχετίζονται κυρίως με το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. Επειδή σχετίζεται με τη γη μπορεί να φέρει σεισμούς.

Πιστεύεται ότι δημιουργεί προβλήματα στην υγεία, ειδικά στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ή στις έγκυες. Επίσης μπορεί να φέρει δυσκολίες όσον αφορά επενδύσεις σε ακίνητα.

Το στοιχείου του Νότου είναι η Φωτιά, ενώ το στοιχείο του άστρου των ασθενειών είναι η Γη. Αποφύγετε οπωσδήποτε την ενέργεια της Φωτιάς σε αυτό τον τομέα ή οποιουδήποτε κινούμενου αντικειμένου. Αποφύγετε επίσης αντικείμενα σε κόκκινο χρώμα ή μεγάλα φυτά. Προτιμήστε αντικείμενα από μέταλλο για να διαλύσετε την αρνητική ενέργεια.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα λευκό και χρυσαφί χαλί ή κουρτίνες στα ίδια χρώματα.

Το άστρο 3 Killings βρίσκεται επίσης στον τομέα αυτό, γι’ αυτό είναι σημαντικό να αποφευχθεί οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης στον τομέα του Νότου, προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί η αρνητική ενέργεια. Μην κάθεστε εκεί και μην βάλετε το κρεβάτι ή το γραφείο σας. Φροντίστε να κάθεστε αντικρίζοντας το Νότο.

Οι άνθρωποι που κινδυνεύουν ιδιαίτερα να επηρεαστούν από τους κραδασμούς του άστρου αυτού είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του Λαγού, του Αρουραίου, του Αλόγου και του Πετεινού και όσοι έχουν προσωπικό αριθμό Kua 7.

Αν στη θέση του άστρου 2 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να έχουν την τάση να αρρωσταίνουν εύκολα με ελαφριές ασθένειες, όπως βήχας, πυρετός ή δυσπεψία. Φροντίστε την υγεία σας, διαφορετικά θα ξοδεύετε χρήματα για φάρμακα.

Υπνοδωμάτιο – Φροντίστε το πεπτικό σας σύστημα. Να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε ατυχήματα, ειδικά οι ηλικιωμένες γυναίκες με γυναικολογικά προβλήματα. Προσέχετε τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε.

Μπάνιο – Δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Απλώς κλείνετε την πόρτα της τουαλέτας για καλύτερη υγιεινή.

Κουζίνα – Μπορεί να υπάρξει δυσαρμονία στην οικογένεια και θέματα γονιμότητας. Φροντίστε το πεπτικό σας σύστημα.

Θεραπείες Feng Shui για το άστρο 2

Μπρούτζινο Wu Lou με 8 αθάνατους • Αλατόνερο • Μεταλλικό Stupa • Ευτυχισμένος Βούδας πλούτου με κολοκύθα (Wu Lou) • Θεραπευτικός Βούδας • Κουάν Γιν
ν

Κουάν Γιν. Image: Supplied
ν

ΒΟΡΡΑΣ

Άστρο 3, πράσινο

Το αρνητικό άστρο 3 είναι πράσινο και ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου. Η επίδρασή του οδηγεί σε απώλεια ενέργειας, καβγάδες, φιλονικίες, νομικές έριδες, τσακωμούς και πολέμους, δικαστήρια και κλοπές. Φέρνει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το συκώτι και τα άκρα.

Λέγεται ότι οι άνθρωποι που υποφέρουν από προβλήματα υγείας σαν κι αυτά που περιγράψαμε, πρέπει να αποφύγουν αυτή την περιοχή του σπιτιού τους.

Η αρνητική ενέργεια του άστρου αυτού δημιουργεί διαφωνίες ή παρεξηγήσεις που προκαλούνται από φήμες, αλλά και συναισθηματική αστάθεια. Το στοιχείο του άστρου 3 είναι το Ξύλο, ενώ του Βορρά το Νερό, το οποίο τρέφει το Ξύλο. Για το λόγο αυτό, το στοιχείο του νερού πρέπει να αποφεύγεται σε αυτόν τον τομέα, ενώ συνιστάται το στοιχείο της Φωτιάς, λόγω της ικανότητάς της να εξασθενεί τις επιδράσεις αυτού του άστρου.

Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο από την ενέργεια αυτού του άστρου είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του Βοδιού και του Τίγρη και όσοι έχουν προσωπικό αριθμό Kua 8.

Ο Μεγάλος Δούκας (Tai Sui) βρίσκεται επίσης στον Βορρά τη χρονιά αυτή και γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγονται μεγάλες ανακαινίσεις και να ελαχιστοποιούνται οι δραστηριότητες στον τομέα αυτό.

Για να βοηθήσετε στη διάλυση της αρνητικής ενέργειας αποφύγετε ξύλινα ή κινούμενα αντικείμενα στον τομέα αυτό. Παράλληλα, ενισχύστε το στοιχείο της Φωτιάς, είτε με κεριά είτε με οτιδήποτε τη συμβολίζει, όπως κόκκινα χρώματα και αντικείμενα.
ν

Το Πι Γιάο ή  Πι Χσιού χρησιμοποιείται ως προστατευτική θεραπεία έναντι της αρνητικής ενέργειας του Μεγάλου Δούκα (Tai Sui). Η σωστή τοποθέτηση του Pi Yao (Pi Xiu) βρίσκεται στην κατεύθυνση bagua απέναντι από την περιοχή που επηρεάζεται από την παρουσία του Μεγάλου Δούκα. Image: Supplied
ν

Αν στη θέση του άστρου 3 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Μπορεί να γίνετε ευερέθιστοι και να τσακώνεστε εύκολα. Τοποθετήστε ένα κόκκινο μήλο ή μια κόκκινη μπάλα κοντά στην είσοδο για να επέλθει γαλήνη και αρμονία στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Υπνοδωμάτιο – Να είστε προσεκτικοί σε νομικά ζητήματα και φροντίστε για την προστασία του σπιτιού από διαρρήκτες.

Μπάνιο – Μπορεί να έχουν μεγάλη επίπτωση πάνω σας κουτσομπολιά και φήμες γι’ αυτό λάβετε τα μέτρα σας. Κλείνετε την πόρτα της τουαλέτας όταν δεν την χρησιμοποιείτε.

Κουζίνα – Τα κουτσομπολιά δεν θα έχουν τόσο μεγάλη επίδραση πάνω σας εδώ, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε για την ακαδημαϊκή επιτυχία σας.

Θεραπείες Feng Shui για το άστρο 3

Θεός της υγείας σε τίγρη • Άγαλμα ελέφαντα • Κόκκινο χρώμα • Αλατόνερο • Κόκκινα λιονταράκια ή δράκος • Κρυστάλλινο μήλο • Πουλί με 3 πόδια • Μεγάλος ευτυχισμένος Βούδας


Θεός της υγείας σε τίγρη. Image: Supplied

ν

ΑΝΑΤΟΛΗ

Άστρο 5, κίτρινο

Το άστρο της κακοτυχίας και της καταστροφής είναι κίτρινο και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Θεωρείται το πιο καταστροφικό από όλα τα ιπτάμενα άστρα καθώς φέρνει κακοτυχία και συμφορές κάθε είδους σε όλους τους τομείς.

Είναι καλύτερο να αποφεύγετε αυτόν τον χώρο για όλες τις σημαντικές σας δραστηριότητες. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές του επιπτώσεις με τους τρόπους που υποδεικνύονται.

Όπως και με το άστρο 2 της ασθένειας, είναι μια καλή ιδέα να τοποθετήσετε στον τομέα αυτό ένα χαλί ή κουρτίνες σε χρώματα λευκά και χρυσαφιά. Μπορείτε επίσης να αποδυναμώσετε την αρνητική ενέργεια με το στοιχείο του Μετάλλου και να τοποθετήσετε αντικείμενα όπως τρόπαια, κινεζικά νομίσματα, μπρούτζινη κολοκύθα (Wu Lou) ή μεταλλικά κουτιά μουσικής κλπ.

Αποφύγετε την τοποθέτηση κινούμενων αντικειμένων, όπως συντριβανάκια, ενυδρεία ή φυτά που μπορούν να ενεργοποιήσουν και να ενισχύσουν την αρνητική ενέργεια. Αποφύγετε επίσης οτιδήποτε υποδηλώνει το στοιχείο της Φωτιάς και αναβάλλετε την ανακαίνιση ή μεγάλες κατασκευαστικές εργασίες που θέλετε να κάνετε στον τομέα αυτό.

Προτιμήστε μεταλλικά αντικείμενα και τοποθετήστε εδώ τους τρεις θεούς Φου Λου Σιάο σαν προστάτες.

Οι άνθρωποι που επηρεάζονται περισσότερο από τις ενέργειες του άστρου αυτού είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του Αρουραίου και του Δράκοντα και όσοι έχουν προσωπικό αριθμό Kua 1.

Αν στη θέση του άστρου 5 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να έχουν μια τάση να τραυματίζονται εύκολα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις έγκυες του σπιτιού.

Υπνοδωμάτιο – Η τύχη δεν σας χαμογελά στον τομέα αυτό. Γίνετε δυνατοί και αντιμετωπίστε τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σας.

Μπάνιο – Δώστε προσοχή στην υγεία σας ειδικά στην ουροδόχο κύστη και κρατάτε πάντα το σκέπασμα της λεκάνης κατεβασμένο και την πόρτα της τουαλέτας κλειστή.

Κουζίνα – Φροντίστε τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση για να αποφύγετε προβλήματα  υγείας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγιεινή των τροφίμων για να αποφύγετε μια τυχόν τροφική δηλητηρίαση.

Θεραπείες Feng Shui για το άστρο 5

Τρεις θεοί Φου Λου Σιάο • Χρυσός τυχερός Βούδας • Θεραπευτικός Βούδας • Πυραμίδα μολύβδου • Χρυσό Στούπα • Παγόδα απλή ή των 5 στοιχείων


Μπρούτζινη κολοκύθα (Wu Lou). Image: Supplied

ν

< Επιστροφή

ν


1 2 3

Translate this post